Caribbean lover

Szavazás átlaga: 6.11 pont (28 szavazat)
Megjelenés: 2017. február 15.
Hossz: 12 473 karakter
Elolvasva: 438 alkalommal
Az izgalomtól remegve feküdt az ágyban, egyik kezét a hasára téve, a másikkal combja belső falát simogatva, miközben a fiúra várt. Lehunyta szemét. Azonnal képek jelentek meg a tudatában. Próbálta kissé nyugtatni magát azzal, hogy gondolatban felidézte az idáig vezető utat.
Pár napja volt az 5. évfordulója annak, hogy Párizsba érkezett. A "fények városa" azonnal elbűvölte és magával ragadta. Már nem akart innen tovább menni...
Beleszeretett a sokszínűségbe, a szabadságba, az ÉLET-be. Mivel anyanyelvén kívül jól beszélt németül és franciául (hála a szülei előrelátásának), sőt, kicsit angolul is tudott, elég hamar álláshoz jutott egy utazási irodában. Lent kezdte, de szorgalmával és megbízhatóságával hamar elindult a ranglétrán felfelé. Mostanra a karibi térség tartozott hozzá. Európaiak szívesen járnak egy kis vadregényes-romantikus kalandtúráért oda.
Ő is imádott utazni. Felfedezni a világot. Megízlelni, kipróbálni a szokatlant. A fiúval is így ismerkedett meg tavaly. Munkaúton volt, a rábízott helyeket járta végig. A főnökei fontosnak tartották, hogy ismerje személyesen az ottani kollégákat, és persze az eladni kívánt szolgáltatást.
A fiú pár évvel fiatalabb volt nála, még harmincon belül. A szálloda bárjában volt mixer, ahol a szállása volt. Egyik estéjét ott töltötte, mert nem bírt aludni. Megivott pár , és órákig beszélgetett a megnyerő modorú fiúval. Összebarátkoztak. Meséltek a múltjukról, és elmondták egymásnak a terveiket is a jövőre nézve. A fiú szeretett volna Európába jönni, szerencsét próbálni. Arra gyűjtötte a pénzt.
A lány mosolyogva hallgatta, és mikor hajnal felé kezdett elálmosodni, elköszönt tőle. Átadott neki egy névjegykártyát, amin céges telefonszám volt csak. Aztán 3 héttel ezelőtt szólt a kolléganője, hogy telefonon keresik – ami napjában pár tucatszor előfordul... Először nem ugrott be neki, ki is van a vonal másik végén. A háttérben repülőtér zajok hallatszottak. Kicsit érezte magát. De mivel alapvető tulajdonságai közé tartozott a segítőkészség, elmagyarázta a fiúnak, hogyan jut el a belvárosban lévő munkahelyéhez. Mikor kilépett az utcára, már ott várta, lába mellett egy közepes nagyságú bőrönddel. Segített neki szállást keresni.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.11 pont (28 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2017. február 20. 02:25
#6
jó közepes
1
sunyilo
2017. február 15. 21:40
#5
Nem rossz...
1
genius33
2017. február 15. 17:01
#4
Nekem is elbeszélésre hajaz.
1
a
A57L
2017. február 15. 03:07
#2
Ez inkább csak egy szép elbeszélés.
1
T
Törté-Net
2017. február 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1