Felhevülten a parton

Szavazás átlaga: 4.88 pont (41 szavazat)
Megjelenés: 2016. október 4.
Hossz: 16 378 karakter
Elolvasva: 2 683 alkalommal
Sziasztok. Ezzel a történettel nyitok itt. Erotikus chateléseimet fogom veletek megosztani. Remélem elnyeri tetszéseteket. :)

(TasteMeNow = férfi
Manedli = lány)
TasteMeNow
Nyári rekkenő hőség van, de még csak kora délután, így átok lenne kimenni a partra. Kicsit pihengetünk még otthon, aztán egyszer csak felpattanok és közlöm Veled, hogy vetkőzz. Nagyra tárt szemekkel nézel rám, most mi lesz? Kicsit megszeppensz, de megölellek és súgom, hogy strandra megyünk. A félelem kezd picit eluralkodni rajtad, amikor bevillan a víz képe előtted. Mondod is, hogy de, de én... kissé megszeppenve: "Tudod, hogy nem tudok úszni! " Tudom Kincsem, mondom mosolyogva, majd hozzáfűzöm: Nem baj az, gyere. Már eleve, ahogy itthon meztelenre vetkőzöl előttem, felizgat a látvány. Szép formás melleidet bámulom, ugyanígy feszes, formás popsidat, ahogy magadra öltöd csodaszép bikinidet, mely éppen annyit takar Belőled, hogy az idegen férfiak még csak-csak megállják izgalmukat, én azonban egyfolytában a szeretkezésre gondolok, ha csak meglátlak benne. Szép, melleidre passzoló kosarai vannak, melleid közt középen vékony kis rész, pont ízléses. A színe piros, nem csicsás, pont jó. (kis idő múlva). Már a parton vagyunk, napozunk a pléden. A strandon alig vagyunk, ebben a melegben nem sokat jöttek ki, épp csak két fiatal van rajunk kívül. Eleve nem egy nagy strandrész. Pont jó ez így.
Elindulok ház a víz felé, megmosom óvatosan magam benne, majd belemerülök. Sóhajtok fel, milyen csodás.
Te még szunyókálsz picit a napon, észre sem vetted, hogy felkeltem Mellőled és a vízben vagyok már.
Kis idő múlva felriadsz, s tapogatózni kezdesz a pléden magad mellett, de érzed, h nem vagyok ott. Fejeddel felfelé nézel, be a vízbe és meglátsz engem.
Elmosolygod magad, majd felülsz. Én csak intek, de semmit sem szólok, hogy gyere be. Először nemet mondasz, bólogatásodból tisztán kivenni, még egyszer intek, akkor is nemet bólogatsz.
Elindulok kifelé Hozzád, és vizes testemről a vizet kezemmel lepörgetem, majd vállaidat érintem így, egy picit lecsurog a víz melleid közt is, amikor nyakadat érintem, és annyira tetszik a dolog, illetve nagyon meleged van, hogy a végén beadod a derekadat.
Ugyanakkor érzem a félelmet Rajtad, amiért nem tudsz úszni. Én megyek előre, mögöttem jössz, fogom a kezedet. Amint beértünk a vízbe megtorpansz.
Nem kell beljebb mennünk, megállunk, és először gyengéden lábaidat, combjaidat mártóztatom meg a vízzel. Felsóhajtasz, jól esik:)
Aztán pedig egyre fentebb haladok, popsid, mely tűzforró, szintén részesül a hűsítő víz simogatásával, játszom picit velük.
Aztán, óvatosan derekadat simogatom vizes kezemmel, olykor merítek újra, és óvatosan vizezlek be. Csípődnél is, szépen lassan haladva hátadon is felfelé.
Egy kicsit beleborzongsz...
Főleg, amikor karjaidat érinti a hűvös víz, s amiért adok szádra egy érzéki csókot is közben. Elmosolyodsz. :)
S most már vizes vagy, s ahogy fogom kezeidet és mosolygunk egymásra, felkaplak szemből és hátrafelé elkezdek óvatosan mozogni.
Nagyon kapaszkodsz belém, félsz, de nem megyek messzebbre, csak egy kényelmes távolságra, hogy derekamnál picit fentebb érjen a víz. Kezeiddel szorosan öleled nyakamat, bújsz hozzám, érzem, hogy picit remegsz.

