A+ A-

17 évesen a kezdetek 1. rész

Marcell vagyok, és jelenleg főiskolán tanulok, valamint mellette melózgatok.5 évvel ezelőtt beregisztráltam az egyik chates oldalra, ahol hamarosan elkalandoztam az egy olyan szobába, ahol fiúk ismerkednek egymással.Már egészen fiatal koromtól fantáziáltam erotikus kalandokról férfiakkal. Sok beszélgetésen voltam már túl, nagyon sok negatív élmény és kamus ember után beszélgetni kezdtem, egy számomra első perctől kezdve roppant szimpatikus emberrel. Nem volt tapló, kedvesen beszélgettünk szinte minden témáról. Kb. 2 hét után felhozódott , hogy ideje lenne találkoznunk. Ekkorra már átestünk a képcserén és szinte minden nap beszélgettünk. Karcsiról kiderült, hogy 34 éves autókereskedő és a menyasszonya ideiglenesen Angliában dolgozik. Nem volt furcsa a helyzet, mivel én is érdeklődtem a lányok után is. Hamarosan összehoztunk egy találkozót, ahol Kari elvitt egy kis kocsikázásra egyik sportos autójukkal, ami a kereskedésben állt. Jól éreztem magam, sokat beszélgettünk, bár a tali elején nagyon izgultam. Ő ezt látta rajtam, és sokat viccelődött, oldotta a feszültséget sikeresen. Nem rontott rám , nagyon aranyos volt és ez megfogott, sőt személyisége elvarázsolt. A randi végére már sötét volt, ezért elvitt egészen szinte a házunkig. A házunktól nem messze van egy nagy park, ami este elég sötét , és ott parkoltunk le. Elmondtam milyen nagyszerűen éreztem magamat, és céloztam rá, hogy szeretném ezt folytatni, már persze, ha neki sem vagyok közömbös. Ő elmosolyodott arcomat végigsimította és azt mondta mindenképp. Mélyen egymás szemébe néztünk, a szívem majd ki ugrott, szinte megremegtem, mikor egy fény világított be az autóba és nem messze tőlünk leparkoltak. Ez persze megzavarta a pillanatot és szépen elbúcsúztunk egymástól. Még aznap este felhívott beszélgettünk majdnem éjfélig.
Másnap délután éppen futni voltam , mikor egy autó lassított le mellettem , lehúzott ablakkal, és megkérdezte: Elvigyelek?
Kari volt az lehúzódott és beszélgetni kezdtünk Rajtam testre feszülős sport cucc volt, mely fenék részen nagyon szépen feszült. Régóta sportolok, szóval szerencsére nincs takargatni valóm, szép sportos testem vagy, főleg fenék részen. Sokan még piszkáltak is e miatt a suliban, akikkel egy helyre jártam edzeni. Kari megdicsért hogy milyen csinos vagyok, és mennyire nőies popsim van, ezt persze viccesen tálalva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.59 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 veteran 2016. 08. 4. csütörtök 16:46
Többet is kihozhattál volna belőle.
#2 A57L 2016. 07. 26. kedd 04:55
Jobb is lehetett volna.
#1 Törté-Net 2016. 07. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?