A+ A-

Bátorság kell a boldogsághoz

Tudom könnyű ezt mondani, de ha őszinte az ember, persze a rossz oldalán is koppanhat a kocka, ugyanakkor sok minden kiderülhet ám! Lásd az én esetemet! Belegondolni is félelmetes, mi lett volna, ha sosem merek őszinte lenni a barátnőmhöz ezzel kapcsolatban, és egy egész életet úgy élünk le, hogy megfosztva érezzük magunkat valamitől, miközben a másik is benne lett volna, de ezt a félelmeink miatt sosem tudhattuk meg. Korábban írtam már hasonló élményeimről egy csajjal,
de az más történet. Csak azért mondom, ha esetleg ismerősen csengenének soraim. Ott bővebben kifejtettem a párbeszédeket és a szex jelenetet, így most csak nagyvonalakban bevezetésképp mesélem el, a feleségemmel hogyan zajlott, mert nem is annyira ez, hanem az ebből kifolyólag történtek miatt ragadtam ismét tollat.
Bettit akkor még nem jegyeztem el, szóval a továbbiakban barátnőmnek fogom hívni.
Egy kettesben otthon borozgatós péntek estén, miután egymáshoz bújtunk a kanapén és néhány pillanatra elmerültünk a csendben, erőt merítvén a borból
elmondtam neki, nem egészen ilyen szavakkal, de a lényege ez volt, hogy egyszer voltam már férfival, és élveztem, de nekem nem a seggbekuki, hanem a mellek hiányoznak. Gondoltam nem árt ezt tisztázni, mielőtt letámadom azzal a váratlan információval, hogy következő életemben biszexuális nő szeretnék lenni.
Mielőtt összejöttünk, szinte minden este leszbikus pornót néztem, és beleéltem magam, hogy én az a nő vagyok, akit a barátnője kényeztet. Ahogy néztem, mintha tényleg az a nő lettem volna. Ha lehet ilyet mondani, átéreztem, hogy nekem is olyan gyönyörű melleim vannak, és a barátnőm az én mellbimbómat veszi finom ajkai közé, és az én puncimat nyalja, miközben a mellbimbóim simogatva kivertem a farkam. Merthogy nekem igencsak érzékenyek a mellbimbóim.
Ha a barátnőm puszilgatni kezdi, 10 másodperc nem kell, kőkemény leszek odalenn. Szóval megkérdeztem, megtenné - e nekem, hogy hátulról hozzám simulva, hogy szorosan a hátamon érezhessem imádott melleit, a hasát a derekamon, az ágyékát a fenekemen, kívánatos combjait a combjaimon, és közben a mellbimbóimat simogatva kiveri nekem, mert imádnám, ha néha nőnek érezhetném magam vele. Nagyot dobbant a szívem megkönnyebbülésemben és örömömben, amikor azt mondta, szívesen megtenné, és látszott rajta, hogy tetszik is neki a dolog.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.68 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2017. 02. 20. hétfő 04:38
Szép írás.
#8 RAVETRAIN 2017. 01. 31. kedd 12:40
Igazad van smile
#7 fenotrin 2017. 01. 22. vasárnap 20:11
Ez az "Értem" remélem csak udvariassági formula volt.
Szerinted ez jó történet volt, ezért dobtad be a közösbe.
Akinek tetszik tetszik, akinek nem, nem.
Nehogy már az aktuális megmondóbrigádhoz igazodj. smile
#6 RAVETRAIN 2017. 01. 22. vasárnap 16:20
Értem!
#5 Pavlov 2017. 01. 22. vasárnap 11:52
A sablonokon kívül nem kaptam sokat.
#4 cscsu50 2017. 01. 21. szombat 05:28
volt jobb is
#3 sunyilo 2017. 01. 19. csütörtök 21:14
Olvastam jobbat is...
#2 veteran 2017. 01. 19. csütörtök 08:44
Nem ragadott magával.
#1 Törté-Net 2017. 01. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?