Manedli
Haladunk befelé a hűs vízben, egyre jobban mélyül. Kapaszkodom szorosan, nem tehetek róla, iszonyú félelmem van attól, hogy megfulladhatok, vagy lehúz valami a víz alá. De azért érzem én, hogy biztonságban vagyok, erősen tartasz, csak ez reflex. Egy idő után meg is állunk, és ringatózni kezdesz velem. Már elég mély a víz, leérnek lábaid, de már egészen fent csapdos minket a víz. Figyelem, ahogy megtörik körülöttünk a víz és élvezem, ahogy kellemesen hűt bennünket. Kezdek teljesen meg nyugodni a ringatózástól, ahogy fogsz, ahogy fejem a válladon és oldalt van fejem. Kicsit tényleg olyan, mintha apuci pici kislánya volnék, és először élveznénk a vizet, a mély vizet. De persze, ahogy érzékelem, hogy hátamat simogatni kezded, popsimba bele-bele markolsz, ahogy tartod, egyből megváltozik a dolog. Combjaimat előnyben részesíted, simogatod, cirógatod őket, úgy érzem, jelen pillanatban csak azokra figyelsz. engem pedig kezdenek izgatni az érintések, a simogatások, a szuszogás, amit Te is érzel, hiszen kezdek nyakadba szuszogni egyre szabálytalanabbul. Mocorgok picit, feljebb próbálom nyomni magam, meg az izgatottságtól is mozgolódom, és közben érzem, hogy Téged sem hagy hidegen a dolog. Mindig elmosolyodom erre a kellemes érzésre, ahogy bökdös. Mintha jelezne nekem, hogy gyerünk már, idő van! És, hogy milyen hamar megszerettem ezt az érzést, hiszen az elején még kissé ijesztő is volt, de ma már... csupán nedvedző puncival reagálok rá, és ez most sincs másként. Érzem, ahogy a vízben, ahogy súrlódunk, kezdek forrósodni és a bugyi egyre inkább kellemesen dörzsöl. Fogaimmal nyakadat karistolom, jólesőt morogsz rá.
Aztán már úgyis emelsz, hogy kényelmesen egymás ajkaihoz férjünk. Onnantól pedig nincs megállás.

TasteMeNow
S ahogy ringatózásunk közepette merev péniszem bökdösi szeméremdombodat, egyre inkább érzem sóhajtozásaidból, hogy kívánós vagy. Édes vagy, ahogy vállamra hajtottad fejedet, s most, ahogy feljebb emellek popsidnál fogva, markolva, ami igen csak izgatólag hat Rád, szád egy magasságba kerül az enyémmel, és szenvedélyesen, hevesen csókolózni kezdünk. Közben egyik kezemmel tartom már csak popsidat, a másik csodálatos melleidnél matat, érintem a bikinin keresztül mellbimbódat, érzem is, hogy nagyon kemény. Ez felizgat, nyelvjátékomon érzed is. :) Vadul csókolózunk, és olykor megállunk egy pillanatra, hogy mélyen egymás szemébe nézhessünk vágyakozóan. De mindez csak néhány másodpercig tart, hogy hátradőltél nyakamba kapaszkodva, utána ismét közel húzod magad hozzám és folytatódik a heves csókcsata. Hátadnál ölelem szorosan és simogatom, miközben lábaiddal nagyon szorosan rászorítasz combjaimra, hogy biztonságban érezd magad. Péniszem majd kiszúrja szeméremdombodat. Egy kicsit közben kintebb sétálok Veled, hogy ne legyen olyan mély a víz számodra, s közben helyet cserélünk. Hátad mögé állok. Lágyan elkezdem csókolgatni vállaidat, szépen érzékien bentebb haladok nyakad, tarkód felé. S miközben elhaladok füleid tövéhez is, és odafúrom gyengéden orromat, s csókokat adok, kezeimmel hátulról masszírozni kezdem cicijeidet. Nagyon zavar engem, hogy rajtad van a bikini felső, így mielőtt kioldanám, hátra pillanatok, de szerencsére senki nincs már a partnál rajtunk kívül. Egy határozott mozdulattal kioldom a bikini felsődet... ahh, markomba bújnak melleid, milyen kemények a bimbók a hideg víztől. Gyurmázni kezdem érzékien azokat, miközben szorosan ölellek hátulról, péniszem nagyon böki fenekedet. Megfordulok, ismét én vagyok bentebb, most már szemből újra Veled és melleidet kényeztetni kezdem ajkammal.

