A+ A-

Nagy Ő 3. rész

A nap nagy részében nyakig voltam a munkában, alig láttam Fatimát. A szokásos hétfői bolondokházában még ebédelni sem jutott időm, nemhogy benézni az irodájába. Minden sürgős volt, mindenki türelmetlen, Móni meg a kórházban, szóval a három emberre kiosztott munkát most ketten kellett intézzük Ágival, és mivel én voltam a legképzettebb hármunk közül, rám jutott a munka neheze. Délután háromra már kitartóan, tompán lüktetett a fejem, és ölni tudtam volna egy szendvicsért, de még mindig volt két weboldalam, amiket a legújabb WordPressre kellett optimalizálni, és biztos voltam benne, hogy nem fogom tudni befejezni ötig. Túl bonyolult és hosszú volt a forráskód, mert az az idióta, aki írta (vagyis én), mindenképpen külön layoutot akart tabletre és okostelefonra is, ahelyett, hogy megelégedett volna egy egyszerű, css-ből irányított responsive designnal. Utálom, hogy utólag mindig bebizonyosodik, hogy a lustábbak járnak jobban, a buzgómócsingok meg dolgozhatnak duplán. Fenébe. Ráadásul a legnagyobb konkurensünk, a Quellecodex megint ötven százalákos kedvezményt kínál új klienseknek egy éven keresztül designra és hostingra egyaránt, mintha megérezték volna a vérszagot, most hogy emberhiányban vagyunk. Reggel óta már két megrendelőt vesztettünk miattuk, és várhatóan lesznek még, akiket sikerül majd átcsábítaniuk. Csak tudnám, hogy engedhetik ezek meg maguknak, hogy ennyit veszítsenek, mikor a milyenkhez hasonló forgalomm mellett kb kétszer annyi emberük van, mint nekünk...
Kinéztem az ablakon, és már mozdultam is, hogy kimenjek venni legalább egy csokit az automatából, hogy el ne ájuljak az éhségtől, mivel a reggeli fél adag sonkás rántotta óta még egy falatot sem ettem, amikor hirtelen megakadt a szemem valamin és a mozdulat felénél megmerevedtem, mint egy szobor. Az ablakomból tökéletes rálátás nyílt a parkolóra, és mint a mai nap folyamán már többször is, most is arra a bizonyos fehér Volvóra tévedt a tekintetem, amelyik a bejárattól kicsit távolabb, az első sorban állt az árnyékban. Valahogy jól esett emlékeztetni magam arra, hogy tegnap óta járok valakivel, hogy olyasvalami történt velem, amire álmomban sem számítottam volna: szerelmes lettem. Most azonban valami egész másféle érzés kerített hatalmába, amiben csak annyi közös volt a szerelemmel, hogy ezt sem éreztm már évek óta, egyébként mindenre vágytam csak erre nem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.76 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sunyilo 2017. 06. 16. péntek 20:05
Lyó történet...
#8 Dogio 2017. 06. 8. csütörtök 09:01
Köszi mindenkinek. Szándékosan van "bő leve", először is, mert azt akartam, hogy története is legyen, ne csak egy újabb előzmények nélküli szexről szóljon, aminek köze nincs a valósághoz, másodszor mert ez egy hosszabb történet egy része, ami nem csak szexről szól.Olyan agyatlan pornótörténetet ezrével találni itt ahol az "aztán megsimiztem, aztán leszopott, én meg tettem a dolgom..." az összes mondanivaló. Én is írtam néhányat, csak már unom.
#7 cscsu50 2017. 06. 7. szerda 16:45
kicsit bő leve van
#6 sztbali 2017. 06. 6. kedd 20:18
Picit sok a körítés, de jó.
#5 listike 2017. 06. 6. kedd 08:47
Nagyon-nagyon jó, még várom a további részeket.
#4 veteran 2017. 06. 6. kedd 04:27
Továbbra is 10 pont.
#3 A57L 2017. 06. 6. kedd 03:06
Nem rossz történet és szép is.
#2 Bobek 2017. 06. 6. kedd 00:46
Kicsit sok volt a keret történet, de igényes még mindig!
Jár a 10es. smile
#1 Törté-Net 2017. 06. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?