A+ A-

Rachel koktélpartija

Rachel az öltözőasztalánál ült, befejezte az utolsó igazításokat kifestésén, és megcsodálta magát a tükörben.
Férje Edward szólt neki, hogy három kollegát fog hozni koktélra és néhány szendvicsre, a kora estei órákban, ezért biztos akart lenni benne, hogy a lehető legjobban néz ki.
Vörös alkalmi ruhát húzott, azonos színű bugyija és melltartója fölé, az alsó ruha jelképes volt, a bugyija nem volt sokkal szélesebb, mint egy csík nem igen tűnt öltözetnek. A ruha jól kiemelte vékony, karcsú alakját, hangsúlyozta melleit, és gondolta, elegánsnak is látszott, ahogy lejjebb finomam felvette a szoknyaformát, melynek az alsó széle, a térdei felett volt.
Gondosan választotta ki az ékszereit is, gyémánt fülbevalót, gyöngysoros nyakláncot. Igazán a gyöngysor, tett rá benyomás, ajándék volt Edwardtól, hosszú füzér volt, nagyméretű gyöngyökből, mely szépen fonta körbe elegáns nyakát.
Mivel kint meleg volt elhatározta, nem húz harisnyát, fekete magas sarkú szandálját vette fel. Fekete hajához jól állt a vöröszinű ruha, felrakta gyémánt fülbe valóit, és arany nyakláncát, megfontolta a látványt a tükörben.
- Hmm, nem rossz - mondta.
Végül haját, elegánsan feltűzte.
Visszagondolt az elmúlt két évre, 24 éves volt, amikor találkozott Edwarddal, és szilárdan hozzá kötötte életét.
Volt egy kis múltja, azonban minden mögötte volt, és most úgy tűnt boldogan élnek Edwardal. Otthon maradt, törődött a házzal, és alkalmanként megszervezte a koktél parit vagy vacsorát, Edward kollegáinak, vagy elutazott vele külföldre, amikor Edward utazott.
Mikor napközben nem volt Edwarrdal, rendszeresen eljárt konditerembe, vagy kutyáikat sétáltatta. Nem rossz élet döntötte el.
Lement a lépcsőn és szendvicskészítéssel foglalta el magát, közben a tálcákat és poharakat is előkészítette.
Amíg ezzel foglalatoskodott, eszébe jutottak Edward kollegái. Már találkozott velük és egy vagy kettő jóval idősebb volt, mint Ő. Csodálkozott, hogy mit dolgoznak. Edwarrdal való kapcsolatára is gondolt. Idegen azonban szeretett teljes kapcsolat. Mostanában sokat beszélgettek vágyaikról és fantáziájukról.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (77 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2013. 10. 30. szerda 02:50
Elég jó.
#5 mikklos 2006. 01. 11. szerda 11:03
Tényleg szuper a sztori.Ez már döfi.
#4 Hajnal-lány 2004. 05. 17. hétfő 20:14
Miután a férje bekötötte a szemét, letérdeltette és lemeztelenítette, majd egy idegen férfi (Tony) megdugta, és egy második pasas (George) kezd el foglalkozni vele, váratlanul azon aggódik, hogy "teljesen látható és kiszolgáltatott". Elég lassú felfogású csaj szegény Rachel... eddig nem tűnt ez fel neki?
Plusz az ilyen kifejezések, mint "orgazmus alakul ki benne", "gecit maszturbált R. fenekére" stb. Nem teljesen helytelen, de nagyon bárgyú megfogalmazás, plusz tele van helyesírási hibákkal... Pedig nem lenne egy rossz sztori.
#3 Kanmedve 2002. 09. 10. kedd 14:53
A sztori nem rossz, de aki, nem tud magyarul (sem)! Kár, sokat ront rajta!
#2 Ildica 2002. 04. 9. kedd 22:11
Jo lenne,ha nem lenne tele szofordulati hibákkal.De igy állandoan vissza kelett mennem az előző mondatokra,hogy világos legyen...kár érte.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?