A+ A-

Büntetésem 5. rész

Amennyiben a történet témája nem érdekel akkor ne olvasd el, és ne kommentelj hozzá.
Egy szál bugyiban vagyok. Hátsómban egy tampon, farkamon erényöv. Betti szobájában vagyok, és velem szemben a húga Noémi és a barátnője Viki állnak. Most jöttek rá hogy ki vagyok szolgáltatva nekik és a szemükön látom hogy ki is fogják használni.
- Na Peti! Mivel engedelmeskedned kell nekünk, ezért most újra felteszem a kérdést.
Mit tettek még veled a lányok? Azt gondolom jobban jársz ha válaszolsz szépen. - mondja Viki. Tudom hogy válaszolnom kell, de nincsen elég bátorságom hozzá. Valahogy mégis megszólalok.
- Rákényszerítettek hogy női ruhákat és fehérneműt vegyek fel majd le is fényképeztek benne. Kikötöttek az ágyhoz és bugyit tömtek a számba.- itt elhallgatok.
A lányok közben szakadnak a nevetéstől.
- Ez a bugyi is így került rád? -kérdezi Noncsi. Bólogatok.
- Csak azt nem értem hogy hogyan fér bele a péniszed ebbe a kis bugyiba. Mármint látom hogy ott elöl dudorodik valami, de csak akkor lenne a farkad? - filozofál Noncsi.
- Derítsük ki! - kiált fel Viki - Peti! Vedd le a bugyidat légyszíves. Vagy ha nagyon szégyenlős vagy mondd meg nyugodtan és majd lehúzzuk neked - mondja tovább nevetve. El akartam kerülni hogy megtudják hogy erényövben vagyok, de úgy tűnik nincs mit tenni. Habozok majd végül letolom a bugyimat közszemlére téve erényövbe zárt férfiasságomat. A lányok csodálkozva és nevetve nézik a ketrecet rajtam.
- Már értem hogy hogy fértél be a bugyiba. De ez mégis micsoda? Ezt is Regiék tették rád? - kérdezi Noncsi tűnődve. Nagy levegőt kell vegyek hogy merjek válaszolni.
- Ez egy erényöv. Megakadályozza hogy merevedésem legyen és azt is hogy a farkamhoz érhessek. Regiék tették rám és a kulcsa is Reginél van. - mondom végig.
- Szóval akkor most a farkad be van zárva igaz? Nem fáj ez?
- Igen be. Csak akkor amikor merevednék. - felelek készségesen. Válasz helyett csak nevetnek. Szégyenembem majd elsüllyedek ám jön a következő kérdés Vikitől.
- Van még valami másod is a használhatatlan farkadon kívül?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.19 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2017. 07. 19. szerda 04:46
Érdekes sorozat.
#6 vakon54 2017. 07. 12. szerda 23:17
Folytazsd.
#5 Subpetee 2017. 06. 14. szerda 10:46
Örülök neki hogy sikerült kialakítanom egy állandó olvasó tábort nyes Ez ugyanis visszajelzés hogy szeretitek amit csinálok.
#4 Andreas6 2017. 06. 13. kedd 11:56
Aki ilyesmit eltűr, az meg is érdemli.
#3 gyuri0926 2017. 06. 13. kedd 07:54
nem érdekel
#2 veteran 2017. 06. 13. kedd 07:37
Ez viszi a negatív csúcsot.
#1 Törté-Net 2017. 06. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?