A+ A-

A naptár

A nagy ház csendes volt, csak Jennifer és Nicole lépteinek zaja hallatszott a csempézett padlón. Amerre csak néztek, karácsonyi dekorációk borították a falakat. A hatalmas nappaliban csak egy tanártársukat találták egy nyolc láb magas karácsonyfa mellett ülve.
- Hello Cheryl! Nem láttad Claude - ot? - érdeklődött Jennifer.
Cheryl egy kis tükröt tartott a kezében és a sminkját illetve a frizuráját ellenőrizte. A tükörrel a háta mögé intett és azt mondta:
- A teraszon van.
- Kösz! - felelte Jennifer.
Már járt korábban a házban, így tudta, hogy mire gondol Cheryl. Átkísérte Nicole - t az előtéren keresztül a tágas, üvegezett teraszhoz. Nicole először a luxusberendezés tanulmányozása miatt először észre sem vette, hogy mi folyik ott. Azután meglátta.
Egy középkorú férfi körözött egy kisebb medencével felérő fürdőkád körül kamerát tartva maga előtt. A kádban két nő ölelkezett és csókolózott. Csak félig látszottak ki a vízből.
Mindketten meztelenek voltak. A kád mellett két kis vörös bikini feküdt a földön. Nicole levegő után kapott, amikor közelebb ért és felismerte őket. Az egyik a város egyik általános iskolájának igazgatónője volt, a másik pedig egy másik iskolában dolgozó nővér. A kebleik egymásnak nyomódtak, miközben kezeik a víz felett és alatt is kalandoztak.
Jennifer elvigyorodott barátnője arckifejezését látva. Úgy látszott hogy Nicole képtelen levenni a szemét az egyre növekvő szenvedélynek magát átadó két nőről, miközben Claude folyamatosan rögzítette a jelenetet. Deborah - az igazgató - felnyögött, amikor partnere - Jankeze a combjai közé csúszott és duzzadt csiklóját kezdte simogatni.
- Hajolj hátra! - mondta Jan lágyan.
Deborah a lehető legkényelmesebben elhelyezkedett a kádban belül körbefutó ülőkén. Jan a teste fölé hajolt, arca közvetlenül a mellek fölött volt. Nicole ellenállhatatlan vágyat érzett a sürgős távozásra, tudván, hogy olyasmi szemtanúja lesz amire korábban még álmában sem gondolt. De valami még erősebb és furcsa vágynak engedve maradt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.24 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2017. 07. 20. csütörtök 12:16
mindenesetre érdekesre sikeredett... 9p
#5 cscsu50 2017. 03. 30. csütörtök 19:41
elmegy
#4 Ulysses 2017. 03. 28. kedd 18:14
Érdekes, izgalmas írás.
#3 joozsi 2017. 03. 28. kedd 03:58
Nagyon jó.
#2 A57L 2017. 03. 28. kedd 03:58
Jobbnak hittem.
#1 Törté-Net 2017. 03. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?