A+ A-

A koszorúslány 2. rész

“Ah... punci..” - gondolta magában Brian Thorston, miközben a hímtagját szeretője lágy, nedves nőiességébe csúsztatta. Brian véleménye szerint a punci volt a legnagyszerűbb dolog a Földön és az, amelyiket éppen pumpálta, kétségkívül a legcsodálatosabbak egyike volt a sok közül. Az nem zavarta, hogy akihez tartozott egy másik férfi felesége és egy leánygyermek anyja volt. Liz Barlow házassága mélypontra jutott az iszákos férjével és ha egyszer a nő úgy gondolta, hogy szerelmi életének csalódásából egy másik férfi farka fogja kihúzni, akkor kicsoda ő, hogy ezt a döntést kritizálja? Ha pedig ez a farok véletlenül az övé, akkor még jobb, nem? Dehogynem!
A nő csinossága mellett más téren is remek partner volt. Okos, éles nyelvű és kedves. Brian el sem tudta képzelni, hogy ugyan ki választaná e helyett a nő helyett az italt. Néha legszívesebben orrba vágta volna Liz férjét, de most éppen élvezte a férfi hihetetlenül rossz választásának jutalmát.
Liz kicsit felnyögött. A legédesebb hang volt, amit Brian el tudott képzelni. A nő kinyitotta a ragyogó kék tekintetű szemét és a fiút karjával és lábaival átölelve azt suttogta:
- Élvezz ma belém! Csinálj bennem babát!
Brian állati morgást hallatott és a nőbe ürítette magját. A néhány perces utójáték után a fürdőszobába ment hogy könnyítsen magán és lemossa verejtékes arcát. Még az alsónadrágja felvételével sem fáradt. A férj egész héten üzleti úton volt, a lány pedig... hol is van a lány?
Amikor megtörölte az arcát, a tükörbe nézett. Amiből Millie Barlow bájos és döbbent arca nézett rá vissza. A lány gyönyörű barna szeme összeszűkült és Millie megszólalt:
- Te most... éppen... anyával csináltad?
Brian nem tudta eldönteni, hogy a lány arckifejezése undort vagy szimpla hitetlenkedést fejezett ki. Csak annyit tudott kinyögni:
- Csináltam?
Mint egy idióta, aki nem érti a kérdést.
- Igen. Épp most szexeltél vele, igaz? Épp most basztad meg, ugye? - mondta a lány.
A hangsúlyos “basztad meg” végképp nem illett az ifjú Millie szájába. Meztelensége ellenére Brian a lány felé fordulva elkezdte mondani:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.65 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Alir 2017. 07. 12. szerda 15:53
A történetben sok izgalmas momentum volt, olvasni sem volt rossz. De nagyon látszik, hogy egy sekélyes fantáziájú férfi írta, aki pornófilmeken szocializálódott... Brian ugyanis egy önző geci! Elnézést, de az! Az első rész után reménykedtem, hogy szegény kis Millie olyan szolgáltatást kap, amit érdemel egy lány. Hangozzék ez bármilyen sablonosan is, de a szex lényege az összekapcsolódás, a kapcsolat, még egy egyéjszakás kalandnál is. Az adás, és annak látása, hogy a másik élvezi, amit adok, éshogy cserébe ő is adni akar és élvezi, hogy én kapom, amit ő ad. Ebben semmi ilyen nem volt... Szegény Millie, ha így vesztette el a szüzességét...
#7 A57L 2017. 02. 25. szombat 04:43
Remek történet.
#6 vakon54 2017. 01. 10. kedd 15:25
fenotrin feleségem és én kérjük hogy folytazsd.
#5 sipospista 2017. 01. 10. kedd 14:34
Szuper joooo
#4 cscsu50 2017. 01. 9. hétfő 23:12
jó írás
#3 sunyilo 2017. 01. 9. hétfő 21:59
Jóóó írás.
#2 listike 2017. 01. 9. hétfő 09:53
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2017. 01. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?