Ismerkedés és szex

Szavazás átlaga: 5.9 pont (42 szavazat)
Megjelenés: 2017. február 24.
Hossz: 6 102 karakter
Elolvasva: 562 alkalommal
Történet, ami egy szexpartnerkeresőn kezdődött.
Levelet küldtem ismerkedési szándékkal egy magát 30 évesnek mondó hölgynek. Pár levélváltás után fényképet cseréltünk, szimpatikus volt első ránézésre. Szinte azonnal elkértem a telefonszámát és felhívtam, a hangja is tetszett. Minden összeállt a személyes találkozásra, amit még aznap estére beszéltünk meg.
Közel lakott az egyik bevásárló központhoz, úgyhogy ott találkoztunk a megbeszélt időpontban. A találka helyére érve a fényképen már látott, szép arcú, hosszú göndör vörös hajú hölgy mosolygott rám. Közelebb jött bemutatkoztuk egymásnak és megpuszilt üdvözlésképp a haja illatát érezve tudtam szép és örömteli este elé nézünk. Az emberben valami nagyon kellemes érzés kering, ha egy szexpartner találkozóra megy, az első randi érzése, ami azzal a tudattal párosul, hogy mindkét fél tudja szexet akar érezni, akarja a másik illatát, ízét, látni akarja az örömöt a kéjt a partner arcán és testén.
Láttam, tudtam, hogy Andi is így érez és azonnal a fülébe súgtam, folytathatnánk nála az ismerkedést, mivel nagyon bejön nekem. A válasza az volt, hogy rendben ő is így gondolja, de ugorjunk el egy üveg és úgy induljunk a lakására, örömmel teljesítettem a kérését. Az autómba beülve egy csókcsatába kezdtünk ahol nem tudtam ki nyelve volt mélyebben a másik szájában a vágy nagyon – nagyon érezhető volt.
Hazaérve a liftben már ismét a csókolózást gyakoroltuk ismerkedtem Andi csodálatos testével simogatva, markolászva közben a tükörben néztem, ami még jobban felizgatott mindkettőnket. Beérve a lakásba szinte azonnal egymásnak estünk és dobáltam le a ruhákat róla. Vékony testén nagyon jól állt a szűk farmer és a színes felső. A nadrág alatt egy csík fekete tangát viselt, simogattam a punciját a bugyin keresztül és próbáltam a nappali felé terelni közben. A blúz alatt egy ugyancsak fekete melltartót viselt a pántot pillanatok alatt kikapcsolva elém tárultak hegyes pici, de nagyon szép és formás mellei. Megcsókoltam majd kezelésbe vettem a pici ciciket. Szívtam, haraptam, nyomkodtam és masszíroztam őket miközben ő a bugyin keresztül is érezhetően nedvesedő punciját a combomon tologatta.
A farkam már kőkeményen meredezett és alig fért el a gatyámban, a farmer már nagyon szorított.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.9 pont (42 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sunyilo
2017. február 24. 23:30
#5
Azért nem olyan rossz...
1
vakon54
2017. február 24. 09:03
#4
nlaci36 ellehetetolvasni.
1
l
listike
2017. február 24. 06:59
#3
Nme kötött le.
1
a
A57L
2017. február 24. 04:18
#2
Nem ragadott meg.
1
T
Törté-Net
2017. február 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1