A+ A-

Lánykollégium 1. rész

A nevem Nicky, és talán már találkoztatok a történeteimmel, amelyekben a tinédzserként átélt otthoni kalandjaimat örökítettem meg. Ez azonban nem az én sztorim, hanem egy Carrie nevű lányé (igen, pont, mint Kingnél), akivel a főiskolán találkoztam. Egy dupla randi végződött kissé szokatlanul, a fiúk berúgtak és kidőltek, és a végén mi keveredtünk Carrie-vel az ágyba. Carrie különleges lány volt, igazi bombázó, hosszú combokkal, kerek fenékkel és mellekkel, természetes szőke sörénnyel. És bár mindig is a fiúk álltak nálam az első helyen, a lányok közül, akikkel valaha lefeküdtem, vele kerültem a legközelebb egy valódi kapcsolathoz, még ha az csak a szex és barátság keveréke volt is. A történetét, hogy miként nyitott a lányok felé a szexben, nem egyben mesélte el nekem, darabokból raktam össze a történetét, és itt-ott csiszoltam is rajta, remélem, tetszeni fog nektek.
Azt hiszem, a szüleimről mindent elmond, hogy Charity-nek kereszteltek. Egy kelet-texas-i kisvárosban születtem, anyám volt a helyi lelkész, apámnak jól menő könyvelő irodája volt. A szüleim igazi vaskalapos konzervatívok voltak, akik szerint Darwin és az evolúció a komcsik műve, ahogy a polgárháborúban is ők álltak az északiak mögött. Més még hosszan sorolhatnám a sok hülyeséget, amiben hittek, és amivel az én fejemet is tömték. Bármilyen fura, ettől függetlenül teljesen normális gyerekkorom volt, a két öcsémmel és a húgommal szerető családban nőttünk fel. Persze, ahogy kamaszodtam, lassan kinyílt a szemem, és elkezdtem önállóan gondolkodni a világról, és hamar rájöttem, hogy a szüleim elég gáz életfilozófia szerint élnek. Azonban volt annyi eszem, hogy sose szálltam vitába velük, főleg anyámtól féltem, aki vasárnaponként mindig kellő alapossággal részletezte, mi vár az istentelenekre és gonoszokra.
Természetesen pasizni is titokban kezdtem, szóba sem jöhetett, hogy hazavigyek egy fiút, anyámnak a „kurválkodásról” is megvolt a maga véleménye. 15 és fél éves voltam, mikor összejöttem Tony-val, az egyik évfolyamtársammal, aki mexikói és katolikus volt, vagyis szüleim számára barátként is vállalhatatlan. Vele vesztettem el a szüzességemet, ami egyáltalán nem volt olyan rossz, ahogy egy-két lány mesélte, utána pedig gyorsan ráéreztem a szex ízére. Sajnos elég ritkán tudtunk együtt lenni, mindig külön szervezés, kifogások és titkolózás kellett, ami csak kezdetben tűnt romantikusnak. Ahogy telt az idő, egyre frusztráltabb lettem az egésztől, szüleim hülyeségétől, és egyre óvatlanabbá is váltam.
Szeptember elején jártunk, és én kitaláltam, hogy hétvégére „lebetegszem”, és amíg családom vasárnap a templomban van, én Tony-val randizom nálunk. Tony menetrendszerűen meg is jelent, és meglepett egy jointtal is, amit rögtön ki is próbáltunk. Fergeteges volt, sokat röhögtünk, aztán persze rátértünk a szexre is. Gondolom, az anyag hatása volt, hogy elvesztettük az időérzékünket, és belefeledkeztünk a gyönyörbe – a többit, gondolom, kitaláljátok. Épp Tony-n lovagoltam a nappaliban, amit belengett a keserédes, jellegzetes illat, mikor kis családom befutott a végszavamra, hogy dugjál jó keményen, mindjárt elmegyek!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.14 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zolika77 2016. 12. 30. péntek 20:39
nagyon tetszett csak igy tovább !
#9 Annaahh 2016. 08. 25. csütörtök 17:50
Fincsi!
#8 cscsu50 2016. 08. 17. szerda 04:40
Várom a folytatást!
#7 RAVETRAIN 2016. 08. 15. hétfő 14:00
Ez nagyon jó! Én is várom a folytatást! 10p
#6 Johnyy 2016. 08. 14. vasárnap 13:42
Várom a folytatást!
#5 tomi19 2016. 08. 12. péntek 11:15
Tetszett 10 pont....
#4 veteran 2016. 08. 11. csütörtök 14:15
Kezdetnek remek, 10 pont.
#3 Andreas6 2016. 08. 11. csütörtök 08:07
Nagyon jó, érdekes történet, jó stílusban megírva. 10 pont.
#2 A57L 2016. 08. 11. csütörtök 04:28
Ez tetszett,nagyon jó történet.
#1 Törté-Net 2016. 08. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?