A+ A-

Boszorkányszombat 2. rész

– Tudod, mi hiányzik, Olga? – kérdezte barátnőjét Dóra. – Egy jó kis fasz a puncimból. Érezném szívesen, ahogy kitölt és megbasz. Hmmm… – kezdte simogatni még lucskos punciját.
– Ezen én is tudok segíteni – válaszolta a szőke boszorkány, azzal az ágy alól előhúzott egy felcsatolható műfaszt. Felcsatolta magának, majd Dóra fölé térdelt, és lassan, hogy közben jól láthassam kerek fenekét, betolta a szerszámot. A barna boszorkány a lepedőbe kapaszkodott, miközben élvezte a műfaszt magában. Olga egyre gyorsabb sebességre kapcsolt, kemény lökésekkel kényeztette a másik lányt.
– Csak az a baj – nyögte két lökés között, – hogy belőlem még mindig hiányzik a fasz – azzal sokat mondóan hátra pillantott a farkamra. Megrándultam a gondolatra is. – Igor, gyere be! – kiáltotta, mire belépett egy izmos, jóképű fickó, hatalmas szerszámmal a lába között. Tudtam, hogy ez is csak varázslat, és a boszorkányok szolgái hatalmas, kimeríthetetlen farokkal rendelkeznek, cserébe soha nem élvezhetnek el. Azt azért nem gondoltam, hogy ekkorával.
– Gyere Igor, baszd meg a barátnőmet alaposan, ahogy ő basz meg engem – nyögdécselte Dóra. Közben Olga már a szájába is vette a fickó farkát, és heves fejmozgással gyorsan keményre szopta, hogy aztán az mögé léphessen, és bevágja neki. Keményen basztak pont az orrom előtt. Szinte csak Olga mozgott, diktálva mindhármójuknak az ütemet. És akkor elkezdett forogni az a hatalmas ágy. Gondolom, varázslat volt, mindenesetre nem nagyon érdekelt, hogy csinálták, csak az, mit. Jól megnézhettem, ahogy az óriás hátulról keféli Olgát, nagy kezei a lány csípőjén.
Ahogy Olga erős csípőmozdulatokkal keféli az ágyon fekvő Dórát, és közben saját magát is felnyársalja a fickó hatalmas farkára. Láthattam az arcukat, ahogy homályos tekintettel meredtek a révületbe. Ahogy szétnyílt ajkaikon kiáramlottak nyögéseik. Láthattam, amint Dóra felnéz a farkamra, megnyalja a száját finoman, majd teste remegni kezd, szemei fennakadnak, visszatartja a levegőt, ahogy elélvez. Szinte abban a pillanatban ment el Olga is, hangos sikoltások között Dórára bukott, úgy élvezte ki a fickó lökéseit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.08 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2017. 02. 21. kedd 06:03
elmegyeget
#6 sunyilo 2017. 02. 20. hétfő 18:39
Nagyon nagy marhaság...
#5 genius33 2017. 02. 20. hétfő 17:12
Hát ez se egy romantikus történet nyes
#4 veteran 2017. 02. 20. hétfő 16:29
Nem az én világom.
#3 vakon54 2017. 02. 20. hétfő 12:45
bapeti folytazsd.
#2 A57L 2017. 02. 20. hétfő 04:35
Ez kemény lett.
#1 Törté-Net 2017. 02. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?