A+ A-

Ismerkedés és szex

Történet, ami egy szexpartnerkeresőn kezdődött.
Levelet küldtem ismerkedési szándékkal egy magát 30 évesnek mondó hölgynek. Pár levélváltás után fényképet cseréltünk, szimpatikus volt első ránézésre. Szinte azonnal elkértem a telefonszámát és felhívtam, a hangja is tetszett. Minden összeállt a személyes találkozásra, amit még aznap estére beszéltünk meg.
Közel lakott az egyik bevásárló központhoz, úgyhogy ott találkoztunk a megbeszélt időpontban. A találka helyére érve a fényképen már látott, szép arcú, hosszú göndör vörös hajú hölgy mosolygott rám. Közelebb jött bemutatkoztuk egymásnak és megpuszilt üdvözlésképp a haja illatát érezve tudtam szép és örömteli este elé nézünk. Az emberben valami nagyon kellemes érzés kering, ha egy szexpartner találkozóra megy, az első randi érzése, ami azzal a tudattal párosul, hogy mindkét fél tudja szexet akar érezni, akarja a másik illatát, ízét, látni akarja az örömöt a kéjt a partner arcán és testén.
Láttam, tudtam, hogy Andi is így érez és azonnal a fülébe súgtam, folytathatnánk nála az ismerkedést, mivel nagyon bejön nekem. A válasza az volt, hogy rendben ő is így gondolja, de ugorjunk el egy üveg pezsgőért és úgy induljunk a lakására, örömmel teljesítettem a kérését. Az autómba beülve egy csókcsatába kezdtünk ahol nem tudtam ki nyelve volt mélyebben a másik szájában a vágy nagyon- nagyon érezhető volt.
Hazaérve a liftben már ismét a csókolózást gyakoroltuk ismerkedtem Andi csodálatos testével simogatva, markolászva közben a tükörben néztem, ami még jobban felizgatott mindkettőnket. Beérve a lakásba szinte azonnal egymásnak estünk és dobáltam le a ruhákat róla. Vékony testén nagyon jól állt a szûk farmer és a színes felső. A nadrág alatt egy csík fekete tangát viselt, simogattam a punciját a bugyin keresztül és próbáltam a nappali felé terelni közben. A blúz alatt egy ugyancsak fekete melltartót viselt a pántot pillanatok alatt kikapcsolva elém tárultak hegyes pici, de nagyon szép és formás mellei. Megcsókoltam majd kezelésbe vettem a pici ciciket. Szívtam, haraptam, nyomkodtam és masszíroztam őket miközben ő a bugyin keresztül is érezhetően nedvesedő punciját a combomon tologatta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.83 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sunyilo 2017. 02. 24. péntek 23:30
Azért nem olyan rossz...
#4 vakon54 2017. 02. 24. péntek 09:03
nlaci36 ellehetetolvasni.
#3 listike 2017. 02. 24. péntek 06:59
Nme kötött le.
#2 A57L 2017. 02. 24. péntek 04:18
Nem ragadott meg.
#1 Törté-Net 2017. 02. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?