A+ A-

Egy filmforgatás előélete 8. rész

Bettina halkan nyitotta ki az ajtót. Látta, hogy szülei lefeküdtek már. Már az apja se nézte a TV-n a kedvenc sport csatornáját és az nyugtalansággal töltötte el. Egész közel ment apja ágyához és megnyugodva hallgatta egyenletes lélegzését. Bement a fürdőszobába és levetkőzött. Az elmúlt napok eseményeit végig pörgette agyában és maga számára is megdöbbentő következtetésre jutott. Várja a forgatást!
Nem gondolta volna, vágyik arra, hogy megmutassa magát idegen embereknek. Megfürdött és a fogmosás után meztelenül feküdt be az ágyába. Egyáltalán nem volt álmos és arra gondolt, ha Balázs ott volna mellette, milyen szívesen ülne bele kemény farkába.
Bizseregni kezdett a gondolatra. Itt lenne vele a szobába és az anyja nézné, ahogy lánya a fiúján lovagol. Elképzelte, hogy a látvány az anyját annyira felizgatja, hogy szétrakja lábait és simogatni kezdi nedves pináját. Biztos évek óta nem élvezett már, hiszen olyan régóta külön alszanal.
Vajon hiányzik neki? Szokott az ágyban maszturbálni? Nem emlékezett rá hogy valaha is látta volna a szüleit csókolózni-. Ő biztosan sokáig fogja élvezni a szexet. Egyre jobban izgatta a sok újdonság, amit az elmúlt hetekben élt át. Kimondottan örült neki hogy a legjobb barátnője mutatta meg neki, milyen nagyot tud két nő élvezni egymással.
Édesanyja megmozdult a másik ágyon és hátat fordított neki. A könnyű nyári takaró felcsúszott és szabaddá tette combjait és a hátsó részt. Az utcai lámpa beszűrődő fény engedni látta édesanyja hófehér fenekét. Az érzés újra előjöjj, hiába fojtotta el.
-Nem akarom látni! Nem érdekel! Nem izgat! – szuggerálta magát. Igyekezett másra gondolni, de újra és újra az a kérdés tért vissza agyába: Vajon mikor élvezett édesanyja utoljára. Aztán arra gondolt, hogy édesanyja jobbkezes és a jobb oldala bénult le. Ő is a jobb kezével szokta magát izgatni.
- Rendben – gondolta – bal kézzel még úgy sem próbáltam. Nem vagyok álmos, ez jó lesz altatónak. Mennyit élvezhet az ember egy nap? – futott át rajta a gondolat. Hanyatt fordult és simogatni kezdte a melleit. Sokáig nem szerette őket, mert mióta elkezdett nőiesedni rengeteg öreg és fiatal férfi bámulta meg egyre kerekedő melleit. Már az iskolába tehénnek csúfolták a korához képest nagy mellei miatt. Ezért ő olyan görbén járt, ahogy csak tudott, hogy elrejtse őket a kíváncsi szemek elől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.29 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2016. 10. 2. vasárnap 16:19
én is azt gondolom, hogy lehetne még folytatni, de ám jó
#5 mif23 2016. 08. 19. péntek 11:27
Folytatni kéne.
#4 zsuzsika 2016. 08. 19. péntek 07:16
Közepes.
#3 feherfabia 2016. 08. 19. péntek 06:20
Egyszerű!
#2 A57L 2016. 08. 19. péntek 04:44
Nem lett rossz,de csak közepes.
#1 Törté-Net 2016. 08. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?