A+ A-

Barátkozás az Aranyparton

Fordítás
Feleségemmel, éppen most érkeztünk vissza a szörfölésből. Komolyan, nyaralás, ahogy kikészültünk a munkában, mindig a legélvezhetőbb lehetőségeket választjuk. Mindig megpróbáltunk bármi ujjat a szex területék, mert az élet olyan rövid viszont hosszú ideig vagyunk halottak.
Egy dombról néztük a tengert, az egyik magaslatról a tengerparton, ugyan ilyen magas indíték miatt. Minden reggel rutinszerűen lementünk a tengerpartra ellenőrizni a felhozatalt - ebből nem volt hiány - mindenfelé mellek, fenekek, testek. Mikor felizgultunk a látni valón, visszamentünk a szállásunkra, egy királyi baszásra.
Judit a feleségem 29 éves, hosszú szőke hajjal és nagyszerű testtel. Harminckét éves vagyok átlagos testalkattal, viszont 23 centiméteres farokkal, így fel tudjuk magunkat izgatni, rendesen.
Akárhogyan is, ezen a napon visszajöttünk a partról zuhanyozni. Az ágyon ültem mikor Judit kijött a fürdőszobából fürdőköpenybe csavarva. Oda ment az erkély nagyméretű üvegajtaja elé, és kinézett. A tájkép határozottan jobb volt vele. Szeretem, amikor sétál és látni, hogy lépteire ficánkol a feneke és melle, ahogy azt összes fiú és nő a parton el tudja neked mondani. Mindig szeretem nézni, az elismerő bámészkodását férfiaknak és nőknek amint elsétál előttük. Ilyenkor mind a ketten tudjuk nagyon hamar dugni fogunk, csak azt nem mikor, és hogy. Ma reggel nagyon be voltunk indulva a parton, incselkedtünk egymással, és minden csalafinta módon érintgettük egymást. Mintegy véletlenül, mindig egymásnak nyomtuk testünket.
Felálltam és mögé léptem, beszívtam szappanos illatát. A farkam rögtön felállt a derekamra csavart törülköző alatt. Elkezdtem csókolni a nyakát és vállait, ahogy szerette, félre simítva szőke haját, közben lágyan kilazítva a testére felvett fürdőköpenyt, így a kezemet be tudtam csúszatni az alá.
Judit rögtön reagált, fenekét előre - hátra mozgatva farkamon, amely most már elérte teljes nagyságát és a feneke két partja között a testének feszült. Annyira jó érzés volt, arra gondoltam oda is élvezek. Továbbra is dörzsöltem magam hozzá, arra gondolva, hogy dugás mégis jobb, de nem akartam abba hagyni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 04. 17. csütörtök 06:53
Nagyon jó, de miért nem írtad meg az Ausztáliai élményeiteket?
#6 A57L 2013. 10. 30. szerda 02:51
Nem rossz.
#5 Orgazmus 2002. 04. 13. szombat 14:53
Király
#4 PB 2002. 04. 11. csütörtök 20:02
Törté-Net: mi lett a biológia korrepetálással? Miért csúszott le a top 10-ből? lenulláztad az újításkor a toplistát? Ha írtad már volna de nem figyeltem sorry...
#3 zs 2002. 04. 11. csütörtök 16:47
SZUPER
#2 Osh Torosh 2002. 04. 10. szerda 17:37
Csak úgy nyaralási séta közben találtatok a földön egy ujjat, kipróbáltátok?
Ehh, nem is tudom milyen lehet...
Vagy csak fogalmazásbeli a probléma...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?