Szex a nyári lakban

Szavazás átlaga: 7.67 pont (52 szavazat)
Megjelenés: 2017. április 6.
Hossz: 7 593 karakter
Elolvasva: 799 alkalommal
A következő történet, amiről beszámolok, szintén egy feledhetetlen élmény volt szexuális életem során. Ez is régebben történt úgy 2005 környékén, ha jól emlékszem 24 éves lehettem. Partnerem ezuttal is idősebb volt nálam, 34 éves és ezen az oldalon találtam rá. Dekoratív, vonzó nő volt a képei alapján, azonnal megtetszett, így hát írtam neki. Pár levélváltás után, mivel kölcsönös volt a szimpátia beszéltünk telefonon is és egyeztettünk egy randit. Abban maradtunk, hogy az első alkalommal még nem lesz szex, beszélgetünk, ismerkedünk és ha megvan az a bizonyos tűz, akkor tovább léphetünk. Nagyon kellemes volt az első találkozás sétáltunk a Duna parton, fagyiztunk és beszélgettünk, sok mindent megtudtunk egymásról. Pozitív benyomások értek mindkettönket a személyes találkozó alkalmával és mindketten éreztük, hogy akarjuk a folytatást. Éppen ezért megbeszéltük a következő randit, amire nála került sor egy Budapesthez közeli kis városban. Egy szerda délelöttre esett a találka, mert a férje dolgozott napközben és nem lett volna jó, ha kiderül a dolog.
Természetesen minden teljes titokban tortént, ügyeltünk a diszkrécióra.
Elérkezett a várva várt nap, odaértem a megbeszélt helyre és egyfajta nyári lakban húzodtunk meg. Hozzá kell tennem, hogy kemény februári hideg volt, így nem éppen volt melegünk... egyenlőre:). Habár beüzemeltünk egy kis hordozható hűtőtestet, nem igazán éreztük a meleget, az ágy is eléggé hideg volt.
Partnerem kicsit zavarban volt, új volt még neki ez a helyzet és hogy oldjam zavarát megfogtam a kezét és az ágyra húztam. Egymással szemben térdeltünk, magamhoz húztam és finoman megcsókoltam. Átöleltük egymást és heves csólolózásba kezdtünk, közben simogattuk egymást. Beletúrtam rövid, fekete hajába és nyalogattam édes ajkait. Aztán lekerültek a pulóverek és a polójában kirajzolódtak hatlamas, asszonyos mellei. Azelőtt nem volt dolgom még ilyen szép nagy mellekkel ezért rendkívül örültem nekik, simogattam őket a polón át. ő közben megszabadított engem a felsőmtől és simogatni kezdte szőrős mellkasom, vállaim, hátam és a hasamat is. Ekkor már igencsak éreztem, hogy szűk a nadrágom, elég szépen ágaskodtam már. Mintha csak megérezte volna ezt, mert kioldotta övemet és gombolni kezdte a nadrárom.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.67 pont (52 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
vakon54
2017. április 6. 12:15
#6
Péter jooó csakígytovább.
1
l
listike
2017. április 6. 08:42
#5
Nem rossz.
1
veteran
2017. április 6. 08:40
#4
Jó, de szex lehetett volna részletesebb.
1
a
A57L
2017. április 6. 02:44
#2
Jó lett a történet.
1
T
Törté-Net
2017. április 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1