A+ A-

Történet a medence mellett

Fordítás
Jena átadta a kártyáját a Four Of Clubs asztalára téve. Elvették a kisebb kártyát, el kellett menniük a boltba sörért és jégért. Ahogy Ken felvette a sortját, Jena javasolta csak fürdőruhát vegyenek fel egy kis mutogatás kedvéért. Jena bebujt, vörös kétrészes bikinijébe, Ken a fekete bokszer speedo - ját vette fel. Robyn és Arnold a tűző napon feküdtek meztelenül a nyugágyaikon, lustán elnyúlva és közben a söreiket itták.
Szombaton 15:00 óra volt és mind a négyen türelmetlenül várták a sexuális játékot, ami hamarosan elkezdődik a forró nyári nap alatt. Jena és Ken elköszöntek, beugrottak terepjárójába, elindultak a kisüzletbe, melyik csak néhány percnyire volt.
Ken beállt a parkolóba és leállította a motort.
Jena gyorsan lenyúlt és elkezdte simogatni, Ken speedojának az elejét, amivel sikerült azonmód felállítani Ken farkát. Ken hátra dűlt és élvezte gyönyörű kezének lágy érintését. Ken kinyújtotta kezét, megérintette Jena mellbimbóját a bikini felsőrészében a bikini anyagán keresztül lágyan elkezdte izgatni, amíg azok nem látszottak az anyagon keresztül.
- OK, Jena jobb befejezni és bemenni
Beléptek a boltba, nem törődve az eladó és pénztáros csodálkozásával az öltözékükről. Hamar úton voltak vissza felé.
Keresztül haladva a kapun, izgató látvány fogadta őket. Arnold a nyugágyban feküdt, Robyn a lábtartón ült terpeszülésben, gyönyörű feneke égnek állt, lágyan szopta Arnold faszát.
Ken és Jena egymásra néztek és elmosolyodtak.
Ken feltöltötte a hűtőládát, közben Jena leült egy székre és mohón nézte ahogy Robyn kényezteti férjét. Ken szintén leült egy Jena melletti székre,és nézte ahogy Robyn élvezi Arnold farkát.
Ken szerette nézni ahogy Arnolddal játszik; szerette azt az érzést amit akkor kapott mikor láthatta Robyn, hogy élvez egy mási férfival vagy nővel. Nagyszerű, megosztott érzés volt, közelről nézni és szeretni. Robyn kezeibe vette Arnold faszát, húzogatta simogatta arca előtt, le - föl siklatta nyelvét a rúdján, tágra nyitva ajkait, bevette szájába. Robyn balkeze Arnold golyóit maszirozta, jobb kezével átfogta farkát, nagyszerű alagutat képezve, le - föl csúsztatta kezét rajta.
Lassan lenyelte a faszt és Arnold szemeibe nézett, hogy lássa milyen élvezetet okoz.
Arnold elvolt varázsolva a látványtól, és nem tudta elvonni szemét a nagyszerű szőke nőről, aki elnyeli faszát. Percek teltek el, mialatt Robyn izgatta a farkát, egészen az elélvezés határig.
Jena levette a bikini felsőrészét, és a párt figyelve elkezdte masszírozni melleit. Kan farka is életre kelt, ahogy levette speedóját.
Jena láthatta Robyn pináját hátulról, ahogy érdeklődve figyelte látta, mint lesz nedvesebb és nedvesebb, az ajkai szétnyílnak és klitorisza miként emelkedik ki, kelyhéből.
Robyn folyamatosan szopta Arnold faszát, izzadság cseppek gyöngyöztek a hátán feneke vágatában és az arcán. Jena, Arnold faszát akarta felhasználni, hogy az izzadságot letörölje arcáról, ezzel Arnoldot majdnem az elélvezésig jutatta. Hirtelen megállt magasabbra a levegőbe emelte melleit, melyek most ritmikusan lengtek előre hátra, közben izzadság cseppeket szórva szét.
- Ohhh, Istenem, ohhh Istene, nyögte Robyn, gyorsabban mozgatva csípőjét és fenekét, újból bekapva Arnold faszát. Villámcsapásként kapta el az élvezet és áthullámzott egész testén.
Élvezet elborította a testét, nyögött, sóhajtozott és a sexuális élvezett teljesen hatalmába vette. Nem érintette meg magát, de egyre vadabban mozgatta fenekét le - föl. Arnold az egyre követelődzőbb orgazmussal viaskodott, olyan hosszan visszaakarta tartani, amíg csak lehet.
Nedvesség folyt le Robyn combjain, ahogy élvezete kezdett lecsendesedni, és folytatta vad, szertelen szopását Arnold faszán. Robyn teljesen a sexhatása alákerült, és egésznap baszni akart innentől kezdve.
Jena felállt, lehúzta bikini alsóját. Oda sétált Kehez, lehajolt és besuttogott a fülébe:
- Csak figyeld és élvezd.
Odalépett Robyn mögé és tenyerébe véve fenekét, elkezdte masszírozni. Arnold teljesen fel volt izgatva felesége látványától Robyn mögött; teljesen váratlan orgazmussal kellett küzdenie a látványtól.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.81 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 04. 17. csütörtök 07:14
Nagyon rövid, a lényeg kimaradt.
#6 A57L 2013. 10. 30. szerda 02:52
Elég jó.
#5 Peter 2002. 04. 29. hétfő 03:00
Meg el se olvastam a tortenet csak ennek a nagy okosnak a megjegyzese ragadott meg,hogy a Robyn nev nem noi nev.Hat baratom neked a baratnodet talan Zsiganak hivjak,de a Robyn igenis elterjedt noi nev.Persze nehogy ossze keverd RoBin Hood-al :-)
#4 Gast Ati 2002. 04. 22. hétfő 15:05
Egészen jó, csak filmet kellen csinálni
#3 más valaki 2002. 04. 21. vasárnap 23:54
A Robin az tényleg fiú név, de a Robyn az női!!!
#2 valaki 2002. 04. 21. vasárnap 16:53
A Robyn férfinév, elég hülyén néz ki, ja és a helyesírás is hagy némi kívánni valót maga után.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?