A+ A-

Biztos győzelem

November van, korán esteledik, itt északon meg aztán különösen. Hűvös esős idők járnak, jól esik az a temperált meleg, amit a nappali kandallója tart fenn az egész házban. Leginkább akkor érezni, amikor az ember belép az ajtón, később már szívesen bújik az ember valami meleg pulóverbe, ha egyszer hozzászokott a hőmérséklethez.
Kyara a szokásos keddenkénti meccsre ment, nemrégen kezdte újra a kosárlabdát. Nemsokára harminc, egyre acélosabb izmok, vékony derék, több gyermek után is rugalmas irígylésre méltó alkat. Meg is nézik rendre akár gyerekkel, akár egyedül megy az utcán és kreol bőre és szőkés hosszú haja még inkább vonzóvá teszi. De a leghuncutabb az egész nőben a szeme, és az ajka szögletében megbúvó mosoly volt.
- Kössz a fuvart – intett Helennek, aki néhanap hazadobta meccsek után.
- Szép estét nektek! Mosolygott huncutan Helen, aki elképzelte csapattarsát, amint az este további részét pajkoskodással tölti.
Valahogy kihozza az emberből ezt a gondolatot' - mentegette magát, amint elhajtott a szürkületben. Egyébként meg hülyeség, és különben is rendesen elpáholták az ellenfelet ma este, juhéj!
Kyara belépett a házba, lerázta a vizet a kabátjáról. Félhomály fogadta, ami érthető, hiszen elég későre járt, de most nemcsak az utcai lámpák fénye derengett, hanem a hallban, a lépcsőn, az ablakokban mécsesek lobogtak, és további jelzésként a lépcsőre odakészítve egy korty ital is. Lerúgta a cipőjét.
- Nahát! - gondolta. Nem aludt még el, ezek szerint? A pohárért nyúlt, és megforgatva a lobogó gyertya fényében ajkához emelte, majd lassan ízlelgetve engedte nyelvére és torkára csorogni az erős aperitivet.
- Ez finom – maga sem tudta, hogy jóslat volt vagy az italt dícsérte-e meg. Letolta a melegítőjét, a Bulgari parfüm még nyomokban érezhető volt a meccs hevétől átizzadt pólón, ez is lekerült, majd többi ruhájától is fokozatosan megválva lépkedett fel a süppedő szőnyeggel borított lépcsőn. Ilyenkor nem lehet nem bámulni ezt a gyönyörű lányt, vádlija minden lépésnél izgalmas kis dudorokba sűrűsödik, és a bársonyosan csillogó lába a tekintetet a fenekén át a kifejezetten izmos, mégis nőies hátra, illetve az azt borító szőke hajzuhatagra irányítja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.73 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2016. 08. 11. csütörtök 09:26
Unalmas.
#5 veteran 2016. 08. 4. csütörtök 16:17
Kb. húsz év házasság utáni tempó.
#4 sunyilo 2016. 07. 22. péntek 23:08
Nem lettem túl kemény tőle...
#3 listike 2016. 07. 21. csütörtök 06:30
Unalmas, monoton.
#2 A57L 2016. 07. 21. csütörtök 04:41
Nem hozott lázba.
#1 Törté-Net 2016. 07. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?