A+ A-

A titkárnő és a főnök

Nem tudom, milyen helyen dolgozol, kedves nőnemőű olvasóm, de vannak olyan munkahelyek, ahol a főnök bizony néha rosszkedvőűen ébred… ráadásul otthon az asszonnyal fasírtban van, tombol benne a tesztoszteron! És erre jössz te, az izgató, vonzó titkárnő, akit nem kaphat meg… ettől keményen bánik veled, soha egy mosoly, vagy egy bíztató szó! Csak rideg utasítások.
Pedig neked tetszik a főnököd, a kedvéért sminkelsz reggelente, néha kicsit rövidebb szoknyát is felveszel, és igyekszel mindenben kiszolgálni. De úgy tesz, mintha észre se venne...
Egyszer, éppen kávét hozol neki, de elkalandozol gondolatban, ügyetlenül nyúlsz a csésze után, és véletlenül ráborítod a nadrágjára… Rögtön ideges lesz, és lehord mindennek, de ettől nem ijedsz meg, inkább izgalomba hoz… ahogy megragadja a karod, és erősen fogja, de nem durván, nem fáj… nagyon szabadkozol, de ahogy meleg barna szemeibe nézel, izgatottságod odáig fokozódik, hogy vékony kis ingeden átütnek kemény bimbóid… és végre, végre észrevesz a főnököd! Látod, hogy elkerekedik a szeme, és azonnal kapcsol!
Hangjában megjelenik egy meleg vonás, de még mindig durván beszél veled, kirúgással fenyeget! Váratlanul abbahagyja, és csendesebb hangon kéri, hogy mosd ki a nadrágot, ha már összepiszkoltad. Nem veszi le a nadrágot, hanem kiküld tisztítószerért. Egy darab folttisztítós ronggyal kezded dörzsölni, pont a slicce körül… rád szól, hogy ne siess, lassan, nehogy kikopjon a drága öltönynadrágja! Közben szapul, folyamatosan; nem elég, hogy a drága öltönynadrágját is összekoszolod, még kitisztítani se tudod! Érzed, hogy keményedik a farka, ami téged is beindít, és egyre lassabban, már szinte nem is a ronggyal, hanem a kezeddel markolászod a főnök szerszámát, miközben fel-felpillantasz rá, fitos mosollyal.
Miután már nagyon belelendültél, remegő hangon kér meg (úgy látszik, nem volt hatástalan eddigi ténykedésed), hogy fejezd be, le kell venni a nadrágot, nem tudod így kitisztítani. Rád parancsol, hogy vedd le, és te örömmel bontod ki, de a szituáció annyira felizgatott, hogy nem bírsz magaddal, és hiába siettet, szépen lassan bontod ki, és húzod le… A boxere majd szétszakad! Megkérdezi, hogy nem lett kávés az alsónadrágja? Rásimítasz, szinte a kezedbe feszül a farka.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.08 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2017. 02. 21. kedd 05:06
Gyenge írás.
#6 sipospista 2017. 01. 18. szerda 13:38
Elmegy.megy a pont
#5 Pavlov 2017. 01. 17. kedd 23:09
Egy sima klisé... :( Többre számítottam...
#4 cscsu50 2017. 01. 17. kedd 21:40
gyenge
#3 sunyilo 2017. 01. 17. kedd 19:53
Elcsépelt téma...
#2 feherfabia 2017. 01. 17. kedd 06:10
Közepes!
#1 Törté-Net 2017. 01. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?