A+ A-

Játék...

- Lépj ki minden programból, és dobd le a gatyád! – viharzott be a lakásba kedvesem.
- Ja bocs, tényleg. Szia, és hasonló intenzitással berontott a szobába, kaptam egy gyors csókot, majd ugyanilyen hirtelenséggel el is hagyta a helységet.
- Elárulod, mit szívtál, vagy találjam ki? érdeklődtem kedvesen, továbbra is a gép előtt ülve.
- Áááá, semmi, csak ma jött haza Bea a nyaralásból - ajjaj, gondoltam magamban. Bea a párom legjobb barátnője, munkatársnője, kabalája, miegyebe. A legnagyobb őrültségeket tudják kitálalni (és megvalósítani) együtt, a munkahelyen is úgy ügyeskedtek, hogy egymás mellé kerüljenek, így egész nap mehet a dumálás. Megpróbálták szétültetni őket (tisztára, mint az oviban), de akkora ellenállásba ütköztek a két lány részéről, hogy inkább hagyták a dolgokat a maguk medrében folyni. Sosem felejtem el az első találkozásomat Beával: párom bemutatott minket, Bea meg pajkosan rám nézett, kacsintott, kézfogás helyett pedig a combomba csípett. Akkor nem értettem, mitől volt ilyen fura, később persze kiderült: ezek ketten annyira jóban vannak, hogy mindent megbeszélnek. Szó szerint mindent. Vagyis hálószobatitkokat is. Azóta megtanultam elfogadni egymás iránti őrjöngésüket, bár mindig kissé kínosan éreztem magam, ha mindketten a környéken voltak.
- Akkor gondolom, ma sem dolgoztátok túl magatokat… - jegyeztem meg.
- Nem bizony - válaszolta kedvesem, midőn ismét belibbent a szobába, ezúttal a szokásosan nyakában lógó mp3 lejátszó és a szandálja nélkül.
- Na halljam, miben mesterkedtek már megint?
- Hát… a Beáék kipróbáltak egy új játékot, és nagyon élvezték mindketten… esetleg mi is megpróbálhatnánk… - felelte kissé szemlesütve, szemernyi kétséget sem hagyva afelől, pontosan milyen típusú játékról is lenne szó.
- Rendben, mondd el a szabályokat, egyeztem bele.
- Ez olyan önuralmi, meg szexügyességi játék, kezdett bele nagy hévvel, egyáltalán nem zavartatva magát attól az egyszerű ténytől, hogy nemigen létezik olyan szó, hogy szexügyességi. Az a lényege, hogy el kell élveztetni a párod, neki pedig meg kell állnia, hogy egyáltalán ne mozogjon közben. De ha adsz neki utasítást, azt végre kell neki hajtania.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2017. 06. 18. vasárnap 07:36
Már olvastam.
#3 sunyilo 2017. 06. 15. csütörtök 19:55
Kipróbálnám ezt a játékot. Sőt, ki is fogom...
#2 BBKing 2017. 06. 15. csütörtök 10:56
Egy ilyen egészpályás letámadásra én is nyitott lennék. Mondjuk most rögtön. smile
#1 Törté-Net 2017. 06. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?