Manedli
Fél pucéran állok már a vízben és olyannyira kívánom szeretkezést, hogy még az sem érdekel, hogy akár a parton lévők láthatják meztelenségemet. Csak arra vagyok képes figyelni, hogy farkad iszonyat erővel nyomul nekem és hogy szád és nyelved ingerlően kényeztet, ahogy szívod mellem az érzékenységtől fel is szisszenek, de csodás az érzés. Itt már nem bírok magammal, kapkodok, nyújtózkodom, csimpaszkodom, vissza kezeid közé, fel is kapsz, oda fúródom öledbe, kezdek ringatózni öleden, de így sem jó, türelmetlen vagyok, lepattanok rólad, Te sem értesz. Háttal állok Neked és így kezdek dörgölőzni, érzem, hogy tetszik neked, Nekem is. Meghajol a hátad, hogy nyakamba is bújj, csókolj, kezed pedig bugyimon matat, én pedig szorgalmasan dörzsölődöm nadrágod elejéhez.

TasteMeNow
S ahogy dörgölőzöl nekem, azzal a lendülettel matatok bugyidnál, s kényeztetem, masszírozom nőiességedet a víz alatt így. Hátranyúlsz, hogy gatyámba nyúlj, és kemény péniszemre rámarkolhass. Eközben szorgosan csókolgatom nyakadat, bele is harapok finoman, míg másik kezem melleiddel játszik, s ott érintelek, ahol tudlak. Kezdünk bevadulni, s miközben dörgölőzünk egymáshoz, észreveszem a parttól kicsit arrébb, hogy ott egy stég s mellette egy olyan pici partrész is, amelyet a nád magasan elfed, így nem láthat oda senki. Melleidet éppen elfedi a víz, így nincs is szükség, hogy felvedd a bikinidet. Elindulunk gyorsan a stéghez, néhány perc alatt oda is értünk. Kimegyünk a nádassal eltakart kis partrészre, hogy fel tudjunk menni a stégre. S ahogy felérünk, leülsz rá, majd azzal a lendülettel el is fekszel rajta. Kicsit kemény a hátadnak, néha felszisszensz, de az izgatottság nagyon nagy. Rántasz magadra, s vadul csókolózni kezdünk, pontosabban folytatjuk, amit a vízben már elkezdtünk. Kezeim fejed mellett támaszkodnak, és testemmel Rajtad fekszem, de nem nyomlak össze. Izgága módon fészkelődünk, hogy megtaláljuk a megfelelő pózt, így egyik lábad lábaim közt talál helyet, míg másikkal átfonod fenekemet. Nyakadat is csókolgatni kezdem, miközben beleharapsz vállamba és lélegzeted felgyorsul, enyémmel karöltve.
Egy pillanatban ellöksz magadtól, és nadrágom felé igyekszel, leszenveded rólam térdemig, én pedig viszonzásul bugyidat rántom le Rólad, és ismét magadra húzol...

Manedli
Kezeim olyan gyorsan és izgatottan mozognak, oldom a nadrágot és már lent is van. A leggyönyörűbb, legkedvencebb játékszerem. Boldogan veszem kezeim közé, érzéssel simogatom, mintha félteném. De tudom, hogy szereti, ha markomba veszem, és ott pihenhet. Kicsit így is teszünk, csak fogom, élvezem, hogy él, hogy lüktet és nézem arcodat. Behunyt szemmel támaszkodsz felettem és szádon fújod a levegőt ki, piciket simítok rajta, mintha nem is a péniszed lenne. És mohón nézem arcodat. Csak nézem, és aztán nyakamba hajtod fejed, hajad csiklandoz, érzem, hogy fújod ki a levegőt. Lelassultunk teljesen, de csodás így, Nekem is csodás, hogy így szerethetlek. Még mindig aprócskákat mozog kezem és előjön az első nyögésed is, ahogy fitymafékeden köröztem. Másik kezemet áttettem fejedre, hogy simogathassam közben azt, mikor valami gondunk támad és így vigasztallak, a mellemre hajtod a fejed és én simogatom. Csak most még sokkal bensőségesebb. Puszikat lehelek oda, ahová tudok. Élvezem, hogy adhatok. Élvezem, hogy élvezel.

