A+ A-

Iskolai táborozás

A táborhely egy füves pusztában volt, távol a város zajától, egy kis folyó közelében. 15-en voltunk, ebből 5 lány, 10 fiú, 14-16 éves korig. Sátrokban laktunk, amik körben voltak elhelyezve. Gondolhatod mi lett a vége.
Mindegyikben ketten laktak, de hárman is elfértünk volna. Nemek szerint osztottak szét, így kerültem egy sátorba Ábellel. Egy idősek voltunk, és hasonlított rám, leszámítva a hajszínét. Ő barna én meg szőke hajú vagyok. A sátorban volt két ágy, vagyis két nagy matrac és egy kis szekrény.
A berendezkedés után kiosztottak mindenkink egy csomagot, amiben ausztrál kellékek voltak, amiket végig használnunk kellett a tábor folyamán a jobb hatás kedvéért. Volt benne egy bicska és öltözéknek egy ágyékkötő. Egy darabig értetlenül néztük a ruhadarabot majd miután elmagyarázták, hogy a bennszülöttek ilyet hordtak inkább rájuk hagytuk és lassan mindenki elindult átvenni. Nem volt egyszerű, mivel nem volt hol átöltözni és senki nem akarta mutogatni magát. Megpróbáltuk a sátrak mögött megoldani, de ez inkább az alacsonyoknak működött, mert őket még takarta derékig a sátor. Ábellel mi inkább maradtunk a sátrak mögött, annak ellenére, hogy minket se takart rendesen. Először ő vette át, a saját módszerével. Így az ágyékkötőt az alsónadrágja fölé vette fel, majd a boxert levette. De véletlenül a boxerrel jött le a ruhadarab is, így megmutatva magát néhány embernek. 3
Gyorsan javította a hibát és most én jöttem volna csak épp a szembe sátornál lévő lányt néztem, amint a melltartóját cserélte az őslakos ruhára, és előkerültek a gyönyörű mellei. A látványtól már épp elkezdett megmerevedni a férfiasságom, mikor Ábel szólt, hogy öltözzek és már le is lankadt. Én bátran háttal a többieknek letoltam a gatyám alsónadrágostul, mondván, hogy hátulról nem sok látszik és felvettem az ágyékkötőt, ami épp csak elöl és hátul takarta a lényeget, mindenhol máshol teljesen nyitott. Minden lépésnél figyeltem, nehogy arrébb lendüljön megmutatva farkamat mindenkinek. Miután mindenki felöltözött, gyűlés volt a tábortűz helyénél. Látszott, hogy mindenkinek hasonló gondja volt, akadt, akinek igazából semmit nem takart. Elmondták a programokat, szabályokat és adtak 2 óra szabadidőt. Láttam, hogy a lány, akit néztem, Kitti, épp a tisztás széle felé tart, állítólag arra volt egy kisebb tó és meg akarta nézni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.57 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2017. 02. 19. vasárnap 22:15
elmegy egynek
#6 sunyilo 2017. 02. 15. szerda 21:44
Nem roossz, a folytatás meg ennél is jobb lesz...
#5 genius33 2017. 02. 15. szerda 17:02
Folytasd, hátha jobb lesz.
#4 veteran 2017. 02. 15. szerda 10:38
"Megláttam a feszed fenekét,ami jól láthatóan fiú által érintetlen." Bizonyára nagyon j a szeme.
#3 listike 2017. 02. 15. szerda 07:18
Ez csak közepes.
#2 A57L 2017. 02. 15. szerda 03:06
Jó lett,de kár hogy nem hosszabb.
#1 Törté-Net 2017. 02. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?