A+ A-

Jutalomjáték

Most már el merem hinni, hogy ezt a srácot megérdemlem. Illetve vele együtt azt a lehetőséget, hogy az előző megalázó kapcsolatom után maximálisan megélhessem a nőiességemet. Úgy, mint még eddig soha életemben.
Nagyon idegesen készülődtem a mai randinkra. Egyrészt mert otthon kissé puskaporos volt a hangulat, féltem, nehogy a férjem gyanút fogjon. Másrészt már tizedik hete, hogy a Kedvesemmel nem tudtunk talizni, hol ő nem ért rá, hol én nem. Harmadrészt meg azért mégiscsak tíz évvel fiatalabb nálam, hiába nyugtatgat, hogy fel sem tűnik, és tényleg, a szenvedély hevében mit sem számít, de akkor is...
Napok óta készülődöm, igyekszem kipihent lenni, az elmúlt két hónap lakásfelújítási hercehurcáit és a férjem hisztijeit magam mögött hagyni, kialudni magam, napozni kicsit, stb, stb...tényleg jó formában akarok lenni.
Persze elkap a pánik indulás előtt, nincs egy rongyom se-gondolatok, belenézek a tükörbe, sminkelni kellene, de minek...szóval a szokásos női hülyeségek...de azért felveszem a legszexibb piros melltartó-bugyi együttesemet, vörös sort, fekete póló, magassarkú cipő...igyekszem kitenni magamért.
Előbb odaérek a megadott címre, leülök egy sövény védelmébe, nagy levegőket veszek. Kb. tíz perc után látom meg a Kedvesemet, hogy sétál a ház felé, utánamegyek, figyelem a mozgását, eszméletlen szép izmos teste van amúgy is, de az egyszerű sort-póló szerelésben senki nem mondaná még negyvennek sem. Na nesze nekem kihívás...
Megkerülöm az oszlopot, meglepetésszerűen kikukkantok mögüle, és mivel senki nem lát az oszlop takarásában, örömömben a nyakába ugrom, puszit nyomok a szájára!
Nagyon meglepődik, viszonozza a puszit, felindulunk a lakásba, megdícsér a tőle szokott módon, hogy már megint csini vagyok...kinek nem esne ez jól?
Kérdezgetjük egymást, kivel mi újság, de sokat nem tudunk beszélgetni, becsukódik mögöttünk az ajtó...hozzábújok, beletúrok a kócos-rövid hajába, átölel, csókolózunk. De érzem, nem tudok úgy feloldódni, sok volt a kihagyás. Sok levelet váltottunk, biztattuk egymást, hogy érdemes várni, mert mindent megér egymással átélni ezt az őrületet...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sunyilo 2016. 09. 24. szombat 17:49
Nagyon jó, folytatást kíván...
#6 vakon54 2016. 09. 21. szerda 13:48
Folytazsd folytazsd folytazsd!!!
#5 zsuzsika 2016. 09. 21. szerda 09:24
Nem volt nyerő.
#4 A57L 2016. 09. 21. szerda 07:36
Ez nem tetszett,nem lett jó.
#3 listike 2016. 09. 21. szerda 07:12
Egynek elment.
#2 deajk2008 2016. 09. 21. szerda 07:05
nekem tetszett és jó lett 8p... folytasd
#1 Törté-Net 2016. 09. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?