A+ A-

Önhergelés (...ami a csövön kifér...)

[egy beszélgetés egyik fele - sörözés közben - ahogy azt triolus lejegyezte]
"Tudod, jó, ha az embernek vannak barátai! Nekem vannak! Hölgyek is. Sőt, inkább csak hölgyek. Csodálatosak, jókat lehet velük dumálni, jó haverok. Többnyire a közös szakma köt össze bennünket. Iiigen, persze, ahogy mondod. A kövek.
Judit is a barátom, illetve a barátném. Igen, barátném, ne vigyorogj, nem a barátnőm... Sajnos.
És most Juditka utazni fog, készülődik a drága.
...utazik ki egy konferenciára, Marseille - ba, Franciaországba. Visz ki Jodinak, a húgának rengeteg holmit. Meg viszi a bemutatandó kőzetmintákat. Csak az maga hatvan kiló, két dög kofferban. Sanyi nem segíthet, neki itthon kell maradnia a gyerekekkel. Ezért hát kézenfekvő, hogy valaki vele utazzon. Még ha kényelmes is a hálókocsi, azért hosszú az a vonatút.
A vonat Torinón és Brianconon át megy. Átszeli az Alpokat, aztán végig le a Durance völgyén. Provance levendulaillatú mezőin át jut el a Riviérára. Judit talán mehetne kocsival is, van egy kombijuk, de a szervezők elküldték neki a vonatjegyet. Illetve hálókocsit, egy elsőosztályú, kétágyas fülkét foglaltak neki. Meg a szállodában, a Negrescóban egy lakosztályt. Kéne, hogy valaki elkísérje.
Én aztán igazán nagyon szívesen elkísérném, gondolhatod.
Persze, ez csak baráti kapcsolat. De nem baj... csak egyetlenegyszer megnézhessem, hogyan alszik. A melle hogyan süllyed és emelkedik. Az orrcimpája hogyan rebeg, miközben beszívja a levegőt, hogyan borzolódnak a bolyhok a takarón, amikor kifújja. Csak nézném.
Maximum, ha elálmosodnék, ledőlnék mellé. Csak egy kicsit szunyókálni mellette. Felöltözve. Mint a kempingben, amikor hálózsákban vagyunk a sátorban. Itt is olyan lenne! Még a külön takaró alatt is érezhetném, hogyan mocorog. Érezném a belőle kiáradó meleget. Az illatát. Miközben az arcát nézném, láthatnám, mikor álmodik. - Jaj, hát én már ezzel is beérném!
Persze, ha közös lenne a takarónk az még sokkal jobb lenne. Tudom, hogy a pizsamánkon keresztül is csakúgy perzselne a teste. A szép melle meg a hátamhoz nyomódna. Át is karolnám, és úgy aludnánk. Most mit nézel? Két jóbarát, hát mért ne? Erről akár a férje is tudhatna, hát nincs abban semmi!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.63 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2016. 10. 12. szerda 08:39
Semmi konkrét cselekmény.
#9 feherfabia 2016. 05. 27. péntek 05:11
Nem tetszett!
#8 vakon53 2016. 05. 26. csütörtök 17:35
A tól Z ig jó!
#7 papi 2015. 09. 3. csütörtök 14:41
Egész jó
#6 listike 2014. 11. 2. vasárnap 12:18
Jó.
#5 MFalcon 2002. 04. 8. hétfő 10:53
Erre szokták azt mondani, hogy álmodik a nyomor? :-))) De marha jó! Gyakran én is elterveztem ezt-azt. Persze nem lett belőle semmi... :-)
#4 Ildica 2002. 04. 7. vasárnap 03:45
Csak ámulok,és bámulok,de végre egy pasi megközelités!:-)
Szeretek ilyen okfejtéseket olvasni ám!:-))Gratula az írójának.:)
#3 Kritikus 2002. 04. 7. vasárnap 02:45
Jól indítottál. :-)
Jó a közepe. :-)
Jó a vége is. :-)
#2 Helios 2002. 04. 6. szombat 06:24
Frenetikus!

Nagyon jol megirt, kerek-egesz... Szuper! Latom, valakik csak egy-egy pontot adtak ra, gondolom azert, mert a tortenedben mindezt nem 14 evesen 35 centis, 12 centi atmeroju cerkaval csinalod, anyaddal.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?