A+ A-

Démoni egy Szerelem 1. rész - A démon szemszöge

A halál itt egy kezdése a történetnek. Semmilyen vallási nézetet nem szeretnék vele megsérteni, csupán kellett egy értelmes magyarázat az előzmények lezárásához, és a történet kezdetéhez. Ez az első olyan próbálkozásom ebben a témában, amit publikálok is. Véleményeket, tanácsokat szívesen fogadok!
Meghaltál. Azonnal megyek is Érted. Már régen megbeszéltük ezt, még kamasz korodban. Olyan játékokra és élményekre vágytál, amit magadnak már képtelen voltál megadni. Most itt vagy, egy köztes létsíkon. Pontosan tudod, hogy adósságod van felém. Több évig melletted voltam, Benned éltem, és segítettelek. Itt az ideje meghálálnod. Most sem kötelezlek semmire. Itt a választási lehetőséged: Mehetsz Fel, ha szeretnél; mehetsz Le, de úgy egyedül kell boldogulnod: Viszont jöhetsz ide is, Mellém, hozzám. Át is látod a helyzetet. Mérlegelsz. Ráérünk, csendben figyellek. Hisz gyönyörködöm fiatal, hibátlan testedben. Hagyok bőven időt, hogy megfontolhasd szándékod, döntésed. Régóta nem láttalak már, sok idő telt el azóta, hogy magadra hagytalak, és utána néhanapján se néztem Rád. Meg is értettem volna, ha másik utat választasz - hiszen még élve szívszaggatóan könyörögtél, hogy maradjak, ne hagyjalak magadra. Ezt viszont semmilyen törvény nem engedte meg. Sajnos. Te egyenesen hozzám jössz. Remegsz. Vörös arccal, lesütött szemekkel állsz előttem. Félsz. Megértem. Magamhoz vonlak, csak finoman, óvatosan, átölellek, a mellkasomhoz szorítalak. Hiányoztál. Én is Neked.
- Szervusz, Kedvesem. - Suttogom finom, lágy hangon, simogatom a hátadat. - Gyere, hazamegyünk. - Félvigyor ül ki ajkaimra, a karjaimba veszlek és hazateleportálok Veled. A szoba már régóta be van Neked rendezve. Fekete falak, rocker-es bútorok és a karakter képe a plafonra festve. Tudod, a szerepjátékbeli Isten, akiért annyira olvadoztál. Enyhén elmosolyodsz, amint ez a távoli, régi emlék felmereng. Lefektetlek az ágyra, a selyem lágyan ölel körbe. Visszakaptad a tested, mikor felém megtetted az első lépést. Azt a gyönyörű, 15-20 éves testet. Még mindig remegsz. Mi történt? Ha megcsókolnálak, látnám, de még nem látom Rajtad, hogy kérnél a közelségemből. Hogy haltál meg? Ez sokkolna? Vége, itt biztonságban vagy. Már nem mosolyogsz, remegsz, sírsz. Betakarlak, és melléd fekszem. Csak lassan. Nagyon lassan. Hátrébb húzódsz, bár teljesen a nyakadig húzod a takaród.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.35 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Szukkubusz 2017. 06. 15. csütörtök 21:18
És elmondanátok azt is, mi a hiba benne?
#cvirag, köszönöm a hozzászólást, a tanácsot, de ez a sztori marad E/2-es formátumban a Szukkival, mivel a naplót egymásnak írják. Tervezek behozni olyan részt is, ahol mással van, ott más nézőpont is szerepelni fog majd, figyelembe véve a tanácsot.
#7 cscsu50 2017. 05. 27. szombat 21:42
mínusz ez is
#6 listike 2017. 05. 26. péntek 07:31
Inkább ne írd tovább.
#5 sunyilo 2017. 05. 24. szerda 18:45
Hát, ez nagyon... rossz. Hosszú és értelmetlen...
#4 veteran 2017. 05. 24. szerda 08:47
Nekem értékelhetetlen.
#3 cvirag 2017. 05. 24. szerda 07:25
Az E/2 nézőpontot írd át, mert alapon sokat ront az élményen. Olyan érzés, mintha az olvasónak semmi köze nem lenne a történethez. Megfojtod vele a karaktereket.
#2 A57L 2017. 05. 24. szerda 02:42
Nekem ez nagyon furcsa.
#1 Törté-Net 2017. 05. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?