Akarom...!

Szavazás átlaga: 5.67 pont (27 szavazat)
Megjelenés: 2017. április 5.
Hossz: 10 753 karakter
Elolvasva: 442 alkalommal
A reggeli napfény élesen sütött be az ablakon, a korai hűvös téli szellő vitte ki a szobából az este emlékeit.

illat töltötte be a levegőt, finom érintés kényeztetett, forró lélegzetet éreztem nyakamnál. Megfogtam párom hátulról derekamra fektetett kezét, majd végig simítottam. Mély levegő... ébredezett. Mocorogni kezdett, majd kis húzással jelezte, hogy forduljak felé. Miközben félálomban, fáradtan próbáltam átfordulni a másik felemre végigsimította a hasamat, mellkasomat, majd vissza és végül ismét átkarolt. Magához szorított, mintha most lennénk együtt utoljára és félne elveszíteni, mégis érzékien. Puszit nyomott a homlokomra, miközben hátamat simogatta. Tenyere enyhén érdes, mégis a kora reggeli puhaság érződött érintésén. Keze végigfutott az egész hátamon, fenekemen, combomon, majd az oldalamon vissza fel. Átkaroltam és homlokunkat összeérintve apró mosollyal jeleztük egymásnak, hogy imádjuk a másik társaságát. Én is átkaroltam és simogatni kezdtem. Újra és újra felfedeztem szerelmem testének minden részét. Orrát végighúzta arcomon, míg a szánk összeért... Mosoly, mély levegő, apró csók... Kezemet arcára fektettem és lassú csókok kíséretében húztam egészen a nyakáig... majd végig a mellkasán és megálltam a pocakjánál. Ott hátracsúsztattam és ismét egymásba karolva pihentünk.

Egy gyors pillantást vetettem az órára... (7:45) még van időnk pihenni... párom illatától boldogsággal telve nem tudtam másra gondolni, csak az estére...

Filmezést terveztünk, természetesen egy kis veszekedéssel, hogy mit nézzünk meg... végre eldöntöttük, s lévén hogy beesteledett úgy döntöttünk, hogy előtte zuhanyzunk és kényelmesen az ágyból nézzük végig. Fogtuk az esti pizsinek szánt ruhákat és bementünk a fürdőbe... Míg a vízre vártunk, hogy melegedjen egymással foglalkoztunk...

A ház csendes volt... szinte már túl csendes. A család többi tagja már pihent egy kemény nap után. A csendet csupán mi ketten törtük meg, ahogy a fürdőszobába igyekeztünk.

Épp háttal állt nekem, közeledtem felé... felsője alatt észrevettem egy lehetőséget, hogy érezhessem őt... benyúltam a trikó alá és lágyan végig simítottam a hátát, majd előre csúsztattam kezeimet a mellkasához és magamhoz szorítottam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.67 pont (27 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2017. április 6. 10:50
#5
egynek elmegy
1
vakon54
2017. április 5. 14:50
#4
Rocker666 ellehetettolvasni.
1
veteran
2017. április 5. 07:56
#3
Ez nem sikerült.
1
a
A57L
2017. április 5. 02:22
#2
Össze van csapva.
1
T
Törté-Net
2017. április 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1