A+ A-

Egy bárban kezdődött

Ausztriában dolgozom, hétvégente járok haza. Minden pénteken meló után azonnal indulás, hét nyolc óra utazás, mikor haza érek gyors fürdés, vacsora.
Egyik ilyen alkalommal vacsora után megkívántam egy pohár bort. Le mentem a sarkon lévő bárba, huszonöt - harminc vendég élő zene, jó hangulat volt.
A pulthoz ültem kértem egy italt és néztem a táncolókat. Nem volt semmi tervem csak pihenni szerettem volna kicsit. Egyszer csak mellém ült egy negyvenes nő 160 - 165 magas, vállig érő sötétbarna haj, szolidan kifestve nagy mellek, vékony de asszonyos derék, formás fenék. Szóval jól nézett ki.
Szóba elegyedtünk a szokásos semmit mondó beszélgetés idegenek között, munka, család meg a többi.
Egyszer csak megkérdezte kérek e még egy bort, ez meglepett mert inkább én szoktam meghívni a nőket egy italra ha a pulthoz ülnek, de most fordítva történt.
Közben néha elment táncolni a társasággal akivel jött, hát néha eltátottam a számat ahogy egy fiatal lánnyal táncoltak, elég izgató volt. Később megint csak vissza ült mellém. Utána még egy ital amit már én kértem, és mentünk táncolni most mi ketten. Nem volt berúgva de eléggé felszabadult volt az italtól. Táncolgattunk, majd egy lassú szám következett erre szólt hogy maradjunk. Átkaroltam, táncolni kezdtünk nagy mellei a mellemnek nyomódtak, fejét a vállamra hajtotta, mire lenéztem. Csodálatos látvány a két gyönyörű halom között a napbarnított völgy. Tánc közben kicsit közelebb húztam magamhoz, nem ellenkezett. Mire jobb lábammal beléptem a combjai közé, így táncoltunk tovább éreztem ahogy a combomnak kezdi feszíteni a szeméremcsontját.
Erre elkezdtem egy sötétebb sarok felé terelgetni, nem volt ellenére.Lehajoltam a és egy puszit leheltem a füle mögé amit viszonzott a nyakamon. Ettől felbátorodtam és a derekáról blúza alácsúsztattam a kezemet lassan simogatva fel a gerincén mire kicsit megremegett és már szinte dörzsölte magát a combomhoz. Vége lett a számnak szünetet tartottak a zenészek. Vissza mentünk a pulthoz ittunk egy kortyot, közben nézegettem a nőt vékony nyári blúzán és a melltartóján keresztül is látszott hogy ágaskodnak a bimbói.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.59 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherkalman1 2017. 05. 22. hétfő 22:34
Köszönöm a hozzászólásokat. Tisztelt Andreas6 és A57L kíváncsi vagyok hol olvashatom az írásaitokat.
üdv: feherkalman.
#6 cscsu50 2017. 05. 19. péntek 06:12
alakul , folytasd
#5 vakon54 2017. 05. 18. csütörtök 12:09
feherkalman folytazsd.
#4 listike 2017. 05. 18. csütörtök 06:08
Jó lesz ez, jöhet a folytatás.
#3 Andreas6 2017. 05. 18. csütörtök 06:00
Ebből a minőségből ez is sok volt.
#2 A57L 2017. 05. 18. csütörtök 03:35
Többet és jobbat vártam.
#1 Törté-Net 2017. 05. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?