A+ A-

Horgászat 3. rész

Kissé felcsigázva Jutka történetétől, és várva Pisti vallomását ültünk a feldúlt asztal előtt. Hirtelen éles, visító hanggal megszólalt a kaputelefon.
- Vársz valakit? - nézett rám Magdi kíváncsi szemekkel - Talán a szüleid! - mondta, és tekintete olyan lett, mint a felriasztott őzé.
- Nem hiszem - válaszoltam - mindig felhívnak, mielőtt lejönnek hozzánk. - próbáltam megnyugtatni nejemet, de magam is kissé feszéjezett lettem.
Szüleim átlépték az 50. második felét, és elég konzervatív gondolkodásúak. Nem hiszem, hogy megértenék, miért ülünk vasárnap délelőtt meztelenül barátainkkal egy megdézsmált asztal előtt.
- Szedjétek rendbe magatokat! - hallatszott Magdi ismét nyugodt, de ellenállást nem tűrő hangja. - lemegyek megnézem ki az. - ezzel hátrafordult, belebújt egy mackónadrágba, és egy rövid ujjú pulóvert kapott magára. Mi is felöltöztünk, és rendbe szedtük a szobát.
- Igen... hát, nem is tudom... talán - hallottuk szavainak töredékeit, mi
közben az erkélyajtót szélesre tártuk, hogy a szobába friss levegőt engedjünk.
- Tessék. Jöjjenek be. - csengett Magdi hangja, és bezáródott az ajtó. Az előszobából halk zörej szűrődött felfelé, majd közeledő lépteket hallottunk a lépcsőházból.
Visszaültünk az asztalhoz, és kíváncsian vártuk, ki jelenik meg a lépcsőn. Egy magas, kisportolt testű, úgy 30 - 35 éves srác, és mögötte egy kissé alacsonyabb, de nagyon formás fekete, hasonló korú, hosszú hajú nő lépkedett Magdi előtt. A srác széles vállán fekete utazótáska, és kezében egy kisebb aktatáska. Fehér farmernadrág, bordó, selyeming, ami erős mellizmait még inkább kiemeltek. A csaj egy piros - fekete kockás félhosszú szoknyát, fehér blúzt, alig begombolva és a hasán összecsomózva, fehér térdzoknit, és fekete, lapos sarkú cipőt hordott.
- Szevasztok - köszöntek, és csomagjaitól megszabadulva felém nyújtotta kezét a srác. - Karcsi vagyok. Ő pedig a partnerem, Csilla.
- Sziasztok - válaszoltam kéznyújtás közben. - Sanyi vagyok. Ők pedig Jutka és Pisti. - mutattam be barátainkat. - Magdit mar az ajtóban megismertetek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.15 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 11. 27. szerda 05:51
Nem rossz.
#4 papi 2013. 06. 3. hétfő 06:02
Már értem, hogy mi köze a horgászathoz, nagyon tetszik
#3 tiborg 2010. 08. 29. vasárnap 09:42
Job, mint az elozo! JO fantaziad van!! Tovabb...tovabb...tovabb....
#2 sexy 2002. 04. 3. szerda 20:08
a lányok igazán borotválhatnák a puncijukat-teljesen..
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?