Alkalmi szerető 1. rész

Szavazás átlaga: 7.76 pont (50 szavazat)
Megjelenés: 2017. június 9.
Hossz: 6 345 karakter
Elolvasva: 978 alkalommal
Alkalmi szeretőmmel távoli városokban élünk, neki családja van... De megszerzett egy éjszakára, pedig utálom a csalást...
Barátainknál volt főzőparti, oda érkezett, én negyedórányi beszélgetés és után felmentem a szobámban, ahol ketten aludtunk egyik barátnőmmel. Épp arról beszéltem csalódottan, hogy mostanában nem próbál meg elcsábítani senki, hiányzik az izgalom, amikor elaludtunk.
Arra ébredtem, hogy valaki belepuszil a nyakamba, a testemhez simul, maga felé húzza a fejemet és szenvedélyesen szájon csókol.
Ekkor már félig éber állapotban az futott át az agyamon, hogy istenem, de jó, de ki lehet ez? Ő is épp erre kérdezett rá:
– Tudod, ki vagyok?
– Igen, – már mosolyogtam – A hangodból rájöttem. Te vagy az Én Rögtönzött Királyfim.
Rátapadtam és egy hosszú, mély csókkal viszonoztam a bátor próbálkozást. Örömteli sóhajjal konstatálta, hogy a bátorságnak ezúttal tényleg meg is lesz a jutalma. Keze a hálóingem alá bújt. Hűvös volt és határozott. Eleinte finoman kényeztette a melleimet, résnyire szétnyitottam a lábaim, a combjaim belsejét is kényeztette. Én egyre követelődzőbben csókoltam, haraptam a nyakát, a körmeimet a hátába mélyesztve tudattam vele, hogy nem kell a finomkodás, gyorsabb üzemmódra kapcsolhat.
Alig kellett a puncimhoz nyúlnia. A meglepetés, testének súlya, heves csókjai azonnal beindítottak, és az izgalomtól már nedvesen vártam a folytatást. Ahogyan csípője az enyémhez feszült, éreztem, hogy majd szétrobban a nadrágja. Csípőmet neki-nekidörzsöltem, ahogy a füleimet és a nyakam ívét kényeztette a szájával.
Közben heves mozdulatokkal próbáltam a nadrágját lehámozni róla. A cipzár még csak ment valahogy, de a szíj beleakadt valamibe. Altestem már úgy lüktetett és tüzelt, hogy azonnal akartam magamban.
Hevesen rántottam ki a szíjat, ami nekiütődött az ágy végének. Szobatársnőm, aki eddig az igazak álmát aludta, halk mormogással fordult arra az oldalára, ahonnan ránk látott.
– Vajon felébredt?
... Már nem tudtam erre odafigyelni. Halkan sóhajtva szabadultam meg a nadrágjától, végre előbújt kőkemény farka, ami szinte csattant a hasán, ahogy lerántottam róla a gatyát. Imádom ezt a hangot.
Szép, formás farka volt, az arcomat szorosan hozzádörgölve nyögtem egyet, mire a fejemet feljebb húzva hevesen megcsókolt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.76 pont (50 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2017. június 9. 09:39
#4
Bejött a szobába. Felébresztett. Csókolóztunk. Szoptam, megdugott, megujjazott. Kétszer élveztem.
Így elég tömör lenne, kedves A57L?
Nekem így tetszett, ahogy volt.
1
l
listike
2017. június 9. 07:01
#3
Nagyon utálom az ilyen családokat szétszedős történeteket.
1
a
A57L
2017. június 9. 02:20
#2
Tömörebben még jobb lett volna.
1
T
Törté-Net
2017. június 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1