A+ A-

Apám és Én 1. rész

Édesanyám 3 éves koromban meghalt autóbalesetben. Apám nevelt fel, most 17 éves vagyok.
Mivel Apukám is árva gyerek volt, nem voltak szülei, így egyedül vette a gyermekneveléssel járó összes terhet a nyakába. Hisz, tudta, hogy mit jelent árvának lenni, és anya nélkül felnőni.
Kertvárosban lakunk, egy takaros kis kétszobás családi házban. Kertünkben sok gyümölcsfa, gyönyörűen parkosított, és mindig frissen nyírt fű, amit nyaranta mindig én teszem széppé, illetve ez az én feladatom. Nagyon szép gyermekkorom volt. Mindig együtt voltunk. Ő vitt az óvodába, az iskolába. Járt a szülői értekezletekre, minden iskolai megmozdulásra. Szóval, anyám és apám egy személyben.
Nálunk természetes volt a meztelenkedés. Együtt fürödtünk otthon a fürdőszobában, de sokat jártunk a nudista strandra is. Tehát nekem nem jelentett semmit a férfi test látványa, hiszen hozzá voltam, - most már vagyok szokva.
Hozzánk nők nem nagyon jártak, illetve csak, amikor baráti összejövetelek voltak, és akkor a kollégái feleségeikkel jöttek.
Két nagyon jó barátja volt apukámnak a Géza és a Sanyi bácsi. Ők rendszeres látogatói voltak otthonunknak, sőt alkalmanként nálunk is aludtak.
Amikor már 12 - 13 éves lehettem kezdett érdekelni a szex. Az iskolában is tanultuk az emberi test felépítését, ami még jobban fokozta a kíváncsiságunkat, persze nem tudományos alapon. Az osztálytársaimmal jól éreztem magam, különösképpen Ricsivel voltunk nagyon jó barátok. Számtalanszor előfordult, hogy több napon keresztül is nálunk volt, különösképpen iskolai szünetekben és persze nyáron.
Amikor már kezdett a szőr erőteljesebben nőni rajtunk és már a simogatástól, vagy erotikus gondolatoktól már a farkunk is meredezni kezdett, különösen érdekelni kezdett a nemi szerv működése. Ricsi még sohasem látott, igazi, jól kifejlődött férfi farkat.
Egyik alkalommal, amikor nálunk aludt felmerült ez a kérdés is.
- Láttál már férfi faszt? - kérdezte
- Hát persze, hogy láttam!
- Na ne hülyéskedj, csak nem az apádét lested meg?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (118 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 genius33 2013. 01. 23. szerda 06:45
Szerintem nemrossz.
#6 Fiffty 2006. 05. 16. kedd 14:52
hi mátyós!
Van. Kicsi, de játékos. :)
#5 mátyós 2003. 02. 26. szerda 15:24
"Láttál már férfi faszt?"
ööö.. női fasz is van? :)
#4 Gus 2002. 08. 30. péntek 16:10
A szövegek kicsit ostobák néhol és kár, hogy a srác nem szállt be harmadiknak az apja és Géza bácsi mellé, de amúgy frankó.
#3 csati 2002. 04. 10. szerda 19:42
- Óh de szeretem, te nagyon istenien csinálod.
- Igyekszem.

Hát basszátok meg..1 hete írtam egy poén-storyt amit majd olvashattok itt (remélem). UGYANILYEN kretén szövegek vannak benne :)))))))))))))))
#2 Zax 2002. 04. 10. szerda 15:38
:DDDD
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?