A+ A-

Anna 2. rész

Az esküvőjére nem mentem el, bár hivatalos voltam rá. Azt hiszem, ez érthető és ő sem sértődött meg érte.
Mivel egy munkahelyen dolgoztunk, így hamar találkoztunk újra. Kifaggattam a nászéjszakáról és a nászútról is.
Az esküvőn a férje berúgott, elaludt, másnap reggel pedig öt perc alatt letudta a nászéjszakát.
A nászút is hasonló módon zajlott. Kétszer öt perc, asszony összemaszatolva, vége.
Nem igazán értettem. Velem öt perc alatt legalább egyszer a mennyországba jut, szerencsés esetben kétszer. A nő fenomenális tehetség a szexben. És épp a férje nem tudja?
Furcsamód sokszor beszélgettünk erről, ilyenekről. Hihetetlen, de tényleg én biztattam, én adtam tanácsot, hogy hogyan csábítsa el a férjét. Mit tegyen, hogy ne néhány percig tartson az aktus. Hogy ő is eljusson a csúcsra, élvezze, akarja az együttlétet. Tanítsa meg a férjét a jó szexre, akinek ő volt az első nő az életében! Hogy rajta múlik, megtartja-e a férjét. Adja meg a férjének is azt, amit én kaptam tőle! Elmondtam neki, hogy ha én a tőle kapott élményeket a nejemtől kaptam volna, akkor én soha más nőre rá sem néztem volna. Így visszatekintve eszméletlen, hogy mennyire nyitottak voltunk egymás felé, és mi mindent meg tudtunk egymással beszélni.
Mindenesetre felajánlottam, hogy szívesen pótolom az elmaradt nászéjszakát. Úgy is tettünk. Következő találkozásunk alkalmával, szinte mindenféle pózt kipróbálva háromszor is magamévá tettem. Másodszorra, harmadszorra már különösen jól bírja az ember, nem szeretnék túlzásokba esni, de inkább húsz vagy harminc orgazmusa volt, mint tíz. Először a testében élveztem el, másodszorra, harmadszorra pedig hosszú-hosszú szeretkezések után a szájában. Kielégülten, boldogan és büszkén mutatta a száját, hogy minden cseppet lenyelt, életében először. Megállapította, hogy nagyon finom ízem van és ezt máskor is elvárja tőlem. Még aznap másodszor is bebizonyította, hogy komolyan gondolta kijelentését.
Harmadik számú vezetőként elég jól be tudtam osztani a munkaidőmet. Ezzel együtt az övét is. Hetente legalább kétszer a főnöke vidéken volt. Mivel ezt előre tudtuk, mindketten úgy intéztük, hogy hetente egyszer, azon a napon vagy be sem mentünk, vagy roppant korán eljöttünk mi is. Életem egyik legboldogabb időszaka köszöntött ránk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 22:17
Kellemes kis esetleírás...
#6 A57L 2017. 02. 19. vasárnap 04:43
Nem rossz.
#5 vakon54 2017. 01. 24. kedd 21:53
András Csaszi Jooó!
#4 sunyilo 2017. 01. 24. kedd 21:24
Elfogadhatatlan...
#3 sipospista 2017. 01. 24. kedd 09:22
Hat ez szuper..megy a pont
#2 veteran 2017. 01. 24. kedd 09:10
Kárvolt az időért. 1p
#1 Törté-Net 2017. 01. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?