A+ A-

Élvezetes utazás

Szőke nagymellű csaj vagyok, amihez nemcsak a természet, de a plasztikai sebészem is hozzásegített. Igaz, ez csak ahhoz kellett, hogy a nyuszis magazinban leadott képékből finanszírozzam a tanulmányaimat.
Jelenleg egy multi cégnél vagyok a vezérigazgató asszisztense, bár lehet, ha a fizikai és nem a szellemi kapacitásaim miatt esett rám a választása. A legbosszantóbb a dologban az, hogy én végzem a munka oroszlánrészét, amíg ő a melleimet bámulja jobb esetben, vagy egyértelmű célzásokkal bombáz rosszabb esetben. Nem is esne rosszul egy kiadós jó szex, de nem pont a kicsi, kopasz ráadásul kövér vén kujon főnökömmel.
Bosszúból, amiért nem tettem szét a lábaimat neki elküldött egy fontos üzleti tárgyalásra pont a szülinapomon. De ha már pech legyen jó nagy, nem jártak a vihar miatt a repülőjáratok sem, tehát távolsági busszal kellett több száz mérföldet utaznom és tudtam így rámegy az egész hétvégém.
Úgy ahogy voltam fekete kiskosztümben, tűsarkúban és feszes fehér blúzban buszra szálltam. Szerencsére teljesen üres volt a leghátsó széksor. Hátramentem és beültem a sarokba, rögtön elnyomott az álom. Nagyon fáradt voltam a sok meló után. Valami nagyon erotikus álmom lehetett, mert amikor megébredtem kemény volt a mellbimbóm és gyorsabban vettem a levegőt. A szemem még lehunyva tartottam, az orromban éreztem az álombeli partnerem arcszeszének illatát. Lassan ahogy ébredezni kezdtem álmomból, de az illat még mindig intenzív és izgató volt, felemeltem a fejem kinyitottam a szemem és egy hihetetlenül kék szempár nézett velem szembe. Akkor esett le a tantusz, hogy ennek a pasinak a vállán aludtam.  Elvörösödtem, mert elég egyértelmű volt, hogy álmomban felizgultam, de alaposan végignéztem, ha már ilyen hatással volt rám tudni akartam, hogy néz ki. Nagyon tetszett, amit láttam így még nehezebben tudtam úrrá lenni vágyaimon és zavartságomon.
Egy fiatal, izmos, jóképű pasi tengerészgyalogos egyenruhában. Úgy nézett ki őt sem hagyta hidegen a látványom, mert árulkodóan dudorodott a nadrágja. Gondoltam ráteszek egy lapáttal és kigomboltam két gombot a blúzomon. A szeme a dekoltázsomra tapadt és a nadrágjában egyre kevésbé akart elférni egyre nagyobbra duzzadó farka. Szétnéztem a buszon, az a kevés utas, aki még velünk utazott elől ült és az igazak álmát aludta. Ha már ilyen lehetőséget adott a sors nem akartam elszalasztani.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.56 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2017. 02. 26. vasárnap 04:01
Jó és izgató történet.
#9 Andreas6 2017. 02. 6. hétfő 08:14
Nekem is tetszett.
#8 sipospista 2017. 01. 10. kedd 15:08
Johet a folytatas...
#7 joozsi 2017. 01. 7. szombat 05:12
Ha az üzleti megbeszélés is ilyen eseménydús lesz, szívesen olvasnám.
#6 Pavlov 2017. 01. 4. szerda 23:51
Derék sztori!
#5 veteran 2017. 01. 4. szerda 07:45
Jöhet a vissza út.
#4 feherfabia 2017. 01. 4. szerda 06:26
Tetszett! Folytatás mikor lesz??
#3 vakon54 2017. 01. 4. szerda 03:06
JudyGray ha a telefonszámcserérőlírtál legyélszives és folytazsd.
#2 sztbali 2017. 01. 4. szerda 00:20
Jól indul. Folytatást kérek!
#1 Törté-Net 2017. 01. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?