A+ A-

A koszorúslány 2. rész

“Ah... punci..” - gondolta magában Brian Thorston, miközben a hímtagját szeretője lágy, nedves nőiességébe csúsztatta. Brian véleménye szerint a punci volt a legnagyszerűbb dolog a Földön és az, amelyiket éppen pumpálta, kétségkívül a legcsodálatosabbak egyike volt a sok közül. Az nem zavarta, hogy akihez tartozott egy másik férfi felesége és egy leánygyermek anyja volt. Liz Barlow házassága mélypontra jutott az iszákos férjével és ha egyszer a nő úgy gondolta, hogy szerelmi életének csalódásából egy másik férfi farka fogja kihúzni, akkor kicsoda ő, hogy ezt a döntést kritizálja? Ha pedig ez a farok véletlenül az övé, akkor még jobb, nem? Dehogynem!
A nő csinossága mellett más téren is remek partner volt. Okos, éles nyelvű és kedves. Brian el sem tudta képzelni, hogy ugyan ki választaná e helyett a nő helyett az italt. Néha legszívesebben orrba vágta volna Liz férjét, de most éppen élvezte a férfi hihetetlenül rossz választásának jutalmát.
Liz kicsit felnyögött. A legédesebb hang volt, amit Brian el tudott képzelni. A nő kinyitotta a ragyogó kék tekintetű szemét és a fiút karjával és lábaival átölelve azt suttogta:
- Élvezz ma belém! Csinálj bennem babát!
Brian állati morgást hallatott és a nőbe ürítette magját. A néhány perces utójáték után a fürdőszobába ment hogy könnyítsen magán és lemossa verejtékes arcát. Még az alsónadrágja felvételével sem fáradt. A férj egész héten üzleti úton volt, a lány pedig... hol is van a lány?
Amikor megtörölte az arcát, a tükörbe nézett. Amiből Millie Barlow bájos és döbbent arca nézett rá vissza. A lány gyönyörű barna szeme összeszűkült és Millie megszólalt:
- Te most... éppen... anyával csináltad?
Brian nem tudta eldönteni, hogy a lány arckifejezése undort vagy szimpla hitetlenkedést fejezett ki. Csak annyit tudott kinyögni:
- Csináltam?
Mint egy idióta, aki nem érti a kérdést.
- Igen. Épp most szexeltél vele, igaz? Épp most basztad meg, ugye? - mondta a lány.
A hangsúlyos “basztad meg” végképp nem illett az ifjú Millie szájába. Meztelensége ellenére Brian a lány felé fordulva elkezdte mondani:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.47 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2017. 02. 25. szombat 04:43
Remek történet.
#6 vakon54 2017. 01. 10. kedd 15:25
fenotrin feleségem és én kérjük hogy folytazsd.
#5 sipospista 2017. 01. 10. kedd 14:34
Szuper joooo
#4 cscsu50 2017. 01. 9. hétfő 23:12
jó írás
#3 sunyilo 2017. 01. 9. hétfő 21:59
Jóóó írás.
#2 listike 2017. 01. 9. hétfő 09:53
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2017. 01. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?