A+ A-

Helena - Jégkocka

Mindig izgatóan hatott rám annak a lehetősége, hogy szex közben lebukunk, meglátnak, vagy meghallanak minket de egyáltalán nem vágytam arra, hogy ez valóban megtörténjen, vagy, hogy nyilvánosan, mások előtt történjen a dolog.
Aztán találkoztam Paullal, aki valahogy egészen másként hatott rám, mint az addigi barátaim. Paulnak mindent hajlandó voltam megtenni, amit csak akart, és azt is eltűrtem, hogy más barátnői is legyenek amíg vele jártam. Minden vad dolgot hajlandó voltam megtenni, engedtem, hogy megkötözzön, megverjen, uralkodjon rajtam, olyan dolgokat csináljon, amiket addig senki. Egy dologra nem voltam hajlandó: mások társaságában csinálni a dolgokat.
Pedig Paul nagyon szerette volna. A szukája voltam, és azt mondta, hogy büszke rám, és szeretné bemutatni a tudásomat a szex klubban, ahova járt, hogy büszke lehessen rám. Én azonban nem voltam hajlandó a közelébe sem menni annak a helynek. Állandóan unszolt, és én egyre jobban untam az unszolását.
Végül azt ajánlotta, hogy ha egyszer, csak egyetlen egyszer sikerül annyira felizgatnia, hogy hajlandó leszek akár mások előtt is elélvezni, akkor el kell mennem vele a klubba és attól kezdve meg kell csinálnom mindent, amit csak kíván, mások előtt is.
No hiszen. Hogy fog ő engem úgy felizgatni, gondoltam. Persze kikötöttük, hogy a kiéheztetés ebben a játékban nem ér, ha nem engedi, hogy elélvezzek, akkor ő sem élvezhet el.
Azután sokáig nem történt semmi. Sokszor játszottunk olyant, hogy meztelenre vetkőztem, bekötötte a szememet, és azt kellett eljátszanom, hogy sok ember előtt mutogatom magamat, az intim testrészeimet. De mindig tudtam, hogy csak kettesben vagyunk. Ennek ellenére egy kicsit izgatott a dolog, elképzelni, hogy kiszolgáltatva, sok ember szemeláttára kell maszturbálnom, vagy a fenekembe nyomni a műpéniszt, vagy tűrni azt, hogy megbüntessen, elverje a fenekemet, csipeszeket rakjon a mellemre vagy máshova. Ezek egyébként fájtak is, és ilyenkor kiabáltam kínomban, de mégis borzongató érzés volt azt gondolni, hogy bámulnak.
Egyik hétvége késő délutánján Paul egy új játékot talált ki:
- Ma itt hagylak megkötözve, és magad fogod magadat felizgatni, akkor is ha nem akarod. Utána pedig nyilvánosan fogsz elélvezni, önszántadból.
Lefektetett az ágyra hanyatt anyaszült meztelenül, csak a derekamon volt egy bőr öv. A lábaimra a térdek felett egy - egy szíjat csatolt, ezeket pedig az ágy oszlopaihoz láncolta a fejem fölött. Így teljesen fel és szét voltak húzva a lábaim, szabadon volt a fenekem és a pinám. A bokámra is szíjakat csatolt, és ezeket az lábrésznél levő oszlopokhoz láncolta. A lábaim még jobban szétnyíltak, és így már teljesen rögzítve voltak az ágyhoz, se lejjebb engedni nem tudtam, sem feljebb húzni.
Ezután következett a nyakörv, amelyhez hátul és elöl egy láncot rögzített. Hátul a láncot az ágy fejrészéhez csatolta, hogy ne tudjak felülni, az első rövid lánc végéhez pedig hozzábilincselte a kezemet. A kezemnek pont annyi szabad mozgása volt, hogy éppen nem tudtam elérni a térdem feletti szíjakat. A nyakörvet pedig egy apró lakat zárta le. Csak akkor tudtam volna kiszabadulni, ha a bilincset kinyitom. Persze egyenlőre nem akartam szabadulni, hanem vártam, hogy mi következik.
Paul hátralépett, és jól megnézett:
- Gyönyörű vagy. - mondta - Milyen kár, hogy a munkások nem láthatnak.
A lakásunk a legfelső emeleten volt, és a szomszéd ház tetején, az utca túloldalán rohammunkában éjjel és nappal is öt munkás építette a tetőt. Ezek ragyogóan beláthattak a lakásunkba ha nyitva volt a függöny, vagy nem volt sötét. Ezt onnan is tudtuk, hogy Paul kérésére előző este egy kicsit engedtem az exhibicionizmusának és nyitott ablak mellett szerelmeskedtünk. Persze néma csendben és teljes sötétben, és a munkások nem is vettek észre semmit, holott mi jól láthattuk őket. Az ablak - nyár lévén - most is nyitva volt, csak a sötét függönyt húztuk össze. A szoba világosságot a másik falon levő ablakon kersztül kapott amelyen keresztül ugyancsak be lehetett volna látni, de arrafelé a legközelebbi ház csak a New York - i öböl túlsó partján volt.
Az ágy, amelyre Paul most rákötözött pont szembe volt az ablakkal, így ha Paul olyan galád és elhúzza a függönyt, akkor biztos, hogy a munkások minden apró részletét láthatták volna a szerelmi nyílásaimnak. Persze tudtam, hogy ilyent nem tesz. Ha megtette volna, többet nem lát.
Ekkor Paul egy hosszú zsinórt kötözött a függöny fölött egy dobozhoz, amelynek akkor még nem értettem a működését, és a zsinór másik végét a plafonra rögzített kampón keresztül a kezembe adta. Észrevettem, hogy gondosan ügyelt arra, hogy a zsinór végig feszes legyen, de ne is rántsa meg.
- Így. - mondta - Most húzd meg egy olyan öt centinyit!
Megtettem, és a doboz egyszer csak elengedte a falat, a kampón berepült a szoba közepére és nagy robajjal leesett a szoba közepére. Paul felvette, és visszarakta a falra, és újra ráakasztotta a kötelet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (75 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2015. 02. 27. péntek 19:04
Nem rossz
#6 A57L 2014. 03. 23. vasárnap 11:23
Ez jól sikerült.
#5 Andreas6 2014. 01. 21. kedd 14:32
Aki hülye, haljon meg. Részben magának köszönheti, amibe belekeveredett.
Egyébként tiszta hülyeség, hogy aláírattak vele egy "szerződést". Az ilyen szerződést vagy erőszakkal betartatják, vagy nem ér semmit, mert jogilag egy nulla.
#4 Cic Imre 2003. 05. 15. csütörtök 08:46
Gyanus a második rész, mintha egy másik történetből lett volna bevágva a vége. Amúgy az nagyon jó volt, de így egy kicsit plágium szagú a dolog.
#3 Átlag Béla 2003. 05. 15. csütörtök 08:44
Jó kis történet, különösen az eleje
#2 Csiga 2002. 10. 28. hétfő 22:44
Egész jó lenne, igen fantáziadús történet, pláne a legeleje. A közepétől viszont kezd az egész átmenni számomra egyhangú fenekelésbe és ostorozásba.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?