A+ A-

Ébredés

Nem magamtól ébredtem, valami felébresztett, valami nagyon kellemes. Kinyitottam a szemem. Ott feküdtél a lábaim közt és merev kemény farkamat csókolgattad. Gyönyörû voltál. Az izgató vörösre festett körmeid világítottak a félhomályban ahogy markoltad a farkamat és a szádat, szemedet simogattad a makkommal. Elmosolyodtál ahogy észrevetted hogy felébredtem, megnyaltad a makkomat és megkérdezted :
- Mit kívánsz drága?
Álmos de izgatott hangon válaszoltam:
- Kérlek szopd a farkamat!
Elmosolyodtál megint és behunyva a szemedet elkezdted finoman puszilgatni a merev dákót. Sok-sok pici puszit és nyalintást kaptam rá. Végignyaltad föntrõl le aztán lentrõl föl közben huncut kék szemeiddel rámnéztél és megkérdezted:
- Jól látsz? Tudod hogy nézned kell!
Kicsit helyezkedtem a párnán, hogy tényleg jól lássam a soha meg nem unható mûsort. Az ujjaid fel le szánkáztak a farkamon miközben csak a makkot szopogattad és szívtad az ajkaiddal. Aztán újra simogattad az arcodat a bíborszínû makkal a nyakadtól a szemedig és a homlokodat és körbe-körbe. Nagyon ki voltál pirulva és olyan nyugalom és boldogság ült az arcodon, mint mindig ha megkaparintod a farkamat. Eszembe jutott az elmúlt idõszakunk. Elõször nem volt igazán jó nekünk együtt. Sérültek voltunk a szakítások után. Megijedtél, amikor elõször föléd térdeltem és szoptatni akartalak. Aztán lassan összeszoktunk. Emlékszem a ködös éjszakára hazafelé, amikor vezetés közben szoptál le, hogy ne aludjak el. Aztán az albérletben, amikor elõször nyelted le és milyen büszke voltál. Aztán a fogadásból a farkamról elfogyasztott pohárpezsgõ. Aztán a lakásfelújítás, amikor a munkásnadrágomból varázsoltad elõ a farkamat és elõttem térdelve frissítettél fel, mert mindketten nagyon fáradtak voltunk. Arra nem emlékszem mikor engedted elõször hogy az arcodra élvezzek, de ma már azt is imádod, ahogy imádsz szopni a kezedben tartani a farkamat és engem is, hogy azt add nekem ami minden férfi álma: Mennyei boldogsággal az arcodon nyeled vagy öntözöd magadra a spermát, mert szereted és nagyon élvezed amit csinálsz. Néha nem is tudom azt élvezed-e jobban ha puncid van tele velem vagy ha a szád?!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.32 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sunyilo 2016. 10. 11. kedd 17:50
Ébresztésnek megfelel...
#6 veteran 2016. 10. 11. kedd 15:54
Monoton,jó közepes.
#5 Andreas6 2016. 10. 11. kedd 09:13
Nekem hiányzik a háttértörténet. Különben jó.
#4 sipospista 2016. 10. 11. kedd 08:31
Joiras
#3 zsuzsika 2016. 10. 11. kedd 08:13
Kissé monoton.
#2 A57L 2016. 10. 11. kedd 05:25
Ez tetszett,jól megírtad.
#1 Törté-Net 2016. 10. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?