A+ A-

Egyszeri alkalom

A lány már két napja készült a kedd estére. Mindent elõre megbeszélt a férfival, minden adva volt - már csak át kellett magát adnia a helyzetnek. Iskola után sietett a megbeszélt helyre, ahol már várta õt a pasi. Meglepetésére még egy szál virágot is kapott, pedig egyáltalán nem számított rá. Ez a találkozó nem a romantika jegyében fog telni -gondolta, -hanem a vad szexé lesz a fõszerep. Így készült, erre hangolta agyát már az elõzõ unalmas órán is, és emiatt vágyott már a pinája egy duzzadó faszra. A pasit életében elõször látta - de sosem jelentett gondot így szexelnie. Az idegenek mindig kihívást jelentettek számára, mindig valami új tapasztalatot gyûjthetett. És akkor ott állt elõtte egy nem túl termetes, de egész helyes hapsi, jó modorral megáldva, és még a kommunikációval se voltak gondok. Jobbra ennél nem is számított, ez is több volt, mint az átlagos színvonal.
Háromnegyed órás utazás után végre célba értek - vagy legalábbis egy olyan helyre, ahol átadhatták magukat az örömöknek.
A pasi nem volt egy kezdeményezõ típus, inkább a beszélgetést folytatta. A percek csak teltek, de még mindig nem volt izgalmasabb téma baleseteknél, így a lány felvetette, h menjenek zuhanyozni. Szerencsére a lapot legalább vette a pasas, így kimentek a fürdõszobába. Amint a lány kibontotta a melleit, akkor kezdõdött el igazán az este. Kínálta magát, egy szál bugyiban odaállt a férfi elé, megfogta a kezét és a kebleire tette. Két kezével alig érte át az egyik mellét, és ez láthatóan tetszett neki. Megnyalta az egyik bimbót, majd a másikat is, és szívogatni kezdte.
A lány elismerõen sóhajtott - ez volt az, amire egész nap készült. Szorosan beálltak egymás mellé a zuhanykabinba, annyi hely nem volt, hogy a férfi ágaskodó dákója ne érintse meg a lány szeméremdombját. Mindkettejüknek tetszett a szituáció: a meleg víz végigfolyt meztelen testükön, majd a hideg tusfürdõvel végigsimogatták egymás testét. A férfi belecsókolt a lány nyakába, közben a kezével melleit masszírozta, majd egyre lentebb haladt a csikló felé. A lány se tudta megállni a viszonzást, visszacsókolt, ajkával kereste alkalmi partnere ajkait, kezével pedig a kemény farkát simogatta. Sokáig álltak a zuhany alatt, s kihasználtak minden négyzetcentiméter helyet a mozgásra. A lány megfordult, hozzádõlt a hideg csempének, és kitolta fenekét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.47 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2017. 03. 14. kedd 10:02
Olvastam már jobbat is.
#5 A57L 2017. 03. 5. vasárnap 03:58
Átlagos
#4 Andreas6 2017. 02. 14. kedd 08:23
Unalmas.
#3 Pavlov 2016. 12. 18. vasárnap 22:30
Kicsit sima, receptszerű. Nem jön át a szerző egyénisége.
#2 sunyilo 2016. 12. 16. péntek 23:23
12 egy tucat...
#1 Törté-Net 2016. 12. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?