A+ A-

Haverság, miegymás

A történet nem saját, egy haverom küldte át nekem, akivel történeteket szoktunk cserélgetni. Az ő beleegyezésével küldöm nektek ezt a – szerintem – szuper sztorit.
A főiskola második évfolyamára jártam és még a vizsgaidőszak előtt kitaláltuk, hogy a vizsgák után menjük el közösen egy négynapos kirándulásra a hegyekbe. 15 fiú és 10 lány...
Elérkezett az utazás előtti nap. Mindenki lázasan készülődött, csomagolt, szervezkedett. Szinte egész nap csörögtek a mobilok, ki mit vigyen, mit vegyen, mintha nem beszétük volna meg mindezt pénteken.
Én is összeszedtem a szerintem szükséges dolgokat és berámoltam egy utazótáskába. A hátizsákomba pedig azokat tettem, melyekre útközben szükségem lehet. Anyám természetesen egész vasárnap sütött-főzött, nehogy éhen haljak útközben.
Délután kettő körül ismét csöngött a mobilom. Imi volt az, aki mellesleg a legjobb haverom.
- Szia Karcsi! Figyusz, van egy kis gáz, mert az apám kocsija lerobbant és holnap reggel nem tud bevinni a sulihoz. Nálatok aludhatnék, hogy reggel ne a hajnali busszal kelljen bemennem?
- Szia, persze, semmi akadálya, legalább csapunk egy kis görbe estét.
- Jól hagzik, négyre ott leszek, szia!
- Csá.
Imi egyik szomszédos településen lakik kb. 25 km-re tőlünk, a suliba is busszal jár be reggelenként. Párszor már aludt nálunk hétvégeken amikor bulit szerveztünk.
Délután négyig végre sikerült minden cuccomat bepakolnom, sőt anyámat is meggyőztem arről, hogy nem kell annyi kaját vinnem magammal, mert útközben meg fogunk állni ebédelni, a szállásunkon pedig már meg van rendelve a kaja.
Négy körül csöngettek. Megérkezett Imi felmálházva hátizsákkal és egy utazótáskával. Behívtam, üdvözölte anyámékat, majd leültünk a nappaliban meginni egy sört. A sör jól esett ebben a melegben, Imi totál le volt izzadva, mondom neki zuhanyozz le haver, mert csorog rólad a víz. Felmentünk az emeletre, a táskáit letettük, majd kikészítettem neki egy nagy törölközőt. Imi szokásához híven ledobálta magáról sportcipőjét, ruháit a szőnyegre és ott állt előttem egy szál boxerben. Kezébe adtam a törölközőt, és ő elvonult a fürdőszobába. Pár perc alatt végzett, majd miután megtörölte magát bejött a szobába törölközővel a derekán, alsógatyáját a kezében lógatva. Hátizsákjából kivett egy másik pólót és alsónadrágot. Én az ágyon feküdtem és a TV-t néztem amin valami klip ment.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.57 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 91boy 2017. 06. 10. szombat 08:22
Lehetne folytatni smile
#5 cscsu50 2016. 08. 16. kedd 17:32
csapnivaló
#4 veteran 2016. 08. 9. kedd 17:15
Csinálják ha nekik jó,de tartsák meg maguknak.
#3 vakon53 2016. 08. 9. kedd 12:06
Fujj utálom a buzikat!
#2 A57L 2016. 08. 9. kedd 05:30
Nem is lett rossz.
#1 Törté-Net 2016. 08. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?