A+ A-

Londoni szülinap

Tizenhét voltam, mikor megismertem. Ő két évvel idősebb nálam. Az első beszélgetésnél éreztem, hogy más, mint a többi srác. Romantikus, humoros, helyes, szenvedélyes. Nem akart siettetni semmit. Persze, azért volt pár lopott, kissé perverz pillanatunk, de a szüzességem elvesztését egy különleges időre és helyre tartogattuk. Őszintén szólva féltem. Több barátnője is volt már előttem, ebből kifolyólag tapasztalt volt szexuális téren.
Nagyon jól megvoltunk, szerelmesen, boldogan. Aztán éreztem pár hónappal később, hogy Ő már nagyon vágyik a szexre. Mivel egy hét volt a szülinapjáig, úgy gondoltam jó ajándék lennék neki. Azon a héten Ő is készült valamivel. Kisebb sokkot kaptam mikor kijelentette, hogy a születésnapját Londonban fogja ünnepelni, persze nem egyedül, és elővett két repülőjegyet. Nem is értettem mit akar, hisz olyan hirtelen történt minden. Átölelt és a fülembe súgta:
- Az egyik a Tiéd!
Hatalmas szemekkel bámultam rá és csak annyit bírtam kinyögni, hogy úgysem engednek el a szüleim. Megsimogatta az arcom és halkan megjegyezte, hogy már mindent megbeszélt anyukámékkal. Tudniillik, bár már majdnem 19 éves voltam anyukámék nagyon féltettek mindentől, de a szerelmem nagy hatással volt rájuk és nagyon szerették a barátomat. Csak álltam a szoba közepén örömkönnyekkel az arcomon, amiket Ő gondosan letörölt, megcsókolt majd elindult dolgozni. Még visszaszólt az ajtóból, hogy „szeretlek kicsim, csomagolj! Holnap indulunk!”
Összepakoltam. Nagyjából az Ő cuccait is. Utána elmentem a városba, és megvettem a születésnapi ajándékait, amit az eladó egy dobozba tett és egy selyemkendővel takart le. Hazasiettem, még mielőtt Ő hazaért. Tíz perccel hazaérkezésem után betoppant. Meglepődött, hogy összepakoltam neki. Gyorsan körbenézett, hogy mindent eltettem-e neki, majd megjegyezte, hogy alapos munkát végeztem. Lefeküdtünk aludni, mivel másnap nagyon korán keltünk.
Megszólalt az ébresztő. Meglepetten láttam mikor kinyitottam a szemem, hogy az ágy szélén ül kávéval a kezében, indulásra késze. Megcsókol és odasúgta, hogy jó reggelt cicám. Viszonoztam a köszöntést, felültem, megittam a kávét és nekiálltam készülődni. Türelmes volt, nem siettetett, bár láttam rajta hogy izgatott. Elkészültünk és elindultunk a reptérre. Időben odaértünk, becsekkoltunk és nem sokkal később már szó szerint a felhők fölött jártunk. Feszülten ült mellettem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.57 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2017. 02. 25. szombat 04:45
Közepes.
#8 sipospista 2017. 01. 10. kedd 15:14
Megy a pont
#7 cscsu50 2017. 01. 8. vasárnap 20:04
türhető
#6 Pavlov 2017. 01. 6. péntek 22:40
Sima kufirc leírása. Legközelebb vigyél bele több egyéniséget!
#5 veteran 2017. 01. 6. péntek 15:45
Nem tetszett.
#4 vakon54 2017. 01. 6. péntek 11:53
vLilcsó nemrossz.
#3 Andreas6 2017. 01. 6. péntek 06:59
Kivételesen egyetértek, feherfabia! Átlagos, a fogalmazás gyerekes színvonalú, az elírásokat sem javította ki. Nem tetszett.
#2 feherfabia 2017. 01. 6. péntek 06:24
Átlagos!
#1 Törté-Net 2017. 01. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?