A+ A-

Büntetés barátok közt 3. rész

Géza barátommal üldögéltünk törzshelyünkön sörünket kortyolgatva. Nyár volt, kánikulai meleg. Nagyon jól esett a habos nedű, ami lecsúszott torkunkon. Frissítőként hatott ránk, és a néma kortyolgatás közepette forró gondolatokat keltett bennünk. Egyszer csak Géza tűnődve megszólalt:
- Tamás el kell hogy meséljek valamit neked! Tudod, hogy szépen élünk Erikával! A múlt héten továbbképzésen volt, elkísérte egyik barátnőjét, aki nem akart egyedül utazni. Én meg magányomban a hazaérkezése napján felmentem egy pornófilmes oldalra és a fehér feleség – néger fiúk filmek között találtam egy csemegének tűnő történetet. Az álló képen mintha a feleségemet láttam volna hátulról. Nagyon ismerősnek tűntek a nő idomai. A finoman izmos hát, a kerek, feszes popsi, a tarkóján felnyírt szőke haja, a modern frizura, az izmos combok, jó formájú vádlik a lábán! Ez pont olyan, mint a feleségem! Elindítottam a filmet és megdöbbentem, mert valóban a feleségem volt a néger srácokkal!
- Ezt nem mondod komolyan! – vetettem közbe.
- Elég nehéz erről beszélnem, mert rendkívül megalázó, mocskos élmény. A férji, férfiúi büszkeségem teljes sárba tiprása. Ennek folytatása elméletileg soha többet, vagy legalábbis egyhamar nem lesz. Ezért a rendes történet folyamban erre hivatkozni nem fogok soha, ez úgymond meg nem történt esemény hivatalosan. És, hogy miért mesélem el? Nos, néha jobb kibeszélni magából az embernek a dolgokat. Szóval, mint tudod, a feleségem Erika nem dolgozik, a gyerekünket neveli. Mindig is aggódtam, hogy fel ne szedje valaki, és meg ne basszák. Igyekeztem vigyázni, rendszeresen kielégítettem stb. Szóval, egyik nap bent voltam az irodámban. Az öreg engedélyezte, hogy az irodai számítógépeinken a Komáromi Sanyival menjen az internet. Általában persze szakmai dolgokat nézek rajta, mert hát a sok szeretőm mellett a pornóra én nem szorulok rá. De néha csak keresek egy kis pornót, mert az öreg úgysem ellenőrzi a gépeinket. Éppen ott böngészgetek, és az egyik oldalon bejön a kis feleségem, amint egy képen 2 hatalmas néger bassza széjjel. Egyszerűen nem akartam elhinni ami látok, de tényleg, egyetlen szőkém formás , általam ezerszer megkefélt testét sajnos nem lehetett eltéveszteni. Elkapott az ideg és a hányinger.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Pavlov 2017. 11. 6. hétfő 01:32
NAgyon tömör....
#7 sipospista 2017. 05. 1. hétfő 01:23
Ez nem tetszet anyira mint az elozok
#6 cscsu50 2017. 04. 26. szerda 20:34
remek dolytasd
#5 veteran 2017. 04. 25. kedd 15:40
Kinek mi jár, megkapta.
#4 vakon54 2017. 04. 25. kedd 12:38
sportyman folytazsd. 10 pont.
#3 Andreas6 2017. 04. 25. kedd 07:01
Valahol leírja a pasas, hogy sok szeretője van: akkor egy szava sem lehet! Azt kapta, amit megérdemelt a bunkókám.
#2 A57L 2017. 04. 25. kedd 03:09
Jó írás,megérdemled a 10 pontot.
#1 Törté-Net 2017. 04. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?