A+ A-

Malackodás

A hivatalban lassan telt az idõ, a váróban síri csend, hallani az óra ketyegését. Meleg van, a levegõ nem mozdul. Egy középkorú, ízlésesen telt hölgy érkezett épp, tudomást sem vettem róla csak a szemem sarkából. Míg össze nem akadt a tekintetünk. Kicsit zavarba jöttem, mert nagyon szexi, kihívó szeme volt, de vettem a játékot. Rövid vörös haja volt, és kerek, aranyos arca, szép jelenség volt. Kacérkodott velem, egyre többször találkozott a tekintetünk, és egyre tovább néztünk egymásra. Legalább 10-12 évvel idõsebb nálam, de azok a szemek, és a méretes keblek felizgattak. Vagy 10 percig beszélgettünk a szemeinkkel, õ néha felnevetett, és olyan kéjesen nézett vissza, hogy kirázott a hideg tõle.
Én sorra kerültem, és kifelé jövet végig a szemét néztem, ahogy végighaladtam a hosszú folyosón. Nem bírtam nem mosolyogni, de õ is visszamosolygott. Én pedig, mintha ismerném, megszólítottam:
- Szia! Ha végeztél nincs kedved meginni egy kávét?
- Szia! Persze, ráérek! Veled úgyis szívesen kávézok!
Kicsit arrébb ültünk, beszélgetni. Áginak hívták, bódító illata volt, és a szemei közelrõl szinte szikráztak. Én jószerivel be sem mutatkoztam, mire õ már elmondta, hogy elvált, egy fia van, aki kollégista, és most is iskolában van. Azaz tök egyedül él, vontam le a következtetést, ez felhívás elég rendesen! Sorra került, majd bement, nekem pedig volt lehetõségem végre a popsiját is megnézni. Hát, volt mire ülnie, de nem tûnt hurkásnak, nagy, de feszes segge volt.
Kimentem rágyújtani! A másodikat slukkolom, mire nyílik az ajtó, hátra sem fordultam. Erre rácsap a seggemre... Õ volt az!
- Csak leadtam egy papírt. Gyors voltam?
- Igen! Akkor a kávét hol igyuk meg? Van itt ez a pizzéria a sarkon.
- Én annál sokkal finomabb kávét fõzök neked! Itt lakom 200 m-re, gyere csak! - mondta, a végén már elég erotikus hangon.
Kicsit ki vagy éhezve, anyukám? Okés! Felmentünk hát hozzá, én pedig szinte vártam, hogy az ajtóban már magamévá teszem, de nem. Ment a konyhába kávét fõzni, leültetett, és megkínált ásványvízzel. Mire lefõtt a kávé, már megbeszéltük, hogy õ nagyon ki van éhezve, én pedig már alig bírok magammal, és hatalmasat fogunk szeretkezni, már mindjárt! És mindezt úgy, hogy egy 5 éves gyerek is hallhatta volna, egy szó sem esett semmiféle szexuális dologról:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Xyzxyz 2017. 05. 26. péntek 15:56
Huh, nekem nagyon tetszett.
Élvezet volt olvasni
#6 vakon54 2017. 05. 17. szerda 12:24
Kitti69 folytazsd.
#5 veteran 2017. 05. 17. szerda 08:10
Nem az én világom,de attól még jó.
#4 listike 2017. 05. 17. szerda 07:51
Nagyon tetszett, jöhet a folytatás.
#3 cscsu50 2017. 05. 17. szerda 06:32
tetszett jöhet a folytatás
#2 A57L 2017. 05. 17. szerda 02:11
Közepes történet.5P
#1 Törté-Net 2017. 05. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?