A+ A-

Csábítás 2. rész

Kicsit kótyagosan ébredtem, a nyelvemen még éreztem Alex gecijének az izét és nagyon szégyelltem magam. Azért amit tettem, és azért mert a farkam újra mereven állt és legszívesebben megint átöleltem, megcsókoltam, leszoptam volna. Mit szól majd nagybátyám, ha megtudja mit csináltam? Feltápászkodtam magamra kaptam egy köpenyfélét és kibotorkáltam a mosdóba. A tükörből egy elgyötört, az elmázolt sminktől és spermától maszatos arc nézett rám. - Olyan, vagy mint egy ócska kurva! – mondtam neki, mire ő boldogan vigyorgott. Szépen visszamegyek a szobámba, felveszek valami normális ruhát és megpróbálok válaszolni a fejembe kergetőző „hogyan továbbokra”.
Vilmos szobája mellet elhaladva elfojtott hangokat hallottam és megálltam egy pillanatra a folyosón. Ó, istenem, ez olyan jóóóó... – ismertem fel Alex nyögését. Nem bírtam ki, óvatosan az ajtóhoz léptem és résnyire nyitottam.
A hajnali derengésben tisztán láttam a két alakot együtt mozdulni a hatalmas ágyon. Nagybátyám nagy, csupasz férfiteste szinte betakarta Alex vékony alakját.
- Hátulról akarlak – búgta a fülébe, és Alex egyből megfordult, és mosolyogva élvezte, ahogy Vilmos csókokkal halmozta el a formás fenekét. Belenyalt a vágatba is, és a már kitágult lyukba is. Alex felszisszent a gyönyörtől.
- Még, kérlek - könyörgött.
Nagybátyám elvigyorodott, és folytatta a nyalakodást. Gyengéden simogatta a lábát, hátát, mialatt a nyelvével szinte megdugta Alexot. Aztán egy hirtelen váltással mindketten feltérdeltek, Alex kicsit előrehajolt, fenekét Vilmos ölébe tolta, aki vad tempóban dugni kezdte. Mindent tisztán láttam: az Vilmos mellkasán végigguruló izzadságcseppeket, az apró mosolyt Alex szája szögletében, és újra a hosszú szempilláit, amint csukott szemmel élvezi barátja erőteljes lökéseit. Vilmos előre hajolt, így a testük még több helyen érintkezett. - Gyere, lovagoljunk – mondta majd belecsókolt Alex tarkójába. Ráhajolt a fiújára, és a hosszú merev rúdját benn tartva, Alex testét magával húzva a hátára fordult. A váltás könnyedén nehézségek nélkül sikerült mintha már sokszor tették volna eddig.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.87 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2017. 07. 15. szombat 08:30
imádom a homoszexet... élvezetes volt
#6 nathanblack95 2017. 06. 18. vasárnap 20:48
A transzvesztita öltözködést nem szeretem. De attól még olvasható.
#5 cscsu50 2017. 03. 8. szerda 03:57
el lehet olvasni
#4 sunyilo 2017. 03. 7. kedd 18:11
Nem szeretem...
#3 sipospista 2017. 03. 7. kedd 10:10
Brutal joooo
#2 A57L 2017. 03. 7. kedd 03:36
Izgató történet.
#1 Törté-Net 2017. 03. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?