A+ A-

Kis nyári kaland

Akár meg is történhetett volna... Én legalább is nagyon nem bántam volna, ha ebben az élményben lehet részem!
Kénytelen voltam a nadrágom zsebébe nyúlva megigazítani ágaskodó férfiasságomat. A két csaj velem szemben az asztal másik oldalán nagyon dögös volt. Még itt a Duna parton is nagyon meleg volt, bár árnyas helyen ültünk, az étterem asztalánál. Valóban nagyon jó volt az étterem, jó kiszolgálás, finom ételek. Fizettem, és távoztunk.
Természetesen előreengedtem a két csodálatos vendégemet. A kisebbik lehetett vagy 160 cm. magas, nagyon formás fenékkel, karcsú derékkal, isteni mellekkel, melyeket alig takart a pólója. Barna haja szabadon lengedezett a szélben. Én mindig vidámnak láttam. Éva, mert így hívták, rendszeres látogatóm volt a masszázsszalonomban. Mint kiderült Mónival nagy barátnők, aki nála jóval magasabb, kb. 176 cm, mivel nálam is magasabb, aki csak 174 cm magas vagyok. Haja szőke, rövidre nyírt, de nagyon nőies. Az Ő nagyon formás fenekét egy miniszoknya fedte, mely bézs színű volt, szintén pólóval, melyen gyönyörűen sejlettek át viszonylag kicsi, de kemény mellei. Időnként hozzám értek, kissé előrehajoltak, hogy betekintést nyerhessek dekoltázsukba. Nem csoda, ha a nadrágomban (én is rövidnadrágban voltam), nehezen találta a helyét férfiasságom. Mindkettőt masszíroztam, tehát láttam már a testüket, de olyankor is külön erőfeszítésembe került, hogy tisztességes maradjak. Egyre bizalmasabb viszonyba kerültünk, amikor meséltem nekik az új étteremről. Mindketten érdeklődtek iránta, így megbeszéltük ezt a randit. Mit tagadjam, a látogatás örökre beleivódott az emlékezetembe, hiszen végig tudatosan cukkoltak.
Beszálltunk a kocsiba.
- Most hová?- kérdeztem.
- Menjünk fel hozzám! – mondta Éva. Móni csak bólintott.
- Jó! – válaszoltam, és elindultam.
Ők természetesen hátra szálltak be. Csacsogtak, sugdolóztak hátul. Megigazítottam a visszapillantó tükrömet, hogy láthassam őket. Néha felém pillantottak, majd nevetve bújtak össze, és időnként egy puszi is csattant a másik arcán.
Megérkeztünk a ház elé. Kiszálltunk és elindultunk a lépcsőház felé, amelyben Éva lakott. Én természetesen udvariasan előre engedtem őket, addig is csodás látványban volt részem. Az első emeletre mentünk. Éva udvariasan előre engedett bennünket. Kis rendezett lakás, pici konyhával és egyebekkel, egy szoba, melyben egy hatalmas franciaágy terpeszkedett. A lányok a cipőt ledobva gyorsan feltelepedtek az ágyra. Én is követtem a példájukat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.18 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2017. 05. 6. szombat 07:25
jöhet a folytatás
#7 sunyilo 2017. 05. 5. péntek 21:47
Jól megírtad.
#6 sztbali 2017. 05. 5. péntek 10:55
Igazán jó 10 pontos.
#5 veteran 2017. 05. 5. péntek 08:55
Jó írás.
#4 listike 2017. 05. 5. péntek 07:36
Nagyon jól írsz.
#3 A57L 2017. 05. 5. péntek 02:03
Jó történet és 10 pontos.
#2 vakon54 2017. 05. 5. péntek 01:16
Akai Mózes mindenkommentárnélkűl 10 pont.
#1 Törté-Net 2017. 05. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?