A+ A-

Helena - Jégkocka

Mindig izgatóan hatott rám annak a lehetősége, hogy szex közben lebukunk, meglátnak, vagy meghallanak minket de egyáltalán nem vágytam arra, hogy ez valóban megtörténjen, vagy, hogy nyilvánosan, mások előtt történjen a dolog.
Aztán találkoztam Paullal, aki valahogy egészen másként hatott rám, mint az addigi barátaim. Paulnak mindent hajlandó voltam megtenni, amit csak akart, és azt is eltűrtem, hogy más barátnői is legyenek amíg vele jártam. Minden vad dolgot hajlandó voltam megtenni, engedtem, hogy megkötözzön, megverjen, uralkodjon rajtam, olyan dolgokat csináljon, amiket addig senki. Egy dologra nem voltam hajlandó: mások társaságában csinálni a dolgokat.
Pedig Paul nagyon szerette volna. A szukája voltam, és azt mondta, hogy büszke rám, és szeretné bemutatni a tudásomat a szex klubban, ahova járt, hogy büszke lehessen rám. Én azonban nem voltam hajlandó a közelébe sem menni annak a helynek. Állandóan unszolt, és én egyre jobban untam az unszolását.
Végül azt ajánlotta, hogy ha egyszer, csak egyetlen egyszer sikerül annyira felizgatnia, hogy hajlandó leszek akár mások előtt is elélvezni, akkor el kell mennem vele a klubba és attól kezdve meg kell csinálnom mindent, amit csak kíván, mások előtt is.
No hiszen. Hogy fog ő engem úgy felizgatni, gondoltam. Persze kikötöttük, hogy a kiéheztetés ebben a játékban nem ér, ha nem engedi, hogy elélvezzek, akkor ő sem élvezhet el.
Azután sokáig nem történt semmi. Sokszor játszottunk olyant, hogy meztelenre vetkőztem, bekötötte a szememet, és azt kellett eljátszanom, hogy sok ember előtt mutogatom magamat, az intim testrészeimet. De mindig tudtam, hogy csak kettesben vagyunk. Ennek ellenére egy kicsit izgatott a dolog, elképzelni, hogy kiszolgáltatva, sok ember szemeláttára kell maszturbálnom, vagy a fenekembe nyomni a műpéniszt, vagy tűrni azt, hogy megbüntessen, elverje a fenekemet, csipeszeket rakjon a mellemre vagy máshova. Ezek egyébként fájtak is, és ilyenkor kiabáltam kínomban, de mégis borzongató érzés volt azt gondolni, hogy bámulnak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (75 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2015. 02. 27. péntek 19:04
Nem rossz
#6 A57L 2014. 03. 23. vasárnap 11:23
Ez jól sikerült.
#5 Andreas6 2014. 01. 21. kedd 14:32
Aki hülye, haljon meg. Részben magának köszönheti, amibe belekeveredett.
Egyébként tiszta hülyeség, hogy aláírattak vele egy "szerződést". Az ilyen szerződést vagy erőszakkal betartatják, vagy nem ér semmit, mert jogilag egy nulla.
#4 Cic Imre 2003. 05. 15. csütörtök 08:46
Gyanus a második rész, mintha egy másik történetből lett volna bevágva a vége. Amúgy az nagyon jó volt, de így egy kicsit plágium szagú a dolog.
#3 Átlag Béla 2003. 05. 15. csütörtök 08:44
Jó kis történet, különösen az eleje
#2 Csiga 2002. 10. 28. hétfő 22:44
Egész jó lenne, igen fantáziadús történet, pláne a legeleje. A közepétől viszont kezd az egész átmenni számomra egyhangú fenekelésbe és ostorozásba.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?