A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 8. rész

Kedd
Lorena széttárt lábakkal, teljesen meztelenül feküdt az ágyában, miközben kezével a punciját simogatta. Gyakran nyúlt magához, amikor sokáig nem volt aktív szexuális élete. Mióta rendszeresen szexel, azóta egyre ritkábban van rá szüksége, ennek ellenére időnként szokott, és szeret is masztizni. Régen saját fantáziájával, vagy pornófilmekkel csillapította vágyait, mostanában viszont átélt és megírt erotikus kalandjait olvasta vissza, vagy pörgette újra elméjében.
Lorena fejében a szombat esti egy éjszakás képei elevenedtek meg. Még most is libabőrös lett, ahogy elképzelte, hogy a hideg pezsgő a bőréhez ér. Ujjait a nedves szeméremajkain járatta, bal kezével pedig a csiklóját kezdte el dörzsölgetni. Egy idő után lassan magába vezette jobb keze két ujját, és hangosan felsóhajtott. Felidézte ahogy a szombat este megismert Kristóf, gyorsan mozgatja benne kemény farkát. Nyögdécselve próbálta azt a tempót felvenni, amivel a srác az ágyában teljesen kifárasztotta a lányt.
Lorena agya ide-oda cikázott. Emlékezete Kristófról Szabi arcára és farkára ugrott, később elképzelt egy helyes, de idegen srácot, akivel éppen kavar valamelyik buli után. A nő kemény szexre vágyott, ezért arról álmodozott, hogy az ismeretlen férfi vadul megcsinálja őt, miközben a valóságban egyre hevesebben ujjazta magát. Lorena bal kezeivel melleit simogatta, gyúrogatta, két ujjával pedig szüntelenül döfködte hüvelyét.
A lány hirtelen felnyögött, és egész testében megremegett. Szüntelenül, lehunyt szemekkel rázkódott az ágyon, ameddig forró puncija pulzálva az ujjaira szorult.
Lorena érezte, hogy ettől a délelőtti masztitól és orgazmustól kielégülten, energikusan indul majd a napja. De tudta, hogy a másnap még jobban fog, mert újra találkozik, valamint szexel egyet munka előtt Sanyival...
Szerda
Lorena meztelen testét megvilágította a kintről beszűrődő, novemberi napfény. A lány lassan fel-le lovagolt Sanyin, miközben kezeiket jóval a fiú mellkasa felett összekulcsolták, és mindketten szüntelenül sóhajtoztak. Lorena előrébb dőlt, majd úgy mozgott tovább. Később elengedte partnere tenyereit, és melleivel teljesen a férfi felső testéhez simult. Lorena megcsókolta Sanyit. Ameddig nyelve a szájában táncolt, addig alfelét előre-hátra ringatta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.27 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sunyilo 2017. 05. 3. szerda 21:28
Egészen olvasható, mint mindig...
#4 cscsu50 2017. 04. 28. péntek 21:45
elmegy
#3 A57L 2017. 04. 27. csütörtök 02:55
Jó lett,remélem lesz folytatás.
#2 vakon54 2017. 04. 27. csütörtök 02:49
JakeAmazing folytazsd.
#1 Törté-Net 2017. 04. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?