TasteMeNow
Felsóhajtok, miközben fitymafékemen is játszottál ujjaddal, csodálatos, elmondhatatlan érzés. S az is, ahogy kezed gyengédségét érzem fejemen, arcomon, s ahogy odafúrom nyakadba arcomat, valami egészen mesés érzés kap el. Imádom, hogy szeretgethetlek, átfutnak agyamon eddigi szeretkezéseink. Csak fújom és fújom ki a levegőt, s nagy lélegzeteket veszek, s csókolni kezdem nyakadat, álladat, amit aztán be is kapok picit és nyelvemmel is körzök rajta. Szemeid be vannak csukva, átadod magad annak, ahogy rajtad fekszem, hogy kicsit birtokollak is és beterítelek testemmel. Térdeimmel támasztom magam, és ahogy férfiasságomra markolsz és fogod, húzogatod óvatosan, úgy mozgok rá ritmusosan, mintha a kezeddel szeretkeznék. Micsoda érzés. S miközben egyik kezemmel támaszkodom már csak, a másikkal odanyúlok nőiességedhez. Csurom nedves vagy már, csiklódon körzök, de előtte szádba dugtam ujjamat, hogy azért még inkább nedves lehessen nyálad által. Igazán kellemes az érzés, először finoman érintelek, aztán ahogy hevülünk és markodat dugom férfiasságommal, egyre inkább eluralkodik a vágy rajtunk. Hevesen csókolózni kezdünk, de nem őrült módon. ujjamat újra szádba dugom, majd leszopom azt, hogy ilyen formában is érezzem nyáladat, s vizuálisan ingerlő legyen mindkettőnk számára.
Egy pillanat során, ahogy markolászod farkamat, úgy igazítod, hogy hüvelybemenetednél lehessen, s egyszer csak Beléd csusszanok.
Két kezemmel fejed mellett támaszkodom, térdeim most már leengedve, hiszen Benned vagyok.
Lassú, gyengéd lökésekkel ajándékozlak meg...

Manedli
Úgy csókollak, hogy megőrülök, ha nem tehetem. Minden erőmmel, minden végtagommal kapaszkodom Beléd és követelem, hogy Velem maradj. Méhem máris összehúzódzkodik, az első orgazmus már a behatolástól elért, mellkasodon támasztom kezem és remegek, tartasz erősen, de közben lassabban, bár, de mozogsz tovább, és nagyon jól is teszed, nyöszörgős hangokat hallatok, sírósat, de tudod, hogy az élvezettől van. Mikor kissé megnyugodtam, bár már a következő orgazmus van hajszolva, én is kezdek adni Neked. Csípőm mozogni kezd, igyekszem a Te lökéseid elé, lábaimat igazítom, hogy még csodásabb legyen a szög. Csókolózunk, egymás szájából kapkodjuk a levegőt. Nyögdécselünk halkakat, hangosabbakat, nem szégyenlősködünk. Nem érdekel minket semmi más. Csak a beteljesülés. Simogatom erős vállaid, szeretem erős férfias hátad, Kezedre, amellyel támaszkodsz fejem mellett, csókot adok, ahogy elfordítom a fejem. Aztán átkarolom nyakad és elhúzódom tőled.

TasteMeNow
Még inkább felizgat, ahogy nyöszörögsz, és éreztem, ahogy behatolásommal, már orgazmust is okoztam. A teljes egybeolvadás jellemzi szeretkezésünket, ahogy egymáson csúszunk, az izzadtság még inkább rásegít erre. Kezdünk
m
alf
ám
alf
or
alf
os
alf
ak
lenni, és a felhevültség nevében úgy mozgok Benned, hogy még inkább megőrülsz tőle. Eddig is élvezted mindig, de most a szög olyan, hogy felkorbácsolja élvezetedet. S ahogy csókot adtál, s átkaroltad nyakamat, azt követően elhúzódsz kicsit. Nincs kedvem kiszállni Belőled, de azt sem szeretném, h nyomódj sokáig, így megállunk pár másodpercre, feltérdelek, kérlek, hogy Te is tedd ezt, s odaülök a stég szélére, Te pedig háttal ereszkedsz rám. Határozott mozdulattal ülsz bele péniszembe, miközben fészkelődsz, és tekergeted csípődet, melleidet masszírozom és derekadra is ráfogok határozottan. Segítem vele mozgásodat, iszonyatos módon tekergeted csípődet s szorítasz rá hüvelyeddel péniszemre. Ahogy ülök, kicsit elfáradok és hátrafekszem, Te pedig rám fekszel a hátaddal, de mindvégig hüvelyedben vagyok. Elkezdelek vadul döfködni, tökéletes a póz, most nem Neked kell mozgolódni, csak fekszel rajtam. S miközben vadul löklek, csiklódat simogatom kezemmel, s körzök rajta egész kézfelületemmel. Fejed az enyém mellé bukik el s hangos nyögdécseléseid felizgatnak még inkább. Pihegsz, szuszogsz, lihegsz, s követlek én is ebben. Egyre közelebb az orgazmus, a végső beteljesülésünk. Egyik pillanatban érzem, hogy rászorítasz nagyon péniszemre és annyit mondasz: Most, most...
S néhány másodperc múlva felnyögsz egy hangosabbat, majd apróbbakat, nagyon erős orgazmusod lesz, mert remegsz rajtam fekve, és teljesen rászorítottál a péniszemre... morgok és sóhajtozok, testünk patakzik az izzadtságtól,
m
alf
ám
alf
or
alf
ba
alf
n
úszunk.
Nem engedlek el, még tovább mozgok Benned, és hamarosan még egy orgazmust élsz át, ugyan már nem olyan intenzív, mint az előbbi, de vonaglasz rajtam továbbra is, miközben már azt sem tudom én sem, hol vagyunk és ki hall minket, vagy éppen ki lát.
A pillanatban elvesztettük a kontrollt, de nem számít ez. Felbőszít, hogy orgazmusokat okoztam Neked, és
ö
alf
alf
mi
alf
tt
alf
asan
mosolygom el magam, majd súgom a füledbe, hogy Szeretlek! Nagyon szeretlek. Fejedet oldalra fordítod, hogy rám nézhess, s nem szólsz semmit, csak játékosan elmosolyodsz.

