A+ A-

Biztos győzelem

November van, korán esteledik, itt északon meg aztán különösen. Hűvös esős idők járnak, jól esik az a temperált meleg, amit a nappali kandallója tart fenn az egész házban. Leginkább akkor érezni, amikor az ember belép az ajtón, később már szívesen bújik az ember valami meleg pulóverbe, ha egyszer hozzászokott a hőmérséklethez.
Kyara a szokásos keddenkénti meccsre ment, nemrégen kezdte újra a kosárlabdát. Nemsokára harminc, egyre acélosabb izmok, vékony derék, több gyermek után is rugalmas irígylésre méltó alkat. Meg is nézik rendre akár gyerekkel, akár egyedül megy az utcán és kreol bőre és szőkés hosszú haja még inkább vonzóvá teszi. De a leghuncutabb az egész nőben a szeme, és az ajka szögletében megbúvó mosoly volt.
- Kössz a fuvart – intett Helennek, aki néhanap hazadobta meccsek után.
- Szép estét nektek! Mosolygott huncutan Helen, aki elképzelte csapattarsát, amint az este további részét pajkoskodással tölti.
Valahogy kihozza az emberből ezt a gondolatot' - mentegette magát, amint elhajtott a szürkületben. Egyébként meg hülyeség, és különben is rendesen elpáholták az ellenfelet ma este, juhéj!
Kyara belépett a házba, lerázta a vizet a kabátjáról. Félhomály fogadta, ami érthető, hiszen elég későre járt, de most nemcsak az utcai lámpák fénye derengett, hanem a hallban, a lépcsőn, az ablakokban mécsesek lobogtak, és további jelzésként a lépcsőre odakészítve egy korty ital is. Lerúgta a cipőjét.
- Nahát! - gondolta. Nem aludt még el, ezek szerint? A pohárért nyúlt, és megforgatva a lobogó gyertya fényében ajkához emelte, majd lassan ízlelgetve engedte nyelvére és torkára csorogni az erős aperitivet.
- Ez finom – maga sem tudta, hogy jóslat volt vagy az italt dícsérte-e meg. Letolta a melegítőjét, a Bulgari parfüm még nyomokban érezhető volt a meccs hevétől átizzadt pólón, ez is lekerült, majd többi ruhájától is fokozatosan megválva lépkedett fel a süppedő szőnyeggel borított lépcsőn. Ilyenkor nem lehet nem bámulni ezt a gyönyörű lányt, vádlija minden lépésnél izgalmas kis dudorokba sűrűsödik, és a bársonyosan csillogó lába a tekintetet a fenekén át a kifejezetten izmos, mégis nőies hátra, illetve az azt borító szőke hajzuhatagra irányítja.
A tusolóban hömpölygött a pára, Sabio nem sokkal azelőtt fejezhette be a mosakodást. Gyorsan lezuhanyozott, és végignézett magán szárítkozás közben. Ápolt, rugalmas teste ma valahogy tetszett neki...nem minden nap volt evvel így. Oldalra fordulva lellenőrizte a hasát, a sporttól valóban kemény fenekét és egy elégedetlen pillantást vetett formazervezett fanszörzetére mely igazából az egyetlen pihés terület volt síma puha bőrén. Valahogy soha nem volt megelédve, mint talán a legtöbb nő... Nem is értette, hogy mitől bomlanak úgy a férfiak utána. Talán pont ezért?
A fürdőből kilépve Sabio állt előtte ruha nélkül, nyugodtan. Magas, széles vállú közel negyvenes férfi volt, barnás haja igen rövidre vágva, oldalt mintha pár őszes szál vegyült volna a barnaságba, és tekintetét le sem vette Kyaráról, és bár a szemébe nézett, de tekintetével szinte lehámozta a fürdőköpenyt róla. Izmos karjaiba kapta, és párat lépve könnyedén a hatalmas ágyra helyezte. Átölelte, Kyara megadóan karjait a feje fölé emelte, megnyíló köpenye látni engedte formás melleit. Sabio könnyed csókokkal ingerelte, sőt inkább csak puha puszikat helyezett a szája szögletébe, a szemére, az állára, majd mikor a lány hátrahajtotta fejét a nyakával, lüktető verőerei felett, a kulcscsontja feletti gödröcskékkel és a domborodó mellei közötti hivogató völggyel folytatta. Kyara mosolygott és ujjai a férfi hajába túrva játszadoztak. Sabio úgy érezte, hogy Kyara mást szeretne most. Hátrafeküdt és magával húzta kedvesét. A lány került felülre, és az átrendeződés után fejét lendítve még a tusolástól nedves haját rendezte el.
- Hát nem is szeretnéd, hogy levegyem a köntösömet? - kérdezte 'olyan' hangon, de a fiúra lenézve biztos volt benne, hogy mi a válasz. Megoldotta a puha övet és a köntös leomlott izmos vállairól. Sabio elkerekedett szemmel nyúlt a kibukkanó mellek felé, gyüngéden megsimította őket, pedig legszívesebben marokra kapta és szorította volna. Nyelt és magához vonta lányt, hátát oldalát cirógatta, és élvezte ahogy forró bőre az övéhez ér.
Sabio előbb Kyara végtelenül puha ajkait, majd állát csókolgatta, nyaka, mellkasa és formás mellei felé csúszott egyre lejjebb a lány alatt. Kyara mosolygott, sejtette, hová halad a srác. Sabio hosszasan játszott a jobb mellével, óvatosan szívta be a kis bimbót, nyelvével finoman játszott körülötte. Fejét tartva most jobb felé fordult, a lány bal mellét kényeztettte és örömmel észleltle, hogy az imént elhagyott kis bimbó már peckesen merevedett, és a bal is fokozatosan zsugorodik.
Puszit kapott a fejére, majd alig érezhető könnyed nyomást érzett a lány tenyerétől mintegy mutatva, hogy mely részek várnak még felfedezésre. Kyara nem szólt közben csak önkéntelenül segítve előrébb dőlt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.73 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2016. 08. 11. csütörtök 09:26
Unalmas.
#5 veteran 2016. 08. 4. csütörtök 16:17
Kb. húsz év házasság utáni tempó.
#4 sunyilo 2016. 07. 22. péntek 23:08
Nem lettem túl kemény tőle...
#3 listike 2016. 07. 21. csütörtök 06:30
Unalmas, monoton.
#2 A57L 2016. 07. 21. csütörtök 04:41
Nem hozott lázba.
#1 Törté-Net 2016. 07. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?