A+ A-

BosszúVágy

Szerintem mindenki volt már úgy, hogy vágyakozott egy olyan valaki után, akit soha nem kaphatott meg... És amikor megkapta, az maga volt a tökély! Én egy ilyen történetet írtam le, remélem hiteles lett, elvégre megtörtént, igen velem, de a neveket megváltoztatva, és külső szemlélőkét írtam le. Így könnyebb volt, és íme a történet:
Vic erőtlenül dőlt neki a falnak, még mindig nem tudta feldolgozni az imént látottakat. Ben Haris a karjaiban tartja Miát, az ő Miáját, és szenvedélyesen csókolóznak, miközben annak az undorító patkánynak a keze egyre fentebb kalandozik Mia formás combján. Mérgesen ellökte magát a faltól, és bemenekült a szórakozóhelynek kikiáltott művházba, egyenesen az alkalmi pulthoz lépett, ami dugig volt tömve különféle piállak. Megragadott egy üveget, a legerősebb pia egyikéből, és azonnal ráhúzott. Az alkohol égette a torkát, de ez még mindig kellemesebb volt, mint az istenverte csalódás.
Ivott megint, és megint, míg teljesen el nem tűnt a torkát maró keserűség, és helyette valami megmagyarázhatatlan érzés jött, a bosszúvágy. Felemelte a fejét, és körülnézett, mindenki mosolyogva, táncolt, a dübörgő ritmust követve dörgölőztek a párjukhoz. A diszkó fények, fel-felvillantak, az amúgy vaksötét teremben. Ekkor Vic meglátott az egyik sarokban egy lányt, Angie Vitaker, a kicsit telt, de mégis szexis, iskolatársát. Egyedül üldögélt a sarokban, és a vak is látta rajta, hogy halálra unja magát. Megindult felé, ügyetlenül lavírozva a táncoló párok közt, fellökve, majdnem mindenkit. Nem vitás, az alkohol hatott. Odaért Angi elé, aki meglepve felpislogott rá.
- Szia! – köszönt mosolyogva.
- Szi… szia! – nyögte Angie, meglepetéstől elakadó hangon. A szemével Miát kereste, de nem látta sehol, ezért visszanézett a fölé tornyosuló Vicre.
- Látom, te is unod – huppant le a mellette lévő székre Vic.
- Aha – felelte Angie, még mindig félénken. Alapjában véve, félék lány volt, de most, hogy imádata tárgya egyáltalán hozzá szólt, még idegesebb lett. Mióta elsőben először megpillantotta Vicet, azóta szerelmes belé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.21 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50 2017. 05. 10. szerda 19:48
tetszett jó
#5 vakon54 2017. 05. 10. szerda 12:35
Secrets 10 pont.
#4 veteran 2017. 05. 10. szerda 07:35
Tetszett, remek.
#3 A57L 2017. 05. 10. szerda 04:53
Tetszett,jó írás lett belőle.
#2 Speedcop 2017. 05. 10. szerda 00:26
igazán tetszett...köszi
#1 Törté-Net 2017. 05. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?