Manedli
Ahogy elnyúlva fekszünk a tűző napon mindketten, egymáson, csak akkor vettük észre mennyire is meleg van. Hasra fordulok rajtad, mosolygom, három orgazmus... estig le se lehet majd törölni, az tuti... dörgölőzöm, ilyenkor különösen ilyen vagyok, orgazmus után. Puszi, puszi, puszi. Csak úgy adom őket egymásután, mindenhová, még szemeidre is. Elmosolyodsz rajta. Aztán érzem, hogy távozol, felsóhajtok az érzésre, mindig vége lesz :/ olyan hamar. De aztán a melegre való tekintettel tanácsolom, hogy menjünk még be a hűs vízbe, persze, csak, ha nem viszel túl mélyre, még henyélünk picit, de aztán tényleg bemegyünk, mert már lassan le is égünk a Napon. Ugyanúgy ringatózunk, mint az előbb, immár fürdőruhában és, most nem az öledben, hanem csak hozzád dőlve, szemben. Karodat simogatom, aztán úgy döntök, jár Neked még valami... nacidat ismét lejjebb tolom, kérdőn nézel rám, mire én huncutul nézek vissza és ismét kezembe veszlek. Levezetésképpen egy kis kézimunka jár még! Lazán mozog kis csuklóm a vízben és figyelem a vízen keresztül. Fejed ismét vállamra hajtottad, ahogy kezded élvezni egyre inkább a dolgot, én viszont gyorsítok kezem munkáján. Csavargatom, húzogatom, élvezettel nyüstölöm farkad, de nem panaszkodsz. Ujjammal megint makkodon és fékeden játszadozom, ez a gyengéd, most sincs másképp. Duzzadsz, egyre jobban és érzem, hogy kilövellni készülsz. És meg is történik. Roppant érdekes látvány, én azt figyelem ámulva, a látványt. Míg Te nyugodsz, szuszogsz. Kicsit természetesen cirógatlak még, aztán Te is észhez térsz, és magadhoz húzva megfogdosol mindenhol, megszeretsz. Végül elindulunk a part felé, elfáradtunk mindketten, talán alszunk egyet a hűvösben.

VÉGE
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 4.88 pont (41 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
laja.jl
2021. április 19. 21:29
#13
Nekem nem jön be ez a részletekként változó tükörtörténet.
1
Andreas6
2021. március 29. 08:18
#12
Engem nem kötött le.
1
t
t.555
2017. december 25. 03:07
#11
Izgi lett az egész!
1
feherkalman1
2017. április 24. 09:15
#10
Nem egy nagy szám , de elsőre el megy.
1
xyagon
2017. január 1. 02:19
#9
Próbálkozásnak megjárja.
1
z
zsomberos
2016. november 22. 13:05
#8
Elmegy
1
sunyilo
2016. október 4. 21:10
#7
Az ötlet jó. Meg lehetett volna jobban is írni...
1
cscsu50
2016. október 4. 08:18
#6
gyengécske
1
deajk2008
2016. október 4. 08:04
#5
huhha jó lett... izgalmas kis story
1
zsuzsika
2016. október 4. 07:50
#4
Olvastam már jobbat is.
1
veteran
2016. október 4. 07:44
#3
Nem nagy szám.
1
a
A57L
2016. október 4. 05:28
#2
Érdekes írás.
1
T
Törté-Net
2016. október 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1