A+ A-

Halloween Este

Fordítás
Mindenszentek eloestéje az az éjszaka, melyet izgatottan várok minden évben. Minden évben partit rendezünk, amikor berúgtunk, ketten dugtunk egész éjszaka. Ez az éve másképpen kezdődött, hamar rájöttem. Mindenki 19:00 körül érkezett, amikor sötétedett. Még akkor is, mikor mindenkit ismerünk, nehéz megmondani ki van a jelmezben. Cheerleader - nak öltöztem, ehhez jól illett, hogy Rick focistának öltözött. Csodálkozásomra, minden férfi focistának öltözött, ugyan abba a színben és számmal ellátva. Nehéz volt megmondani ki, kicsoda, ha egymás mellett álltak.
Az iskolai éveim alatt valóban cheerleader voltam és Rick pedig a foci csapatban játszott. Kicsit incselkedni akartam vele. Elfordítottam magam és pimaszul kifeszítettem a nagy melleimet, mintha nem tudnám, hogy mutatnak. Minden évben ugyan azt a jelmezt vettem fel és minden évben ugyan azt is tettem. Körbe fordultam, hogy mindenki láthassa fehér tangámat, amit viseltem. Ez teljesein megőrjítette Ricket és mindig nagyon megdugott a partit követően. Mikor elkezdődött a parti és mindenki jól érezte magát, elkezdtem a szokásos kis műsoromat. Körbe forogva, lassan felizgultam, kis tangámat egyre feljebb emeltem, és így mindenki láthatta pinámat és fenekemet.
Rick oda jött és fülembe suttogta - Ha jó műsort akarsz nekik bemutatni, vedd le a bugyidat és mutasd meg nekik a meztelen fenekedet. - Nem kellett kétszer mondania. Besurrantam a fürdőszobába és levettem a tangámat. Annyira kívántam a baszást, hogy nem tudtam megállni, hogy ne érintsem meg, nedves pinámat. Fenébe, olyan izgatott voltam. Többször becsúsztattam az ujjaimat a pinámba, és a nedvemet leszoptam az ujjaimról. Tudtam, el kell élveznem, mielőtt visszamegyek közéjük.
Keményen dörzsöltem a csiklómat és csipkedtem mellbimbóimat, éreztem gyorsan, el fogok élvezni. Azonban annyira belemerültem, hogy nem zártam az ajtót kulcsra magam mögött, Miközben elkezdem élvezni, két újjamat benyomtam a pinámba, és a nedves ujjaimat gyorsan a fenekembe. A pinám elkezdett lüktetni ahogy felrobbant bennem az élvezett, az ajtó váratlanul kinyílt és Rob, Rick jó barátja lépett be. Rob ugyan abban a foci csapatban játszott, ahol Rick
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 10. 30. szerda 02:51
Egész jó.
#4 Ildica 2002. 04. 7. vasárnap 19:50
Sequator,verni? A fejedet a falba,hogy te nem lehettél ott?:-))
(bocs):-)
#3 Sequator 2002. 04. 7. vasárnap 15:54
Áztááááá...ez nem gyenge orgia lehetett...ha megtörtént... mondjuk igy is jo volt, lehet rá verni:))
#2 Ildica 2002. 04. 7. vasárnap 03:36
Jóóó:-)))
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?