A+ A-

Magas, barna lány, felemás vágyakkal

Kellemes, kora nyári este. A Nap már egyre vörösebben bukik a horizont alá. A burjánzó szőlőlugas mellett néhány szikla, köztük egyre kevésbé ropog a tűz. Lassan kialszik, a parázson végre lehetne mindenféle finomságot sütni. De ekkor a szemem már rég csukva van, kedves vacsoravendégem perceken át tartó forró csókja elfeledteti velem a külvilágot. Lehunyt szememmel érzékelem, hogy egyre kevesebb fényt ad nekünk a tűz, de saslik helyett inkább a hosszú combokon jár az eszem. Egyre kényelmetlenebbé válik nyakatekert csók-pozitúránk, meg eléggé útban van a kempingszék karfája is, ezért finoman magamhoz húzom, és az ölembe ültetem. A csók egy pillanatra sem marad abba, nyelve minden másodpercben Gordiuszi csomót szándékszik kötni az én nyelvemmel, őrült szenvedély, amivel ajkain keresztül megajándékoz!
Az első randevúnk alkalmával csókkal búcsúztunk, a szenvedélyéből már akkor is kaptam ízelítőt. De nem gondoltam volna, hogy ha egy kicsi Pina Colada-val feloldjuk a gátlásait, akkor ilyen buja és vad csókok özönével áraszt el. Kicsit szende lány, annyira kedves arccal és olyan szép, boci szemekkel, hogy szinte szégyelltem magam, ha vele kapcsolatban a szexre gondoltam. Először gátlásosnak tűnt, csak titkon reméltem, hogy valami lesz is közöttünk, de azt a legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy a második randink alatt már így fel fog falni. Az első csókja is érzésekkel, szenvedéllyel volt teli, de ezek szerint akkor rettentően visszafogta magát, vagy csak nagyon nem bírja az egyébként kifejezetten csajos italt.
Alig merem megsimogatni az érzékenyebb testrészeit, el sem tudom szinte képzelni, hogy akkor milyen heves lesz. Ha a popsijába belemarkolok, szinte megzabálja ajkaim, és minél erősebben csinálom, annál bestiálisabban csókol. Ha izmosan markolom, cserébe a kezeivel szinte fojtogat, olyan erővel szorít magához. A nyakát sem hagyja csókolgatni, pedig már alig kapok levegőt, a fél arcom csucsog a nyálunk keverékétől, és nem engedi egy pillanatra sem abbahagyni a csókot. Lehet elég lett volna egy kicsit kevesebbet inni... De hisz alig ittunk! Hozzányúlok az övéhez, szeretném kicsit meglazítani a nadrágját, hogy hozzáférhessek a legintimebb régióhoz. Ha ott elkezdek vele játszani rövid idő alatt sóhajtoznia kell, s akkor végre én is kapok majd pár slukk friss levegőt, esküszöm kezdek már szédülni. De nem!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.22 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Pavlov 2016. 10. 29. szombat 14:53
Egy kis pisiszex...
#8 genius33 2016. 10. 28. péntek 08:52
kissé fura nyes
#7 sunyilo 2016. 10. 27. csütörtök 21:38
Valóban bizarr...
#6 zsuzsika 2016. 10. 27. csütörtök 08:14
Tényleg szakemberre lenne szüksége.
#5 deajk2008 2016. 10. 27. csütörtök 08:05
nekem tetszett 8p lett...
#4 listike 2016. 10. 27. csütörtök 07:48
Nem volt rossz.
#3 A57L 2016. 10. 27. csütörtök 04:46
Érdekes történet.
#2 joozsi 2016. 10. 27. csütörtök 02:03
Tetszik. Egy pszihésen sérült nő tipikus esete. Infantilizmus, keveredve kiváló orgazmus készséggel.
Lehet elfogadni, vagy lecserélni. Amíg, nem fordul szakemberhez, addig nem fog javulni. Utána is kétséges a javulás, de van esély.
#1 Törté-Net 2016. 10. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?