A+ A-

Büntetésem 4. rész

A kamránkban vagyok bepelenkázva és erényövvel a farkamon. Egy hetet töltöttem itt pelenkában úgy, hogy semmit sem tehettem. Napi kétszer tettél tisztába. Az utolsó alkalommal azt mondtad kiviszel és hogy hamarosan vendégségbe megyek. Rettegek attól hogy mit teszel még velem, és hogy mire kényszerítesz de tehetetlen vagyok. Csak várakozom csendben. Nem tartom számon az időt. Az órák csak repülhetnek én pedig szenvedek mikor nyílik az ajtó. Te jelensz meg. Kék spagettipántos top van rajtad és egy kék farmer.
- Szervusz drágám. Remélem jól érzed magad. Vége az édes semmit tevésednek. Ideje hogy rendbe szedjünk téged. Hamarosan vendégségbe mész. Nem engedhetem hogy így indulj el. Na gyerünk kelj fel onnan és irány a fürdőszoba.- rendelkezel én pedig csendben engedelmeskedek. Felkelek, kinyújtom tagjaimat és elindulok ki a kamrából. A fürdőszoba felé indulunk. Meglátom a konyhai órán az időt. Fél 11 van. A lakásban nem látok semmi különleges változást. Dóri már nincs itt. Megérkezünk a fürdőszobába. Egy törölköző van kikészítve és szappan meg sampon.
- Ideje fürdened. De előtte vedd le szépen a pelenkádat. Ha pisilned vagy szarnod kell akkor most intézd el még mielőtt leveszed. Nos? Mindent elintéztél?-nézel rám kérdően.
- Igen el.- válaszolok.
- Helyes! Akkor vedd le és hagyd itt a padlón a gumibugyiddal együtt majd pedig irány a fürdő és jó alaposan tisztálkodj meg. Mosd meg mindenedet. Nemsokára jövök.- utasítasz, én pedig lehúzom a gumibugyimat, és megszabadulok végre a pelenkától. Remélem örökre, bár elég naiv elképzelés. A földre dobom, majd pedig leveszem a rózsaszín fodros felsőt is. Meztelen vagyok egy erényövet kivéve. Bemegyek a tusolóba és megengedem a vizet. Eközben te felmarkolod a csomagot a földről és kimész a fürdőből. Végre lemoshatom magamat. Kiélvezem a vizet és jó alaposan átmosom minden porcikámat különös tekintettel a hátsó felemre. Egyedül a farkamat nem tudom lemosni az erényöv miatt. Épp a hajamat mosom mikor visszaérsz a fürdőbe. Várakozóan nézel rám, majd miután befejeztem a hajmosást megszólalsz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.27 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Subpetee 2017. 06. 9. péntek 16:01
Megkérek mindenkit hogy ha nem érdekli a történet témája, nem szereti, undorodik tőle, vagy bármi más akkor ne olvassa el, vagy ne kommenteljen alá. A komment lehetőség, és nem kényszer úgy gondolom. Tehát ha nem tetszik az amit írok, akkor legyél annyira felnőtt, hogy nem olvasod el. Ez vonatkozik minden más írásomra is.
#6 sunyilo 2017. 02. 16. csütörtök 20:02
Faszság.
#5 cscsu50 2017. 02. 14. kedd 16:23
Pipogya frater
#4 veteran 2017. 02. 14. kedd 14:33
Nem rossz.
#3 vakon54 2017. 02. 14. kedd 12:57
Subpete folytazsd.
#2 A57L 2017. 02. 14. kedd 02:53
Érdekes történet,de nem rossz.
#1 Törté-Net 2017. 02. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?