Az öröm könnyei

Szavazás átlaga: 6.9 pont (29 szavazat)
Megjelenés: 2017. március 1.
Hossz: 8 323 karakter
Elolvasva: 502 alkalommal
Fekete haj, kígyózöld szemek, karcsú derék, járás közben szépen mozgó kerek fenék, egy fotó róla, ahol háttal áll, egy tanga és egy top van rajta buja domborulatokkal. Sok izgalmas SMS váltás, mély egymás szemébe nézés, egy-két óvatos érintés, majd egy megbeszélt randi az albérletben, ahonnan az albérlő társak hétvégére mindig hazamennek. Már napközben is merevedésem volt, amikor eszembe jutott a délutáni találkozó, aztán ez csak fokozódott, amikor beült a kocsimba és elindultunk az albérlet felé. Álcáznom kellett felálló farkamat vezetés közben, mialatt mindenféléről beszéltünk, csak arról nem, hogy hová és miért megyünk.
Aztán amint beléptünk az ajtón, megváltozott minden. Leraktuk a cuccainkat, felém fordult a karjait a nyakam köré fonta úgy, hogy majdnem össze ért a szánk.
– És most mi lesz? – kérdezte huncut mosollyal a zöld szemében, de nem várta meg a választ, hanem lágyan megcsókolt. Először csak finoman, puhán éppen csak összeért az ajkunk. Aztán hol mélyen a számba nyomta a nyelvét, hol csak gyorsan pörgette. Finom puha szája volt, izgatóan csókolt. Miközben csókolóztunk lassan a pólója alá nyúltam, kikapcsoltam a melltartóját, majd a cicijére csúsztattam a kezem. Kicsi, de kemény cicije volt. Bimbóját két ujjam közé csippentettem és morzsolgatni kezdtem.
– Ez jó, de csak finoman csináld! – suttogta és a nyelve már újra a számban volt. Ujjammal köröztem a bimbóján, miközben a másik cicijét csak egyszerűen a tenyerembe fogtam, és úgy masszíroztam. Csak néhány pillanatra hagytuk abba a csókolózást, ajkaink és nyelvünk jól elvoltak egymással. Aztán kigomboltam a nadrágját. Erősen hozzám simult, egy mosollyal jelezte, hogy testével érzi a felálló farkamat. A kezem hátulról a nadrágjába csúszott. Végre a tenyerembe tartottam azt a feneket, amit a cég folyosóján annyiszor megbámultam. Kemény gömbölyű feneke volt és most is, mint mindig tanga volt rajta, mint azon a képen, amit egyszer telefonon átküldött. Kerek fenekét két tenyerembe fogtam, miközben ő is kiszabadította a felálló farkamat. Marokra fogta és elkezdte húzogatni rajta a bőrt. A farkam azonnal elkezdte csorgatni magából a könnyeit. A makkomra tette a tenyerét, majd a kicsorgó könnyeket elkente az egész farkamon.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.9 pont (29 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
f
feherfabia
2020. szeptember 2. 06:59
#9
Kellemes kis történet!
1
s
sipospista
2017. március 4. 09:11
#7
Nagyon jo lett
1
vakon54
2017. március 1. 12:41
#4
Lez Lee nagyonjóírás.
1
l
listike
2017. március 1. 07:39
#3
Jobbra számítottam.
1
a
A57L
2017. március 1. 03:26
#2
Jó és szép történet.
1
T
Törté-Net
2017. március 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1