A+ A-

Anyósommal 2. rész

Csak ültünk anyósommal az asztalnál s nem tudtunk szólni sem. Sógornőm láthatóan nagyon élvezte a helyzetet. Egyikünkről másikunkra nézett, s élvezte azt a zavarodottságot, s kis szégyent amit arcunkon látott.
- Látom szólni sem tudtok semmit, nem is baj. Hiszen most már azt csináljátok amit én mondok. Itthon ezentúl szabályokat fogunk bevezetni, s ti teljesítitek minden akaratomat. Bevallom nagyon felháborított amit láttam tőletek, de egyszerre volt felháborító, és izgató is. Láttam mennyire szeretitek a szexet, mennyire élvezitek egymást, még ha ezt nem is szabadna nektek. S én is olyan vagyok, aki nagyon szeretem a kényeztetést, ezért mostantól mind a ketten az én szexrabszolgáim lesztek.
- Hogy gondolod ezt? - próbálkozott anyósom egy kérdéssel, én úgy éreztem jobb ha most hallgatok.
- Ne kérdezz, hiszen mint mondtam, mostantól az van amit én akarok! Ez az első szabály. Ha szólni akartok, akkor engedélyt kell kérnetek rá! Amúgy, mivel úgyis ismertetem a szabályokat, amiket mostantól bevezetünk kérdésedre választ fogsz kapni. Az első szabályból könnyű kitalálnotok, ha én mondok valamit ti teljesítitek, legyen szó bármiről. S előre szólok nagyon sok dolgot fogok kérni tőletek.- Mosolygott megint sógornőm.
Ahogy ezeket elmondta, nekem egyre jobban tetszett a gondolat, hogy sógornőm rabszolgája legyek, ezért nem is tiltakoztam, nem is szóltam semmit, vagyis bele mentem a játékba, vagy büntetésbe?
- Mivel a kezedben vagyunk kénytelenek leszünk neked engedelmeskedni, de hogy képzeled, hogy zsarolsz minket?
- Igen a kezemben vagytok, s te megint úgy szóltál, hogy nem kértél rá engedélyt, ezért büntetést érdemelsz. - mondta Gabi, s már folytatta is – Norbi vedd le a nadrágját anyunak.
Én nem ellenkeztem, s tetszett is a parancs, így oda mentem Marikához, s felállítottam a székről, kigomboltam a nadrágját s elkezdtem lehúzni róla.
Úgy tűnt, hogy ő is megadta magát, mert átgondolta, hogy a képekkel teljesen kezében vagyunk a sógornőmnek. Egy nagyméretű bugyi volt rajta amin keresztül is jól lehetett látni szőrös punciját, oldalt még ki ki lógott egy kis szőr a bugyiból.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sipospista 2017. 03. 25. szombat 08:24
Huhaaa.ez igen
#6 Ulysses 2017. 03. 24. péntek 18:41
A téma nem a kedvencem. Az írás maga nem rossz.
#5 cscsu50 2017. 03. 24. péntek 09:38
erős közepes
#4 vakon54 2017. 03. 23. csütörtök 12:40
kleinnorbi folytazsd 10 pont!
#3 veteran 2017. 03. 23. csütörtök 07:58
közepes.
#2 A57L 2017. 03. 23. csütörtök 04:23
Jó lett.8P
#1 Törté-Net 2017. 03. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?