A+ A-

Hegyi kirándulás

Egyszer elindultunk az autóval a hegyekbe megérezni a nyárban a magas csúcsok havaink hűs fuvallatát. Már nem messze voltunk a kinézet úti céltól, amikor már a hegy oldalában kanyargott az út, egyszer csak megpillantottunk egy kis völgyet, amiben vezetett egy keskeny erdei út. Gondoltuk megállunk kicsit és szétnézzük a kis erdei patak völgyében. Egy kicsit mozgunk is a hosszú út után. Találtunk is egy kis tisztást nem túl messze a fő úttól, ahol megálltunk kiszálltunk az autóból.
Sétáltunk kicsit a patak parton, néztük a gyorsan rohanó vizet és hallgattuk csobogását. Egy erősebb hűvös hegyi szellő lengette meg az ingemet, mely nem volt begombolva. Te megálltál mögöttem talán szélvédett helyet keresve, átöleltél és simogatni kezdted a hasamat, ami nagyon kellemes volt, a hó hűs levegőben a meleg kezed siklott ide-oda a hasamon. néha lejjebb is tévedt a kezed egyre közelebb az akkor már lassan teljesen merem farkamhoz. A nadrágom gombját egy gyors mozdulattal kigomboltad és kiszabadítottad börtönéből a kívánt kéj rudat. Meg markoltad két kézzel és azt mondtad,
- De jó kemény és vastag. Szeretnék itt a szélben baszni, szeretném ha felnyársalnál lomposoddal.
És amit nem igazán értettem hogy is csináltad, de már nem volt rajtad semmi, meztelenül simultál hozzám. Amit csak akkor éreztem meg, amikor az ingemet levetted rólam és újra hozzám simultál. Persze azt sem tudom, az inget, hogy vetted le, mert közben folyamatosan markoltad legalább egy kézzel a dárdám, elkenegetted a folyamatosan gyöngyöző levét mindenfelé. Néha lenyaltad az ujjad és aztán folyattad a játékot. Szóval ott álltál mögöttem meztelenül, ekkor magad felé fordítottál és egy ügyes mozdulattal felugrottál a derekamra, ami olyan jól sikerült, hogy ezzel a mozdulattal a faszom egy pillanat alatt eltűnt a már nedves barlangodban. A közelben volt egy kivágott elég vastag fatörzs, addig elvittelek az ölembe, miközben a faszomban ültél és élvezted a lépések mozdulatait. Én fogtam a feneked, tartottalak. Leültem a fatörzsre átraktam rajta a lábam és lefeküdtem. Így láthattam, ahogy megülöd a lovadat és egyre gyorsabb vágtát adsz elő rajta. Ekkor valami neszre lettem figyelmes, Te is hallhattad, mert azt mondta, nem gond csak egy hapsi nézi, amit csinálunk nem túl távolról a hátam mögül, pont veled szembe. Így jól láthatta, ahogy a melled reng a heves mozgástól.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.75 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2017. 02. 18. szombat 04:37
Elbeszélés forma.
#7 Pavlov 2017. 02. 1. szerda 23:37
sima leírás... :(
#6 cscsu50 2017. 01. 28. szombat 09:51
átlagos
#5 sipospista 2017. 01. 28. szombat 09:13
Jo kis sztori ..megy a pont
#4 sunyilo 2017. 01. 27. péntek 21:20
Egészen egyszerű történet.
#3 vakon54 2017. 01. 27. péntek 12:21
Ellehetett olvasni.
#2 listike 2017. 01. 27. péntek 08:34
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2017. 01. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?