A titkárnő és a főnök

Szavazás átlaga: 6.02 pont (41 szavazat)
Megjelenés: 2017. január 17.
Hossz: 6 517 karakter
Elolvasva: 972 alkalommal
Nem tudom, milyen helyen dolgozol, kedves nőnemőű olvasóm, de vannak olyan munkahelyek, ahol a főnök bizony néha rosszkedvőűen ébred... ráadásul otthon az asszonnyal fasírtban van, tombol benne a tesztoszteron! És erre jössz te, az izgató, vonzó titkárnő, akit nem kaphat meg... ettől keményen bánik veled, soha egy mosoly, vagy egy bíztató szó! Csak rideg utasítások.

Pedig neked tetszik a főnököd, a kedvéért sminkelsz reggelente, néha kicsit rövidebb szoknyát is felveszel, és igyekszel mindenben kiszolgálni. De úgy tesz, mintha észre se venne...

Egyszer, éppen kávét hozol neki, de elkalandozol gondolatban, ügyetlenül nyúlsz a csésze után, és véletlenül ráborítod a nadrágjára... Rögtön ideges lesz, és lehord mindennek, de ettől nem ijedsz meg, inkább izgalomba hoz... ahogy megragadja a karod, és erősen fogja, de nem durván, nem fáj... nagyon szabadkozol, de ahogy meleg barna szemeibe nézel, izgatottságod odáig fokozódik, hogy vékony kis ingeden átütnek kemény bimbóid... és végre, végre észrevesz a főnököd! Látod, hogy elkerekedik a szeme, és azonnal kapcsol!

Hangjában megjelenik egy meleg vonás, de még mindig durván beszél veled, kirúgással fenyeget! Váratlanul abbahagyja, és csendesebb hangon kéri, hogy mosd ki a nadrágot, ha már összepiszkoltad. Nem veszi le a nadrágot, hanem kiküld tisztítószerért. Egy darab folttisztítós ronggyal kezded dörzsölni, pont a slicce körül... rád szól, hogy ne siess, lassan, nehogy kikopjon a drága öltönynadrágja! Közben szapul, folyamatosan; nem elég, hogy a drága öltönynadrágját is összekoszolod, még kitisztítani se tudod! Érzed, hogy keményedik a farka, ami téged is beindít, és egyre lassabban, már szinte nem is a ronggyal, hanem a kezeddel markolászod a főnök szerszámát, miközben fel-felpillantasz rá, fitos mosollyal.

Miután már nagyon belelendültél, remegő hangon kér meg (úgy látszik, nem volt hatástalan eddigi ténykedésed), hogy fejezd be, le kell venni a nadrágot, nem tudod így kitisztítani. Rád parancsol, hogy vedd le, és te örömmel bontod ki, de a szituáció annyira felizgatott, hogy nem bírsz magaddal, és hiába siettet, szépen lassan bontod ki, és húzod le... A boxere majd szétszakad! Megkérdezi, hogy nem lett kávés az alsónadrágja? Rásimítasz, szinte a kezedbe feszül a farka.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.02 pont (41 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2017. február 21. 05:06
#7
Gyenge írás.
1
s
sipospista
2017. január 18. 13:38
#6
Elmegy.megy a pont
1
Pavlov
2017. január 17. 23:09
#5
Egy sima klisé... :( Többre számítottam...
1
sunyilo
2017. január 17. 19:53
#3
Elcsépelt téma...
1
f
feherfabia
2017. január 17. 06:10
#2
Közepes!
1
T
Törté-Net
2017. január 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1