A+ A-

Történet a medence mellett

Fordítás
Jena átadta a kártyáját a Four Of Clubs asztalára téve. Elvették a kisebb kártyát, el kellett menniük a boltba sörért és jégért. Ahogy Ken felvette a sortját, Jena javasolta csak fürdőruhát vegyenek fel egy kis mutogatás kedvéért. Jena bebujt, vörös kétrészes bikinijébe, Ken a fekete bokszer speedo - ját vette fel. Robyn és Arnold a tűző napon feküdtek meztelenül a nyugágyaikon, lustán elnyúlva és közben a söreiket itták.
Szombaton 15:00 óra volt és mind a négyen türelmetlenül várták a sexuális játékot, ami hamarosan elkezdődik a forró nyári nap alatt. Jena és Ken elköszöntek, beugrottak terepjárójába, elindultak a kisüzletbe, melyik csak néhány percnyire volt.
Ken beállt a parkolóba és leállította a motort.
Jena gyorsan lenyúlt és elkezdte simogatni, Ken speedojának az elejét, amivel sikerült azonmód felállítani Ken farkát. Ken hátra dűlt és élvezte gyönyörű kezének lágy érintését. Ken kinyújtotta kezét, megérintette Jena mellbimbóját a bikini felsőrészében a bikini anyagán keresztül lágyan elkezdte izgatni, amíg azok nem látszottak az anyagon keresztül.
- OK, Jena jobb befejezni és bemenni
Beléptek a boltba, nem törődve az eladó és pénztáros csodálkozásával az öltözékükről. Hamar úton voltak vissza felé.
Keresztül haladva a kapun, izgató látvány fogadta őket. Arnold a nyugágyban feküdt, Robyn a lábtartón ült terpeszülésben, gyönyörű feneke égnek állt, lágyan szopta Arnold faszát.
Ken és Jena egymásra néztek és elmosolyodtak.
Ken feltöltötte a hűtőládát, közben Jena leült egy székre és mohón nézte ahogy Robyn kényezteti férjét. Ken szintén leült egy Jena melletti székre,és nézte ahogy Robyn élvezi Arnold farkát.
Ken szerette nézni ahogy Arnolddal játszik; szerette azt az érzést amit akkor kapott mikor láthatta Robyn, hogy élvez egy mási férfival vagy nővel. Nagyszerű, megosztott érzés volt, közelről nézni és szeretni. Robyn kezeibe vette Arnold faszát, húzogatta simogatta arca előtt, le - föl siklatta nyelvét a rúdján, tágra nyitva ajkait, bevette szájába. Robyn balkeze Arnold golyóit maszirozta, jobb kezével átfogta farkát, nagyszerű alagutat képezve, le - föl csúsztatta kezét rajta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.81 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 04. 17. csütörtök 07:14
Nagyon rövid, a lényeg kimaradt.
#6 A57L 2013. 10. 30. szerda 02:52
Elég jó.
#5 Peter 2002. 04. 29. hétfő 03:00
Meg el se olvastam a tortenet csak ennek a nagy okosnak a megjegyzese ragadott meg,hogy a Robyn nev nem noi nev.Hat baratom neked a baratnodet talan Zsiganak hivjak,de a Robyn igenis elterjedt noi nev.Persze nehogy ossze keverd RoBin Hood-al :-)
#4 Gast Ati 2002. 04. 22. hétfő 15:05
Egészen jó, csak filmet kellen csinálni
#3 más valaki 2002. 04. 21. vasárnap 23:54
A Robin az tényleg fiú név, de a Robyn az női!!!
#2 valaki 2002. 04. 21. vasárnap 16:53
A Robyn férfinév, elég hülyén néz ki, ja és a helyesírás is hagy némi kívánni valót maga után.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?