A+ A-

Belsőmosás

Nem tudom mi van velem, de mióta Frank autómosójában dolgozom, a csajok nagy ívben elkerülnek. Korábban mindig horogra akadt egy-két csajszi, akikkel elszórakozhattam a hétvégén, most meg semmi! Ha csak látom őket, ahogy combjaikat villogtatva tankolnak a szomszédos kútnál - hát belesajdul a faszom!
Frank mosója unalmas hely. Sok meló, koszos cuccok, dögunalom.
Alig várom, hogy letéphessem magamról az átkozott olajfoltos overallomat, aztán beállok a zuhany alá, és órákig csak folyatom magamra a vizet. Utána törölközőt tekerek a derekam köré, lehuppanok a legkényelmesebb fotelomba, és előveszem Puncicák Magazin gyűjteményem egyik izgalmas példányát. Mindig ugyanazt a csajszit keresem benne. Ő a kedvenc muffom! Liza Slip-nek hívják, és ha csak rágondolok, máris kellemesen bizseregni kezdenek a heréim.
Így aztán nem is kell mást tennem, mint elengednem magam, és lapozgatás közben laza csuklómozdulatokkal nekikezdeni a reiszolásnak. Nem is tudom hányszor spricceltem már Liza Slip élveteg mosolytól ragyogó papírarcára!
Aztán csak bedobok egy sört ( dobozból, mert így sokkal vagányabb ), és rágom a kefét, hogy állandóan csak a papírcsajoktól kell elélveznem. - Hát soha nem jut már nekem egy rendes cucc?!
És másnap reggel ugyanaz a meló, ugyanazok az arcok, ugyanazok az unalmas párbeszédek:
( - Vigyázzon az üléshuzatokra, nehogy összekoszolja valamivel... Alvázmosást is kérek ezért a pénzért...Rendesen tisztítsa meg a szélvédőmet, hát nem látja rajta a bogárhullákat?!)
Kora délután volt. A városra úgy telepedett a fullasztó hőség, hogy még a járdaszigetek is lógó nyelvvel feküdtek a negyven fokban. Kuncsaft persze egy szál se - gondolom az okosabbja lent hever a tengerparton, vagy egy légkondis szobában csörgő jégkockás pohárból whiskey-t szürcsölget, és élvezi az életet.
Én meg itt rohadok egyedül, kék szerelőoverallom szinte már cseppfolyós az izzadtságtól.
Frank átugrott dumálni a szomszédos benzinkút góréjához, tehát hátradőlhettem kényelmesen, és bakancsos lábamat is felrakhattam az asztalra - pont úgy, ahogy a menő csávók az amerikai filmekben. Csak egy szivar kellet volna még a szám csücskébe, de hát bagózni nem bagózok, mióta az öregem elpatkolt rákban. Hát inkább csak ábrándoztam lehunyt szemekkel, az is lehet, hogy percekre elszunyáltam...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.96 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Pavlov 2016. 10. 16. vasárnap 10:12
Tetszett a közvetlen fogalmazás...
#5 zsuzsika 2016. 10. 9. vasárnap 09:38
Nem egy nagy durranás
#4 vakon54 2016. 10. 6. csütörtök 13:42
Jólenne ha folytatnád! 9 pont
#3 Andreas1953 2016. 10. 6. csütörtök 06:53
Az lemaradt, hogy a végén teljesen elázva felébredt. Egyébként harmatgyenge, ócska pornó.
#2 A57L 2016. 10. 6. csütörtök 04:26
Ez jónak sikerült.
#1 Törté-Net 2016. 10. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?