A+ A-

Egy balatoni éjszaka

Gyerekkorom óta álmodoztam róla, hogy milyen lehet egy lánnyal átélni a legnagyobb gyönyöröket az életben. Soha nem gondoltam komolyan, hogy valaha valóra is válhat, de jó volt álmodozni róla.
Az érettségi utáni utolsó, önfeledt nyaramat egy nagyon kedves barátnőmmel, Laurával töltöttem. Laurával a gimnáziumi évek alatt alakult ki a barátságunk. Megosztottuk minden kis titkunkat, felfedtük egymás előtt vágyainkat, álmainkat. Együtt sírtunk, együtt nevettünk.
Utolsó hétvégénket a Balaton partján töltöttük, úgy terveztük, ez lesz életünk legjobb hétvégéje.
Ahogy leértünk, mindkettőnk hangulata megváltozott. Elfelejtettünk minden otthoni gondot, problémát.
Gyorsan kicsomagoltunk, magunkra kaptuk falatnyi kis bikininket, és már úton is voltunk a partra. Egész nap csak süttettük a hasunkat, lubickoltunk a vízben, imádtam ezt a szabadságot. Miközben napoztunk, meg-megszólítottak Minket mindenféle fazonok. Voltak olyanok is, akik szimpatikusak voltak, így beszélgetésbe kezdtünk velük. Megbeszéltük, hogy este találkozunk egy szórakozóhelyen és tovább folytatjuk a beszélgetést.
Az esti bulizásunk ugyanúgy indult, mint bármilyen más alkalommal. A szállásunkon készülődtünk, válogattuk a ruhákat, sminkeltünk, megcsináltuk egymás haját… közben a kedvenc zenéinket hallgattuk, kedvenc italunkat iszogattuk. Az öltözködéssel töltöttük el a legtöbb időt, Laura végül egy farmer miniszoknya és egy nyakba akasztós felső mellett döntött, ami teljesen szabadon hagyta a hátát, előröl pedig sejtelmesen látszódtak formás mellei. Hosszú fekete haját kicsit begöndörítettük, így szexin omlott rá a hátára. Én szintén egy nyakba akasztós ruha mellett döntöttem, hátamat szabadon hagyva, hogy szőke hajam ráomolhasson.
A szórakozóhelyen nagyon jól éreztük magunkat, egész éjszaka táncoltunk iszogattunk.
Találkoztunk a strandon megismert fiúkkal, rögtön tisztára vált, hogy melyik fiúnak melyikünk jön be. Laurával úgy döntöttünk, hogy egy icipicit húzzuk a fiúkat, így elkezdtünk cicázni egymással. Táncolás közben finoman egymáshoz értünk, végigsimítottam szexin kivillanó vállát, mire Ő magához húzott, így csípőnk egymáshoz feszült. Nagyon élveztük, hogy felhúztuk a srácokat, bár mindkettőnk tudta, hogy ez az este nem róluk szól, nem szerettünk volna Tőlük semmit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2017. 07. 18. kedd 04:56
tetszik ez a mű... jó a leszbiség
#7 sipospista 2016. 12. 22. csütörtök 07:54
Tetszik a lezbi
#6 vakon54 2016. 12. 14. szerda 21:53
Jooó nagyon jooó.
#5 sunyilo 2016. 12. 14. szerda 20:04
Atörténet jó. A véleményem a szexről meg az, hogy olyan, mint a paprikáskrumpli. Kolbász nélkül is lehet csinálni, de kolbásszal az igazi...
#4 veteran 2016. 12. 14. szerda 14:16
Nem igazán tetszik a leszbi,de ez jó történet.
#3 cscsu50 2016. 12. 14. szerda 07:38
jó sztori
#2 A57L 2016. 12. 14. szerda 04:33
Jó kis írás.
#1 Törté-Net 2016. 12. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?